Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(kraisle @ 2010 03 22, 17:13)
na suzinojau kad klaipedoje sarmose sios firmos prekiu nepardavineja. doh.gif

Tai taip išeina,kad belieka siųstis doh.gif O spalvos nepamačius baisu užsisakinėt unsure.gif
Atsakyti
Gal zinote, ar Kauno Akropolio sarmoje yra sio praimerio, ir ar duoda meginuka pabandymui? Kokia kaina jo?

user posted image
Atsakyti
Klaipedoje MUFE prekiauja vivos salonas prie parodu rumu.... tik nezinau koks ten pasirinkimas... g.gif

Taip noriu uzsisakyti... tik nezinau kur spalvytes pasibandyti... hmmm...
Atsakyti

Nusipirkau HD žaliąjį pagrindą. Nu atsidžiaugti negaliu. Pudra laikosi gerai, nemuša taip blizgis, ir pati pudra pasiskirsto labai gerai. Labai patinka. Tik kažin nieko, jei akių zoną taip pat patepu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2010 03 24, 18:58)
Nusipirkau HD žaliąjį pagrindą. Nu atsidžiaugti negaliu. Pudra laikosi gerai, nemuša taip blizgis, ir pati pudra pasiskirsto labai gerai. Labai patinka. Tik kažin nieko, jei akių zoną taip pat patepu? g.gif

o gal foto galite imesti kaip ji atrodo?
Atsakyti
Pasistengsiu. Nelabai moku aš su tomis nuotraukomis ax.gif Pabandysiu nuorodą įkelti;

http://www.hdmakeupforever.com/

Papildyta:
Va dabar bus geriau
http://www.sephora.c...categoryId=4028
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2010 03 24, 18:58)

ar gerai raudonas veido sritis pamaskuoja? kur pirkot ir kokia kaina? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 27 kovo 2010 - 11:08
sveikos merginos,
gal kuri matėt pirkti Eye Seal? toks skystis, kuris birius šešėlius padaro šlapiais bei tinkamas klijuoti įvairiems blizgalams? kiek žiūrėjau Sarmose, niekur neužmačiau...
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 27, 13:08)
ar gerai raudonas veido sritis pamaskuoja? kur pirkot ir kokia kaina?   g.gif

Nepasakyčiau, kad jis maskuoja. Gal daugiau viso veido spalvą kiek "nuramina", nes mano tokia raustanti labai, nors ir mišri rolleyes.gif .Oda šviesesnė, skaistesnė atrodo. Maskavimui, sakyčiau, būtinas maskuoklis, bent jau man. Pirkau Sarmoj, kainos tiksliai nepamenu (manau apie 110 lt.), nes pirkau dar visokių gėrių wub.gif ... Bet šis daikčiukas tikrai vertas tų pinigėlių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kordi: 30 kovo 2010 - 15:04
O gal kas galetu palyginti mufe hd ir face and body pudrytes??? kuri labiau patiko ir kuri graziau dengesi....

Ir gal netycia kuri turi koki patarima... kaip man per interneta issirinkti pudrytes spalvyte nebandzius???.... zinau kad kate maise... bet kad nelabai yra kur pabandyti.... verysad.gif

Siaip as tradicine sviesiaplauke, zydraake.... neesu isblyskusi.... idegu raudonai bet paskui paruduoju... Gal yra panasiu mergaiciu ir galite pasisakyti kokius numeriukus naudojate...??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2010 03 30, 16:03)
Nepasakyčiau, kad jis maskuoja. Gal daugiau viso veido spalvą kiek "nuramina", nes mano tokia raustanti labai, nors ir mišri rolleyes.gif .Oda šviesesnė, skaistesnė  atrodo. Maskavimui, sakyčiau, būtinas maskuoklis, bent jau man. Pirkau Sarmoj, kainos tiksliai nepamenu (manau apie 110 lt.), nes pirkau dar visokių gėrių wub.gif ... Bet šis daikčiukas tikrai vertas tų pinigėlių.

bet jum to raudonumo, kaip supratau, nebelieka, jis tampa nematomas? ir visą dieną gerai išlieka?
Atsakyti
sveika,
aš esu panašaus tipažo smile.gif
mufe hd man pasirodė per sunki, ji daugiau žieminė arba vakariniam, fotosesijų makiažui skirta. face and body - man patik geriausia iš visų pudryčių, kalbų ne tik apie make up forever. naudoju nr. 20. kuo ji man patinka? jeigu nori lengvo efekto, užtenka vieno sluoksnio pudros ir tikrai niekas nematys, kad esi kažkuo pasitepusi. jeigu reikia daugiau pamaskuoti, dedi kelis jos sluoksnius. lygiai taip pat su šiap udra aš išgaunu ir vakarinio makiažo efektą - tiesiog sluoksniuoju smile.gif rekomenduočiau rinktis face and body. tik minusas jos išėmimas iš indelio - nėra dozatoriaus...

QUOTE(damselfly @ 2010 03 30, 18:56)
O gal kas galetu palyginti mufe hd ir face and body pudrytes??? kuri labiau patiko ir kuri graziau dengesi....

Ir gal netycia kuri turi koki patarima... kaip man per interneta issirinkti pudrytes spalvyte nebandzius???.... zinau kad kate maise... bet kad nelabai yra kur pabandyti.... verysad.gif

Siaip as tradicine sviesiaplauke, zydraake.... neesu isblyskusi.... idegu raudonai bet paskui paruduoju... Gal yra panasiu mergaiciu ir galite pasisakyti kokius numeriukus naudojate...???  4u.gif

Atsakyti