QUOTE(damselfly @ 2010 03 30, 17:56)
O gal kas galetu palyginti mufe hd ir face and body pudrytes??? kuri labiau patiko ir kuri graziau dengesi....
Ir gal netycia kuri turi koki patarima... kaip man per interneta issirinkti pudrytes spalvyte nebandzius???.... zinau kad kate maise... bet kad nelabai yra kur pabandyti....
Siaip as tradicine sviesiaplauke, zydraake.... neesu isblyskusi.... idegu raudonai bet paskui paruduoju... Gal yra panasiu mergaiciu ir galite pasisakyti kokius numeriukus naudojate...???
As naudoju HD, bet isbandziau ir face and body. Vaizdas ant veido man patiko abieju. Sios firmos krempudra kolkas man Nr 1
Bet skirtumai tarp siu pudru tokie:
1. Visos sako, kad HD pudra sunkesne, gerai maskuoja, vakarinis variantas. As nesutinku. Man ji kaip tik labai lengva, labai maloni ant veido, nesimato jos. Siek tiek maskuoja, bet nera ypac didelio maskavimo. Dengiasi lengvai, jausmas malonus, zodziu
Mano nuomone superinis variantas turincioms nelabai problemine oda, kai reikia sulyginti veiduko spalva.
2. Face and body - skystutele, beveik kaip vanduo teliuskuojasi buteliuke. Ypac lengvute, sakyciau permatoma. Ant veiduko irgi visiskai nematoma, bet mskuoti ji nieko neuzmaskuos. Kaip viena forumiete sake, galima ja sluoksniuoti - tepti kelis sluoksnius. Taip ir bandziau, bet vis tiek ji yra ant tiek permatoma, kad odos demeliu, likusiu po spuogu, nepaslepe. Bet turint grazia oda - si pudra super. (Nors tobulai odai kam ta pudra?). Dengiasi ypac lengvai, tik nepatogu, kad nera dozatoriaus - atsisuka kamstukas nuo buteliuko ir viskas. Neiprasta tai, kad buteliuko talpa ne 30ml, o 50.
3. Del spalvu - Make up for ever tapo mano favourite dar ir del to, kad ju spalvu palete orientuota i oda su geltonu atspalviu
Dauguma firmu tokio tono odai net neturi ka pasiulyti. As esu sviesiaode, blondine, oda i geltonuma ir nemegstu kad butu idegio efektas. Tai is face and body tobulai tiko spalna nr.20, o is HD naudoju 120. Tai pati sviesiausia LT parduodama spalva, bet iki tobulumo reiketu vienu tonu sviesesnes. Sephoroj ziurejau, kad butent tokio tono ir sviesesne butu 117.
4. Jei reiktu isrinkti, kuri man geresne - sakyciau abi
Tik HD labiau maskuoja (bet tikrai ne vakarinis variantas), o face and body - tobulai odai. Nu ir reiktu ziuret kaip su blizgesiu. Man su HD oda blizga labiau.
Dar noriu paklausti, gal kuri isbandete krempudros sepeteli, analogiska MAC187?