sveika,
aš esu panašaus tipažo
mufe hd man pasirodė per sunki, ji daugiau žieminė arba vakariniam, fotosesijų makiažui skirta. face and body - man patik geriausia iš visų pudryčių, kalbų ne tik apie make up forever. naudoju nr. 20. kuo ji man patinka? jeigu nori lengvo efekto, užtenka vieno sluoksnio pudros ir tikrai niekas nematys, kad esi kažkuo pasitepusi. jeigu reikia daugiau pamaskuoti, dedi kelis jos sluoksnius. lygiai taip pat su šiap udra aš išgaunu ir vakarinio makiažo efektą - tiesiog sluoksniuoju
rekomenduočiau rinktis face and body. tik minusas jos išėmimas iš indelio - nėra dozatoriaus...
QUOTE(damselfly @ 2010 03 30, 18:56)
O gal kas galetu palyginti mufe hd ir face and body pudrytes??? kuri labiau patiko ir kuri graziau dengesi....
Ir gal netycia kuri turi koki patarima... kaip man per interneta issirinkti pudrytes spalvyte nebandzius???.... zinau kad kate maise... bet kad nelabai yra kur pabandyti....
Siaip as tradicine sviesiaplauke, zydraake.... neesu isblyskusi.... idegu raudonai bet paskui paruduoju... Gal yra panasiu mergaiciu ir galite pasisakyti kokius numeriukus naudojate...???