sveikos merginos
turiu as HD krempudryte ir ja labaj dziaugiuosi..jau ne pirma buteliuka bajgineju vienintele pudryte kuria naudojau, nekemsanti poru ir labaj graziaj sulyginanti odos spalva, mano oda linkusi i raudonuma toki negrazu, taj si pudrytee tiesiog grazia grazia ja padaro ir labaj noriu isbandyti baze 'all mat' ir sepetelius ir visa kita sia kosmetika man dar vestuvini makiaza, taj net nemoku pasakyt, ryte atsikeliau kaj katik pasidazius
QUOTE(caramele87 @ 2010 01 28, 11:29)
sia kosmetika man dar vestuvini makiaza, taj net nemoku pasakyt, ryte atsikeliau kaj katik pasidazius
Ne veltui Make up forever vadinas
QUOTE(F_A @ 2010 01 28, 14:42)
Ne veltui Make up forever vadinas
nu jo ne veltuj o yra bandziusiu 'all mat' baze?kokie atsiliepimai?
Sakykit ar yra LT labai šviesių HD pudros atspalvių ir išvis kiek jų yra? gal kokiai baltaodei teko pirkti šią pudrą?
QUOTE(Elegant @ 2010 01 31, 00:06)
Sakykit ar yra LT labai šviesių HD pudros atspalvių ir išvis kiek jų yra? gal kokiai baltaodei teko pirkti šią pudrą?
Kiek pamenu(bent Panoramos Douglase) vien tamsoki atspalviai
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 10, 23:15)
vakar turejau proga isbandyti savo rinkinuka nerealus, super atsiliepimai, atlaike vakarine baliuska + kluba su sokiais iki paryciu. mano oda misri - riebi, bet tas rinkinys - super net nera kalyginti su pries tai tureta YSL baze vakar isbandziau ir primeri, ir pudra ant virsaus + akiu piestuka. 10 balu ir 10.
QUOTE(B.Jones @ 2010 01 14, 09:33)
is JAV per tarpininke
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 31, 14:48)
vakar turejau proga isbandyti savo rinkinuka nerealus, super atsiliepimai, atlaike vakarine baliuska + kluba su sokiais iki paryciu. mano oda misri - riebi, bet tas rinkinys - super net nera kalyginti su pries tai tureta YSL baze vakar isbandziau ir primeri, ir pudra ant virsaus + akiu piestuka. 10 balu ir 10.
is JAV per tarpininke
is JAV per tarpininke
Ar naudojot visas priemones is sio rinkinuko ir vienu metu,kaip suprantu? gal galit kiekviena pakomentuoti?
QUOTE(Maserati @ 2010 01 31, 17:57)
Ar naudojot visas priemones is sio rinkinuko ir vienu metu,kaip suprantu? gal galit kiekviena pakomentuoti?
nea, jau parasiau, kad naudojau primeri, uzbaigimo pudra ir piestuka o liko neisbandytas tik tusas ir makiazo valiklis. primeris yra skyrstokas, labai greitai isigeria, uzbaigimo pudra yra tokia kaip milteliai, baltoka, bet labai greitai susilieja su veido oda ir tampa bespalve. primeris + pudra - nerealus derinys, man vakar super atlaike (iki 4 ryto), niekas taip neatlaikydavo beje, sausos odos savininkems gali dar pasausinti oda.
piestukas: laabai graziai piesia,maloni konsistencija, toks kaip kreminis, bet puikiai tinka ir plonai linijai, ir storesniai, laikosi labai gerai, nenubega, nedingsta, zodziu
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 31, 19:38)
Mano oda labai labai sausa ir jautri, bet uztvirtinamoji pudryte man labai tinka vis pagalvoju kaip noretusi isbandyt primeri ir krempudra is sios serijos. reik pasitaupyt
QUOTE(Tobsita @ 2010 01 31, 22:24)
Mano oda labai labai sausa ir jautri, bet uztvirtinamoji pudryte man labai tinka vis pagalvoju kaip noretusi isbandyt primeri ir krempudra is sios serijos. reik pasitaupyt
o ka konkreciai naudojat? ir kaip vadinas? nes mano oda taip pat linkusi i sausuma ir i jautruma,bet kas netinka,iskart sausom demelem nueinu
QUOTE(Tobsita @ 2010 01 31, 22:24)
Mano oda labai labai sausa ir jautri, bet uztvirtinamoji pudryte man labai tinka vis pagalvoju kaip noretusi isbandyt primeri
mano oda i riebuma, bet jautrumo neispasakyto patinka ir pudra, ir primeris pagaliau radau kazka, kas sulaiko blizgesi
QUOTE(caramele87 @ 2010 01 28, 12:29)
sveikos merginos
turiu as HD krempudryte ir ja labaj dziaugiuosi..jau ne pirma buteliuka bajgineju vienintele pudryte kuria naudojau, nekemsanti poru ir labaj graziaj sulyginanti odos spalva, mano oda linkusi i raudonuma toki negrazu, taj si pudrytee tiesiog grazia grazia ja padaro ir labaj noriu isbandyti baze 'all mat' ir sepetelius ir visa kita sia kosmetika man dar vestuvini makiaza, taj net nemoku pasakyt, ryte atsikeliau kaj katik pasidazius
Jum pamaskuoja odos raudonumą?
O sakykit ar tinka ši pudra sausesnei odai?