QUOTE(damselfly @ 2010 04 21, 13:04)
Ziuriu ramu cia, visa savaite niekas nepasireiske
Tai trumpai apie mano pirkinius:
HD microfinish powder - labai patiko kad ypatingai smulki.... todel nepastebimai pasidengia.... padaro odele ypatingai matine (man patiktu kad siek tiek liktu tokio svytejimo... todel naudoju vos vos )... Po jos labai graziai skaistalai pasidengia...
O ar padeda si pudra ilgiau islaikyti matiskuma? Kaip suprantu, ji tinkama ant bet kokio makiazo jo uzbaigimui. Vis laukiau tavo atsiliepimo besvarstydama, ar pirkti ja, ar ne
Nes man net su misriai odai skirtom pudrom blizga veidas
Papildyta:
QUOTE(damselfly @ 2010 04 21, 13:04)
Ziuriu ramu cia, visa savaite niekas nepasireiske
Tai trumpai apie mano pirkinius:
34 face and body makiazo pagrindas - pasirode siek tiek tamsokas.... vasaros pabaigoje butu pats tas... taciau kai bandziau ivory 20 - buvo siek tiek sviesokas... tai koks butu tinkamas tada, jei mano atspalvis odos yra beige???
O pati pudryte mano odai pats tas, sulygina veido spalva labai graziai.... tik siek tiek tirstesnes noretusi del pacio tepimo proceso, kazkaip sugaudyti tokios skystos neina
Bet veidukas graziai atrodo... ir laiko tikrai gerai...
Pasiulymas klaipedietem:
Gal kuri turit per sviesia face and body... galetumem viena kitai nupilti po truputi ir pasimaisyti
http://www.sephora.c...categoryId=4028
Cia paziurek, labai gerai aprasyti atspalviai, kokiam odos tonui tinkami. 20 spalva yra sviesiai odai su beige tonu, tai jei per sviesi, gal reiktu vidutinei odai su Beige (34). Bet rasai kad tamsoka. Tada siulyciau susimaisyti sias 2 spalvytes