Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(kraisle @ 2010 03 08, 17:27)
ji sake nesiuncia i kitus miestus ir reikia uzsisakyti uz 300lt.beje gal dar zinote kur klaipedoje sios firmos kosmetikos galima surasti?

na tada sorry, galvojau kad siuncia..
ir uz tris simtus uzsisakyti g.gif idomiai..daug klientu praranda tada mirksiukas.gif
Atsakyti
ji sake nesiuncia i kitus miestus ir reikia uzsisakyti uz 300lt.beje gal dar zinote kur klaipedoje sios firmos kosmetikos galima surasti?

tai jei klaipedoje yra sarma, taj ten turi buti...kiek sakiau kad ne visas asortimentas ten gali buti, bet paklausus konsultanciu, jos turetu tureti kataloga is kurio galma butu viska uzsisakyti..
Atsakyti

galiu as jums uzsakyti jei ko reikia labai (aisku jei ne viena produkta) ir issiusiu, tik siuntima apmokesit, parasykit i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sher: 10 kovo 2010 - 09:12
QUOTE(sher @ 2010 03 10, 10:11)
galiu as jums uzsakyti jei ko reikia labai (aisku jei ne viena produkta) ir issiusiu, tik siuntima apmokesit, parasykit i AZ

susigundziau blush2.gif tai kai as pasibandysiu sios produkcijos ir jeigu ji man tiks ir patiks parasysiu jums?o kainos kokios butu ? smile.gif nebandziusi iskrto negaliu uzsisakineti butu kvaila biggrin.gif
Atsakyti
aisku kvaila nebandzius uzsakineti smile.gif nu pigiau truputi nei parduotuveje, kai isbandysit tai rasykit, parasysiu ir kainas smile.gif
Atsakyti
mergaites ka galetumeta pasakyti apie make up for ever smoky lash tusa? ar geras? kokia kaina jo cai LT? ka jis daro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neila+69: 17 kovo 2010 - 14:04
beto mergaites kiek kainuoja toks rinkinukas?ir is kur galima ji uzsisakyti?
user posted image
Atsakyti
o kas tiksliai ieina i si rinkinuka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 01 30, 23:06)
Sakykit ar yra LT labai šviesių HD pudros atspalvių ir išvis kiek jų yra?  gal kokiai baltaodei teko pirkti šią pudrą?  ax.gif

As esu baltaode, ir visada susiduriu su sviesiu krempudru problema. Mano odai reikia, kad krempudra butu laaaaaaabai sviesi, ir jokio rausvo atspalvio, o su geltonu. Kaip as sakau - sumaisytos balta ir geltona spalvos. Tai pirkau Akropolio Sarmoje HD pagrindo pacia sviesiausia spalva - 120. Internete tai sios pudros yra apie 20 atspalviu, bet sarmoje buna berods 6. Visi - i geltonuma, be rausvo atspalvio. Man spalva kaip ir tiko, bet iki tobulumo galetu buti dar sviesesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 03 03, 19:36)
O nekemsa poru?  4u.gif

Man nekemša smile.gif
Atsakyti
Kaip jų lūpdažiai? 4u.gif
Atsakyti
na suzinojau kad klaipedoje sarmose sios firmos prekiu nepardavineja. doh.gif
Atsakyti