Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

sveikos merginos 4u.gif

turiu as HD krempudryte ir ja labaj dziaugiuosi..jau ne pirma buteliuka bajgineju 4u.gif vienintele pudryte kuria naudojau, nekemsanti poru ir labaj graziaj sulyginanti odos spalva, mano oda linkusi i raudonuma toki negrazu, taj si pudrytee tiesiog grazia grazia ja padaro ax.gif ir labaj noriu isbandyti baze 'all mat' ir sepetelius ir visa kita biggrin.gif sia kosmetika man dar vestuvini makiaza, taj net nemoku pasakyt, ryte atsikeliau kaj katik pasidazius yahoo.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 01 28, 11:29)
sia kosmetika man dar vestuvini makiaza, taj net nemoku pasakyt, ryte atsikeliau kaj katik pasidazius  yahoo.gif  flirt.gif

Ne veltui Make up forever vadinas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 01 28, 14:42)
Ne veltui Make up forever vadinas lotuliukas.gif

nu jo ne veltuj bigsmile.gif o yra bandziusiu 'all mat' baze?kokie atsiliepimai? blink.gif
Atsakyti
Sakykit ar yra LT labai šviesių HD pudros atspalvių ir išvis kiek jų yra? gal kokiai baltaodei teko pirkti šią pudrą? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 30 sausio 2010 - 23:07
QUOTE(Elegant @ 2010 01 31, 00:06)
Sakykit ar yra LT labai šviesių HD pudros atspalvių ir išvis kiek jų yra?  gal kokiai baltaodei teko pirkti šią pudrą?  ax.gif

Kiek pamenu(bent Panoramos Douglase) vien tamsoki atspalviai g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 10, 23:15)

vakar turejau proga isbandyti savo rinkinuka wub.gif nerealus, super atsiliepimai, atlaike vakarine baliuska + kluba su sokiais iki paryciu. mano oda misri - riebi, bet tas rinkinys - super thumbup.gif net nera kalyginti su pries tai tureta YSL baze irnesakyk.gif vakar isbandziau ir primeri, ir pudra ant virsaus + akiu piestuka. 10 balu ir 10.

QUOTE(B.Jones @ 2010 01 14, 09:33)
poster_offtopic.gif  kokiu būdu perkate, tiesiogiai per tarpininkę,  iš kokio puslapiuko?

is JAV per tarpininke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 31, 14:48)
vakar turejau proga isbandyti savo rinkinuka wub.gif nerealus, super atsiliepimai, atlaike vakarine baliuska + kluba su sokiais iki paryciu. mano oda misri - riebi, bet tas rinkinys - super thumbup.gif net nera kalyginti su pries tai tureta YSL baze irnesakyk.gif vakar isbandziau ir primeri, ir pudra ant virsaus + akiu piestuka. 10 balu ir 10.
is JAV per tarpininke  mirksiukas.gif

Ar naudojot visas priemones is sio rinkinuko ir vienu metu,kaip suprantu? bigsmile.gif gal galit kiekviena pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 31, 17:57)
Ar naudojot visas priemones is sio rinkinuko ir vienu metu,kaip suprantu? bigsmile.gif gal galit kiekviena pakomentuoti?

nea, jau parasiau, kad naudojau primeri, uzbaigimo pudra ir piestuka smile.gif o liko neisbandytas tik tusas ir makiazo valiklis. primeris yra skyrstokas, labai greitai isigeria, uzbaigimo pudra yra tokia kaip milteliai, baltoka, bet labai greitai susilieja su veido oda ir tampa bespalve. primeris + pudra - nerealus derinys, man vakar super atlaike (iki 4 ryto), niekas taip neatlaikydavo schmoll.gif beje, sausos odos savininkems gali dar pasausinti oda.
piestukas: laabai graziai piesia,maloni konsistencija, toks kaip kreminis, bet puikiai tinka ir plonai linijai, ir storesniai, laikosi labai gerai, nenubega, nedingsta, zodziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 31, 19:38)

Mano oda labai labai sausa ir jautri, bet uztvirtinamoji pudryte man labai tinka wub.gif vis pagalvoju kaip noretusi isbandyt primeri ir krempudra is sios serijos. reik pasitaupyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 01 31, 22:24)
Mano oda labai labai sausa ir jautri, bet uztvirtinamoji pudryte man labai tinka wub.gif vis pagalvoju kaip noretusi isbandyt primeri ir krempudra is sios serijos. reik pasitaupyt biggrin.gif

o ka konkreciai naudojat? ir kaip vadinas? nes mano oda taip pat linkusi i sausuma ir i jautruma,bet kas netinka,iskart sausom demelem nueinu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 01 31, 22:24)
Mano oda labai labai sausa ir jautri, bet uztvirtinamoji pudryte man labai tinka wub.gif vis pagalvoju kaip noretusi isbandyt primeri

mano oda i riebuma, bet jautrumo neispasakyto doh.gif patinka ir pudra, ir primeris thumbup.gif pagaliau radau kazka, kas sulaiko blizgesi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 01 28, 12:29)
sveikos merginos  4u.gif

turiu as HD krempudryte ir ja labaj dziaugiuosi..jau ne pirma buteliuka bajgineju  4u.gif  vienintele pudryte kuria naudojau, nekemsanti poru ir labaj graziaj sulyginanti odos spalva, mano oda linkusi i raudonuma toki negrazu, taj si pudrytee tiesiog grazia grazia ja padaro  ax.gif  ir labaj noriu isbandyti baze 'all mat' ir sepetelius ir visa kita biggrin.gif sia kosmetika man dar vestuvini makiaza, taj net nemoku pasakyt, ryte atsikeliau kaj katik pasidazius  yahoo.gif  flirt.gif

Jum pamaskuoja odos raudonumą?

O sakykit ar tinka ši pudra sausesnei odai? ax.gif
Atsakyti