Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(Krisanta @ 2009 11 24, 21:55)

matyt sumaiset su make up forever.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 24, 21:16)
matyt sumaiset su make up forever.. smile.gif

Norėjau kaip geriau...
doh.gif doh.gif doh.gif

4u.gif
Atsakyti
user posted image

o va stai sitas dalykelis tai kas per vienas? parasyta kad koreguojamas makiazo pagrindas kaip ji naudoti reikia? ir kodel jo tokios spalvos? kaip ta antra is desines?Spalva turi itakos? o kaip baltas? prasau atsakykit man neziniukei blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo majux: 25 lapkričio 2009 - 14:26
cia yra toks dalykas kuris sulygina veido spalva, jis tepamas pries foundation, pvz. jei turit raudonumu veide tai reketu naudoti zalios spalvos (pirmas is kaires ), baltas tiesiog paskaistina veido oda, va tai kai uztepat HD primeri, ant jo jau pagrinda dedat smile.gif esme tame kad kuo grazesne lygesne oda ir jos spalva, tuo graziau ir pagrindas pasidengia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 11 25, 20:11)
cia yra toks dalykas kuris sulygina veido spalva, jis tepamas pries foundation, pvz. jei turit raudonumu veide tai reketu naudoti zalios spalvos (pirmas is kaires ), baltas tiesiog paskaistina veido oda, va tai kai uztepat HD primeri, ant jo jau pagrinda dedat smile.gif esme tame kad kuo grazesne lygesne oda ir jos spalva, tuo graziau ir pagrindas pasidengia smile.gif

turiu tik issipletusi kapiliara vienoj vietoj,tai man tiktu tuomet zalias? jis uzmaskuotu man ji?ar nelabai? ax.gif ir siaip man bet kokios priemones netinka,nes veido oda yra jautroka,ismeto sausomis dememis, idomu ar tiktu?
tikslios info neradau apie sias priemones tai idomu man,nes domiuosi,noreciau isigyti.
Atsakyti
na sunku pasakyti ar uzmaskuotu, man pamatyti reiketu tuomet pasakyciau, siaip cia ne maskuoklis tas HD primer, jei yra tik tas vienas kapiliaras nezymus, tai yra tam priemoniu visokiu tokiu maskuokliu, arba ir is make up forever yra tokiose kaip dezutese pardavinejamas zalias toks kaip kremas sustinges (nezinau kaip paaiskinti smile.gif tai vat jis irgi skirtas raudonom vietom slepti pries pagrinda smile.gif HD primeri reikia ant viso veido tepti.. ir jei oda sausoka jautri, tai kam ja dar kankinti, atvirksciai reikia drekinti kuo labiau pries pagrinda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 11 26, 10:04)
na sunku pasakyti ar uzmaskuotu, man pamatyti reiketu tuomet pasakyciau, siaip cia ne maskuoklis tas HD primer, jei yra tik tas vienas kapiliaras nezymus, tai yra tam priemoniu visokiu tokiu maskuokliu, arba ir is make up forever yra tokiose kaip dezutese pardavinejamas zalias toks kaip kremas sustinges (nezinau kaip paaiskinti smile.gif tai vat jis irgi skirtas raudonom vietom slepti pries pagrinda smile.gif HD primeri reikia ant viso veido tepti.. ir jei oda sausoka jautri, tai kam ja dar kankinti, atvirksciai reikia drekinti kuo labiau pries pagrinda smile.gif

o Jus gal netycia kokia kosmetologe busit? blush2.gif
Atsakyti
as vizaziste smile.gif taip kad klauskit galiu paaiskint jei neaisku kazkas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 11 27, 09:52)
as vizaziste smile.gif taip kad klauskit galiu paaiskint jei neaisku kazkas wink.gif

o jus is kauno gal netycia?
Atsakyti
QUOTE(majux @ 2009 11 27, 16:49)
o jus is kauno gal netycia?

Is Vilniaus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 11 28, 10:02)
Is Vilniaus wink.gif

o kur butu galima nusipirkti pudrytes kazkaip parduotuvese neptinku jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 11 28, 23:46)
o kur butu galima nusipirkti  pudrytes kazkaip parduotuvese neptinku jos  doh.gif

na parduotuvese toli grazu ne visas asortimentas yra smile.gif galima ir pas mane uzsakyti tik nebent daugiau produktu, nei tik viena pudryte smile.gif
Atsakyti