Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(Tobsita @ 2009 12 21, 20:27)
Gundausi ir HD krempudra isbandyt ax.gif

greitu laiku gal? bigsmile.gif as irgi ziurinejuosi kremine, kokia pirkti, tai idomus pacios atsiliepimai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2009 12 22, 00:01)
greitu laiku gal?  bigsmile.gif  as irgi ziurinejuosi kremine, kokia pirkti, tai idomus pacios atsiliepimai bus  mirksiukas.gif

O gal perpus perkam? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2009 12 21, 23:02)
O gal perpus perkam? bigsmile.gif

neisivaizduoju, kaip cia reiktu pasidalinti biggrin.gif galvoju, gal viski reiktu man nukeliauti po svenciu i sephora ir ismeginti paciai, jei tures.
Atsakyti
kur ta sephora? o tai negi niekur kitur pvz douglase nera krempudru? smile.gif beje kodel norit pirkt per puse? negi tokia brangi? smile.gif as isvis kaip is medzio iskritus.. noriu noriu, bet nieko nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 12 22, 23:16)
kur ta sephora? o tai negi niekur kitur pvz douglase nera krempudru? smile.gif beje kodel norit pirkt per puse? negi tokia brangi? smile.gif as isvis kaip is medzio iskritus.. noriu noriu, bet nieko nezinau biggrin.gif

Man atrodo, kad Sarmoj kremine 109 lt? g.gif
Atsakyti
evelinki - gal kempudrą įsigijai arba išbandei? 4u.gif Mane kaina gąsdina, negaliu sau to leisti, o jei dar nepatiktų/netiktų... Dėl to ir pasakiau, kad gal perpus perkam. Įpratau viską pilstytis, dalintis (SM įtaka blush2.gif) biggrin.gif

Aš tą HD sausą SM išparduotuvėj įsigijau labai pigiai, bet manau ir už pilną kainą pirkčiau, verta wink.gif
Atsakyti
Ar HD pudra tinkama kasdiena naudoti?nes konsultantes Douglase sako,kad nelabai,jog sunkesne,o uz ja dar sunkesne mat velvet,bet viena pazistama visaziste sako,kad HD galima naudoti kasdienai. Bijau ,kad nekimstu poru g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 06, 14:41)
Ar HD pudra tinkama kasdiena naudoti?nes konsultantes Douglase sako,kad nelabai,jog sunkesne,o uz ja dar sunkesne mat velvet,bet viena pazistama visaziste sako,kad HD galima naudoti kasdienai. Bijau ,kad nekimstu poru g.gif

Sveikos merginos 4u.gif Nusipirkau as HD Foundation http://www.makeupfor.../hd-foundation/ ir nesutinku kad ji sunkesne, nes ji tikrai lengvute, turejau ir mat velvet, tai jos net nera ko lyginti su HD, mat velvet kokius tris kartus sunkesne nei HD. Mat velvet gal ir geriau maskuoja, bet ji kaip kaukyte uzsideda, nes pati sunki pudryte (tekstura). Na o dabar apie HD 4u.gif tekstura labai gera, lengvai dengiasi ir spalvyte gerai atsitaikiau bigsmile.gif ji tikrai sulygina odos spalvyte, na pas mane riebi odyte, tai ryte pasipudravus per pietus blizgumas islenda, bet kiek esu bandziusi pudryciu tai man taip su visoms buna, manau kad dar nera tokios sukurtos, kad visa diena isilaikytu. Bet riebliukus nusausinu specialia servetele ir truputuka kompaktine papudruoju ir tada thumbup.gif Na siaip esu patenkinta ja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 01 06, 18:53)
Sveikos merginos  4u.gif  Nusipirkau as HD Foundation http://www.makeupfor.../hd-foundation/ ir nesutinku kad ji sunkesne, nes ji tikrai lengvute, turejau ir mat velvet, tai jos net nera ko lyginti su HD, mat velvet kokius tris kartus sunkesne nei HD. Mat velvet gal ir geriau maskuoja, bet ji kaip kaukyte uzsideda, nes pati sunki pudryte (tekstura). Na o dabar apie HD 4u.gif  tekstura labai gera, lengvai dengiasi ir spalvyte gerai atsitaikiau bigsmile.gif  ji tikrai sulygina odos spalvyte, na pas mane riebi odyte, tai ryte pasipudravus per pietus blizgumas islenda, bet kiek esu bandziusi pudryciu tai man taip su visoms buna, manau kad dar nera tokios sukurtos, kad visa diena isilaikytu. Bet riebliukus nusausinu specialia servetele ir truputuka kompaktine papudruoju ir tada  thumbup.gif  Na siaip esu patenkinta ja mirksiukas.gif

Kiek kainavo ši pudra? Ir kur pirkot? 4u.gif Ar nekemša jums porų?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 01 06, 21:05)
Kiek kainavo ši pudra? Ir kur pirkot?  4u.gif  Ar nekemša jums porų?

pirkau sarmoje, berots kainavo 118 lt, na naudoju dar kelias dieneles, bet dar nepastebejau kad kimstu poras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinamonas*: 06 sausio 2010 - 21:06
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 01 06, 22:05)
pirkau sarmoje, berots kainavo 118 lt, na naudoju dar kelias dieneles, bet dar nepastebejau kad kimstu poras 4u.gif

Labai lauksiu atsiliepimu po ilgesnio naudojimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 06, 22:11)
Labai lauksiu atsiliepimu po ilgesnio naudojimo thumbup.gif

butinai parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti