Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 17, 15:03)
mergaites ka galetumeta pasakyti apie make up for ever smoky lash tusa? ar geras? kokia kaina jo cai LT? ka jis daro?

QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 03, 13:11)
Mane taip pat domina atsiliepimai apie si tusa  bigsmile.gif  4u.gif  Parasykite kas turite, ar jis istraukus toks slapias ar labiau sausas, nes man labai nepatinka sausoki  unsure.gif

slapias, toks, kaip nuotraukoje.
QUOTE(evelinki @ 2009 12 19, 22:34)
po 2 savaiciu naudojimo, tarsiu pagiriamaji zodi Smoky Lash tusui.
itin ilgina, tolygiai padengia ir uzgriebia net smulkiausias blakstienas, intensyvios juodos spalvos. Mano manymu, taipogi, pakankamai tankina ir siek tiek uzriecia. Issilaiko visa diena, nenubyra (bent jau man, nors kitu atsiliepimus skaiciau, kad islaiko vidutiniskai). Dar vienas pliusas - graziai atskiria. Minusu neradau kol kas  biggrin.gif

user posted image

QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 17, 16:20)
beto mergaites kiek kainuoja toks rinkinukas?ir is kur galima ji uzsisakyti?
user posted image

QUOTE(evelinki @ 2009 12 21, 20:05)
jos vienos kaina yra 30$, as pirkau ja tokiame rinkinyje :
user posted image
jis kainavo 49$,(sephora) tai isejo viskas pigiau gerokai, nei pirkti atskirai.

reiketu tema siaip pasiskaityt. Bent puse atsakymu tikrai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 04 24, 19:08)
Dar paklausinesiu apie si daikciuka. O kaip vaizdas/jausmas ji uzsitepus: nelipnus, neriebus, susigeria, blizga, kaip kremas, drekina? Na, jei vertint atskirai kaip viena priemne, o nekaip turincia pagerinti makiazo "prigulima" priemone  ax.gif  Tu ji naudoji ant drekinamojo kremo, ar kremo su sia baze nereikia? Mano oda misri, tai galvoju ar neblizgeciau jau vien nuo sios bazes. Ir mastau, ar ji butu tinkama po mineraline pudra naudot. Bet turbut tinkama? (pagr tikslas - del SPF).

Sveika smile.gif na kuo toliau tuo labiau isitikinu, kad man si priemone nelabai schmoll.gif nezinau, ar ji is saves nieko gero... ar tik mano odai... manoji beje irgi misri... na gal labiau normali su t zona.

apie jos naudojima be kremo, kalbos net negali buti... mano atveju jokio drekinimo nejauciu... pasitepus oda, ji tampa matine... bet ne glotni... ko man labiausiai reikia...
tas pagrindas gana skystas, labai greitai susigeria... ir jo aprasyme teigiama, kad poros nera tiek daug matomos... bet su juo man dar daugiau matosi nei be jo...

na as nezinau... gal jis ypatingai atsiskleidzia su hd pudra... bet man jis nlb...

butum klp ipilciau keliems kartams pameginti...

Dabar dar specialiai pameginau be nieko uzsitepti... daugiau si karta ispaudziau... tai nepasakyciau kad laabai jau matinis tas veidukas... blizgeti tikrai neblizga... o pati emulsija neriebi, gana skysta kaip minejau, susigeria greitai...

gal as esu pripratusi prie savo kremo, kuris yra gana skalsus bet uztat labai suglotnina odele ir gerai susigeria... tai tokio jausmo sis pagrindas nesukelia...

Zodziu.... prirasiau cia romanus... jei kam neidomu... tiesiog nekreipkite demesio biggrin.gif O siaip klauskite jei kam dar kasnors idomu... papostringausiu smile.gif

Gal kas galite papasakoti apie lift pudryte... kaip dengiasi, issilaiko??? kokio tirstumo???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damselfly: 28 balandžio 2010 - 09:43
QUOTE(damselfly @ 2010 04 28, 10:34)
Gal kas galite papasakoti apie lift pudryte... kaip dengiasi, issilaiko??? kokio tirstumo???

