laukiu to rinkinio, tikiuosi nenuvils manes
QUOTE(majux @ 2009 11 25, 15:20)
Ar yra tokių pas mus LT? Domina žalias. ir kokia kaina?
Gal kas gali pasakyti kuris geresnis šis ar Smashbox
QUOTE(Tobsita @ 2010 01 06, 00:54)
evelinki - gal kempudrą įsigijai arba išbandei? Mane kaina gąsdina, negaliu sau to leisti, o jei dar nepatiktų/netiktų... Dėl to ir pasakiau, kad gal perpus perkam. Įpratau viską pilstytis, dalintis (SM įtaka )
Aš tą HD sausą SM išparduotuvėj įsigijau labai pigiai, bet manau ir už pilną kainą pirkčiau, verta
Aš tą HD sausą SM išparduotuvėj įsigijau labai pigiai, bet manau ir už pilną kainą pirkčiau, verta
nu zinok neisbandziau dar ir dabar svarstau kitos firmos pirkti. Zodziu pasimetus del sito reikalo
va del birios tai visiskai nesigailiu, tobulas daiktas.
ka manot apie camouflage cream palette? ar ji yra lietuvoj? labai noriu isigyt ka nors panasaus
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 10, 23:15)
kokiu būdu perkate, tiesiogiai per tarpininkę, iš kokio puslapiuko?
QUOTE(Maserati @ 2010 01 06, 22:11)
Labai lauksiu atsiliepimu po ilgesnio naudojimo
Zadejau parasyti po ilgesnio naudojimo apie HD Foundation. Tai galiu pasakyti, kad poru man nekemsa, odos spalyte tikrai labai gerai sulygina, skalsiai, lengvai tepasi, neatrodo kaip kaukyte, nes gana lengva Na esu patenkinta ja
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 01 19, 15:56)
Zadejau parasyti po ilgesnio naudojimo apie HD Foundation. Tai galiu pasakyti, kad poru man nekemsa, odos spalyte tikrai labai gerai sulygina, skalsiai, lengvai tepasi, neatrodo kaip kaukyte, nes gana lengva Na esu patenkinta ja
O dienos bėgyje nepradeda blizgėti? Gerai išsilaiko?
QUOTE(jhomka @ 2010 01 20, 00:54)
Na kadangi mano odyte riebi, man su visomis kiek esu bandziusi dienos begyje islenda blizgejimas. Bet yra labai gera priemone artdeco serveteles labai gerai nuima blizgejima, o paskui kompaktine pudryte papudroji ir viskas vel liuks O siaip pati pudryte tai gana gerai issilaiko
QUOTE(jhomka @ 2010 01 20, 00:54)
mano oda misri i riebuma, su sia pudra visiskai neblizga veidas. Nebereikia jokiu vadinamuju sugertuku
QUOTE(evelinki @ 2010 01 20, 10:23)
mano oda misri i riebuma, su sia pudra visiskai neblizga veidas. Nebereikia jokiu vadinamuju sugertuku
Na cia kiekvienai indvidualiai ir skirtingai, todel geriausia yra kiekvienai asmeniskai pasibandyti
Mano misri oda absoliuciai nesusidraugavo su HD makiazo pagrindu Si pudra yra gan smarkiai maskuojanti, atitaikius spalva neatrodo kaip kauke, lengvai tepas, bet ant mano odos ji "stovejo",- lyg mano oda ir ta pudra butu buvusios 2 atskiros respublikos Pries isigyjant siulyciau butinai pameginti
QUOTE(F_A @ 2010 01 20, 15:35)
Mano misri oda absoliuciai nesusidraugavo su HD makiazo pagrindu Si pudra yra gan smarkiai maskuojanti, atitaikius spalva neatrodo kaip kauke, lengvai tepas, bet ant mano odos ji "stovejo",- lyg mano oda ir ta pudra butu buvusios 2 atskiros respublikos Pries isigyjant siulyciau butinai pameginti
nes nebandzius tikrai rizikinga pirkti bet koki produkta