Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(Klajone @ 2010 04 07, 10:15)
O ta face and body krempudra nusiplauna su prausikliu? Nes raso, kad waterproof  g.gif

Man nusiplove smile.gif

Vakar teko isbandyti face and body pudryte... nu super, oda dienos pabaigoje buvo glotni, poros graziai "uzlyditos"... net kai nusivaliau viska toks minkstas veidukas buvo bigsmile.gif bandziau 20 nr (light skin with beige undertone).... tai toks idealiai... o kadangi dabar naudoju skaistinamaji krema (kuris siek tiek isbalina), esu nesideginusi nuo vasaros... o neuzilgo planuoju atidaryti deginimosi sezona... tai uzsisakiau biski tamsesne - 34 (medium skin with beige undertone)... sakiau jei bus per tamsi nusipirksiu hd sviesesne ir pamaisysiu....

dar uzsisakiau hd primer ir hd microfinish powder... jei bus idomu, galesiu atsiliepimus parasyti kai isbandysiu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2010 04 08, 17:25)

dar uzsisakiau hd primer ir hd microfinish powder... jei bus idomu, galesiu atsiliepimus parasyti kai isbandysiu.... smile.gif

Zinoma idomu drinks_cheers.gif Kada turesi?
Atsakyti
matyt po savaites geros... smile.gif
Atsakyti
Ziuriu ramu cia, visa savaite niekas nepasireiske smile.gif

Tai trumpai apie mano pirkinius:

HD primer - po kolkas nepamaciau joje nieko stebuklingo smile.gif tiesiog neriebi emulsija... na gal issilaikyma pudros ir pagerina... bet kad geriau pasidengtu makiazo pagrindas nepastebejau smile.gif

HD microfinish powder - labai patiko kad ypatingai smulki.... todel nepastebimai pasidengia.... padaro odele ypatingai matine (man patiktu kad siek tiek liktu tokio svytejimo... todel naudoju vos vos )... Po jos labai graziai skaistalai pasidengia...

34 face and body makiazo pagrindas - pasirode siek tiek tamsokas.... vasaros pabaigoje butu pats tas... taciau kai bandziau ivory 20 - buvo siek tiek sviesokas... tai koks butu tinkamas tada, jei mano atspalvis odos yra beige???
O pati pudryte mano odai pats tas, sulygina veido spalva labai graziai.... tik siek tiek tirstesnes noretusi del pacio tepimo proceso, kazkaip sugaudyti tokios skystos neina biggrin.gif Bet veidukas graziai atrodo... ir laiko tikrai gerai...

Pasiulymas klaipedietem:

Gal kuri turit per sviesia face and body... galetumem viena kitai nupilti po truputi ir pasimaisyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Gal esat naudoję tokią paletę?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2010 04 21, 15:18)
Sveikos, merginos.

Gal esat naudoję tokią paletę?

user posted image

Esu naudojusi. Praktiskai visos spalvos buvo naudojamos, miksuojant, kad nebutu per sviesi/tamsi. Maskuoja gerai mirksiukas.gif Senai turejau, tad plestis daugiau negaliu....
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2010 04 21, 13:04)

HD microfinish powder - labai patiko kad ypatingai smulki.... todel nepastebimai pasidengia.... padaro odele ypatingai matine (man patiktu kad siek tiek liktu tokio svytejimo... todel naudoju vos vos )... Po jos labai graziai skaistalai pasidengia...

O ar padeda si pudra ilgiau islaikyti matiskuma? Kaip suprantu, ji tinkama ant bet kokio makiazo jo uzbaigimui. Vis laukiau tavo atsiliepimo besvarstydama, ar pirkti ja, ar ne biggrin.gif Nes man net su misriai odai skirtom pudrom blizga veidas g.gif
Papildyta:

34 face and body makiazo pagrindas - pasirode siek tiek tamsokas.... vasaros pabaigoje butu pats tas... taciau kai bandziau ivory 20 - buvo siek tiek sviesokas... tai koks butu tinkamas tada, jei mano atspalvis odos yra beige???
O pati pudryte mano odai pats tas, sulygina veido spalva labai graziai.... tik siek tiek tirstesnes noretusi del pacio tepimo proceso, kazkaip sugaudyti tokios skystos neina biggrin.gif Bet veidukas graziai atrodo... ir laiko tikrai gerai...

