Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

user posted image

laukiu to rinkinio, tikiuosi nenuvils manes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(majux @ 2009 11 25, 15:20)

Ar yra tokių pas mus LT? Domina žalias. ir kokia kaina? ax.gif
Gal kas gali pasakyti kuris geresnis šis ar Smashbox
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 01 06, 00:54)
evelinki - gal kempudrą įsigijai arba išbandei? 4u.gif Mane kaina gąsdina, negaliu sau to leisti, o jei dar nepatiktų/netiktų... Dėl to ir pasakiau, kad gal perpus perkam. Įpratau viską pilstytis, dalintis (SM įtaka blush2.gif) biggrin.gif

Aš tą HD sausą SM išparduotuvėj įsigijau labai pigiai, bet manau ir už pilną kainą pirkčiau, verta wink.gif

nu zinok neisbandziau dar blush2.gif ir dabar svarstau kitos firmos pirkti. Zodziu pasimetus del sito reikalo biggrin.gif
va del birios tai visiskai nesigailiu, tobulas daiktas.
Atsakyti
ka manot apie camouflage cream palette? ar ji yra lietuvoj? labai noriu isigyt ka nors panasaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 10, 23:15)
user posted image

laukiu to rinkinio, tikiuosi nenuvils manes bigsmile.gif

poster_offtopic.gif kokiu būdu perkate, tiesiogiai per tarpininkę, iš kokio puslapiuko?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 06, 22:11)
Labai lauksiu atsiliepimu po ilgesnio naudojimo thumbup.gif

Zadejau parasyti po ilgesnio naudojimo apie HD Foundation. Tai galiu pasakyti, kad poru man nekemsa, odos spalyte tikrai labai gerai sulygina, skalsiai, lengvai tepasi, neatrodo kaip kaukyte, nes gana lengva 4u.gif Na esu patenkinta ja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 01 19, 15:56)
Zadejau parasyti po ilgesnio naudojimo apie HD Foundation. Tai galiu pasakyti, kad poru man nekemsa, odos spalyte tikrai labai gerai sulygina, skalsiai, lengvai tepasi, neatrodo kaip kaukyte, nes gana lengva 4u.gif  Na esu patenkinta ja thumbup.gif

O dienos bėgyje nepradeda blizgėti? Gerai išsilaiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jhomka @ 2010 01 20, 00:54)

Na kadangi mano odyte riebi, man su visomis kiek esu bandziusi dienos begyje islenda blizgejimas. Bet yra labai gera priemone mirksiukas.gif artdeco serveteles labai gerai nuima blizgejima, o paskui kompaktine pudryte papudroji ir viskas vel liuks thumbup.gif O siaip pati pudryte tai gana gerai issilaiko
Atsakyti
QUOTE(jhomka @ 2010 01 20, 00:54)

mano oda misri i riebuma, su sia pudra visiskai neblizga veidas. Nebereikia jokiu vadinamuju sugertuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2010 01 20, 10:23)
mano oda misri i riebuma, su sia pudra visiskai neblizga veidas. Nebereikia jokiu vadinamuju sugertuku smile.gif

Na cia kiekvienai indvidualiai ir skirtingai, todel geriausia yra kiekvienai asmeniskai pasibandyti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano misri oda absoliuciai nesusidraugavo su HD makiazo pagrindu unsure.gif Si pudra yra gan smarkiai maskuojanti, atitaikius spalva neatrodo kaip kauke, lengvai tepas, bet ant mano odos ji "stovejo",- lyg mano oda ir ta pudra butu buvusios 2 atskiros respublikos doh.gif Pries isigyjant siulyciau butinai pameginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 01 20, 15:35)
Mano misri oda absoliuciai nesusidraugavo su HD makiazo pagrindu unsure.gif Si pudra yra gan smarkiai maskuojanti, atitaikius spalva neatrodo kaip kauke, lengvai tepas, bet ant mano odos ji "stovejo",- lyg mano oda ir ta pudra butu buvusios 2 atskiros respublikos doh.gif Pries isigyjant siulyciau butinai pameginti 4u.gif

drinks_cheers.gif nes nebandzius tikrai rizikinga pirkti bet koki produkta
Atsakyti