Lift pudros buvo ipylus kolege pabandyt. Skaiciau, kad ji skirta sausai odai, tai tikrai taip ir yra. Uzsitepus visa tokia "slapia" ir jauciausi, ir atrodziau. Tai kaip laikosi net nezinau, nes nusivaliau is karto. Bet buteliuke taip idomiai atrodo: paverti buteliuka, pudra subega i apacia, o buteliuko sieneles lieka svarios svarios - kaip kad aliejukas koks nubegtu jomis g.gif

Ar tau vis dar taip pat patinka balta biri pudra? Kokia nuomone ilgiau panaudojus?
Atsakyti
o kur Kaune perkate MUFE?
Siandien uzejau i PROCO sampuno, ziuriu MUFE stendai... pasitepliojau ir visai patiko...tik pinigu neuzteko sad.gif
idomu at visur kainos vienodos? PROCO tai si menesi (kiek cia jau liko to balanzio) 10 proc velykine nuolaida taiko...gal gundytis?
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 04 28, 09:55)
Lift pudros buvo ipylus kolege pabandyt. Skaiciau, kad ji skirta sausai odai, tai tikrai taip ir yra. Uzsitepus visa tokia "slapia" ir jauciausi, ir atrodziau. Tai kaip laikosi net nezinau, nes nusivaliau is karto. Bet buteliuke taip idomiai atrodo: paverti buteliuka, pudra subega i apacia, o buteliuko sieneles lieka svarios svarios - kaip kad aliejukas koks nubegtu jomis  g.gif

Ar tau vis dar taip pat patinka balta biri pudra? Kokia nuomone ilgiau panaudojus?

Tai zinok ir body and face taip pat idomiai subega.... sieneles svarios... as irgi atkreipiau demesi... biggrin.gif

O del birios kazkaip nenaudojau pastarasias dienas... namuose daugiau bunu... o man ir to matiskumo tiek nereikia... as ja ir pirkau naudojimui prie progos... nezinau ka tau dar pasakyti... biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas rekomenduos is mufe kompaktine pudra... man nera labai didelio skirtumo ar presuota, ar palaida... kaip tik baiginejasi mano mineraline biri... galvoju gal is mufe pameginti...

Mano norai:

*kad oda atrodytu glotni, sveikai spindetu
*matiskumas man nera butinybe
*siek tiek maskuotu
*nekimstu poru

Gal kas turite kokiu pastebejimu?? biggrin.gif
Atsakyti
Nu turiu pasakyti, kad zemai lenkiu galva pries HD finishing powder thumbup.gif Damselfly dave pabandyti (aciu jai), tai po savaites naudojimo tik geriausi atsiliepimai. PUIKIAI islaiko veido matiskuma (mano oda misri) sakyciau beveik visa diena. "Beveik" todel, kad dienos begyje vis tiek veida nusiciupineji kazkiek. Naudoju sia pudra tiesiog ant kremo. Iki siol mesdavau kremus lauk nes visi atrode riebus, blizgantys ant veido. Dabar - visos problemos issisprende thumbup.gif Bandziau sia pudra ant krempudros makiazo uzbaigimui, taip pat thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 05 13, 11:30)
Nu turiu pasakyti, kad zemai lenkiu galva pries HD finishing powder  thumbup.gif  [b]

turiu ir aš ją smile.gif man taip pat labai patinka thumbup.gif geriausia kol kas, svarbiausia, kad ji bespalvė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 05 13, 10:30)
Nu turiu pasakyti, kad zemai lenkiu galva pries HD finishing powder  thumbup.gif  Damselfly dave pabandyti (aciu jai), tai po savaites naudojimo tik geriausi atsiliepimai. PUIKIAI islaiko veido matiskuma (mano oda misri) sakyciau beveik visa diena. "Beveik" todel, kad dienos begyje vis tiek veida nusiciupineji kazkiek. Naudoju sia pudra tiesiog ant kremo. Iki siol mesdavau kremus lauk nes visi atrode riebus, blizgantys ant veido. Dabar - visos problemos issisprende  thumbup.gif  Bandziau sia pudra ant krempudros makiazo uzbaigimui, taip pat  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kur Kaune butu galima nusipirkt sia pudra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wylia @ 2010 05 21, 08:52)
Kur Kaune butu galima nusipirkt sia pudra?  g.gif

labas, didesnėje Sarmoje tikrai turėtum rasti.
Atsakyti
QUOTE(Vilmitele @ 2010 05 21, 09:48)
labas, didesnėje Sarmoje tikrai turėtum rasti.

as mufe paskutini karta pirkau Proco salone (pries dainu sleni), bet ar sita pudra buvo, kazkaip neatkreipiau demesio
Atsakyti
QUOTE(wylia @ 2010 05 21, 07:52)
Kur Kaune butu galima nusipirkt sia pudra?  g.gif

Kaune MUFE stendas yra Akropolio sarmoje. Bet sios pudros ten nera, ir kai klausiau - net nebuna.
Atsakyti