Pasiulymas klaipedietem:

Gal kuri turit per sviesia face and body... galetumem viena kitai nupilti po truputi ir pasimaisyti  4u.gif

http://www.sephora.c...categoryId=4028

Cia paziurek, labai gerai aprasyti atspalviai, kokiam odos tonui tinkami. 20 spalva yra sviesiai odai su beige tonu, tai jei per sviesi, gal reiktu vidutinei odai su Beige (34). Bet rasai kad tamsoka. Tada siulyciau susimaisyti sias 2 spalvytes smile.gif
Atsakyti
Rethimna,

Gal yra bandžiusių šita bronzantą mirksiukas.gif
[/quote]

jei neklystu, tai antrasis yra modeliavimui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 03, 13:11)
Mane taip pat domina atsiliepimai apie si tusa  bigsmile.gif  4u.gif  Parasykite kas turite, ar jis istraukus toks slapias ar labiau sausas, nes man labai nepatinka sausoki  unsure.gif

Jis šlapias, storas šepetėlis, man šiek tiek primena dioro show g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 04 22, 12:45)
O ar padeda si pudra ilgiau islaikyti matiskuma? Kaip suprantu, ji tinkama ant bet kokio makiazo jo uzbaigimui. Vis laukiau tavo atsiliepimo besvarstydama, ar pirkti ja, ar ne  biggrin.gif  Nes man net su misriai odai skirtom pudrom blizga veidas  g.gif
Papildyta:
http://www.sephora.c...categoryId=4028

Cia paziurek, labai gerai aprasyti atspalviai, kokiam odos tonui tinkami. 20 spalva yra sviesiai odai su beige tonu, tai jei per sviesi, gal reiktu vidutinei odai su Beige (34). Bet rasai kad tamsoka. Tada siulyciau susimaisyti sias 2 spalvytes smile.gif

Del to matiskumo.... man veida padaro idealiai matini, tiek net nesinori (cia skonio reikalas, man patinka gyvai atrodantis veidukas)... ir blizgeti nepradeda... siaip turiu misria odele... nors ypatingu problemu su t zona neturiu, bet su kt biriom pudrom islisdavo blizgesiukas (pvz su bare escentuals)... o sita iki siol geriausiai islaiko matiskuma.

Bet cia lb individualus reikalas... as neturiu problemu su blizgesiuku... smile.gif

Mane labiausiai suzavejo jos smulkumas... kai pasitepi, veidas pasidaro labai svelnus, o po keliu minuciu matyt ji susilieja su pagrindu ir nebesimato kad buvo tepta ir biri pudra... ji zymiai smulkesne uz pvz bare escentuals mineraline. Tokios smulkios net nemaciau...

O del tu atspalviu as ten ir ziurejau... matyt ir butu idealiausias atvejas mixuoti tas dvi spalvas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damselfly: 22 balandžio 2010 - 15:23
Nu beveik apsisprendziau del tos birios pudros ax.gif Kiek skaiciau, ja galima naudoti veido numatinimui ir be krempudros, tik su kremu? O kokiu sepeteliu tepi? Nes to MUFE kabukio nepirkciau - laukiu atkeliaujancio Bare Escentuals pudros sepecio bigsmile.gif
Atsakyti
as ir naudoju bare esc sepetelius... ir dar make up factory dideli naturalu turiu...

ta pudryte puikiai suteikia matiskumo... bet absoliuciai nemaskuoja ir veido spalvos nesulygina smile.gif
Atsakyti

HD primer - po kolkas nepamaciau joje nieko stebuklingo smile.gif tiesiog neriebi emulsija... na gal issilaikyma pudros ir pagerina... bet kad geriau pasidengtu makiazo pagrindas nepastebejau smile.gif

Dar paklausinesiu apie si daikciuka. O kaip vaizdas/jausmas ji uzsitepus: nelipnus, neriebus, susigeria, blizga, kaip kremas, drekina? Na, jei vertint atskirai kaip viena priemne, o nekaip turincia pagerinti makiazo "prigulima" priemone ax.gif Tu ji naudoji ant drekinamojo kremo, ar kremo su sia baze nereikia? Mano oda misri, tai galvoju ar neblizgeciau jau vien nuo sios bazes. Ir mastau, ar ji butu tinkama po mineraline pudra naudot. Bet turbut tinkama? (pagr tikslas - del SPF).
Atsakyti