Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

Gal yra merginų bandžiusių kompaktines pudrytes? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2009 11 10, 00:18)
O naudojate ja kaskart pasidazius ar tik tam tikrom progom? 4u.gif

Nors labai vėlai pamačiau post'ą, vistiek atsakysiu - taip, naudoju kasdien. Ji labai lengvutė ax.gif
Atsakyti
tu naudoji tik biria HD pudra ar ir pagrinda HD turi? smile.gif nes man atrodo kad su siom priemones HD geriau kai tos pacios linijos ir pagrindas ir biri
Atsakyti
O kaip tie seseliai vadinasi? zvilgesiai ar tiesiog seseliai? gal ir kvailokas klausimas blush2.gif
Stai cia raso kad zvilgesiai,ar cia tie patys seseliai? ar jie kazkuo skiriasi?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo majux: 14 lapkričio 2009 - 22:27
tai seseliai, tik kitokie, birus zvilgantys, make up forever turi tokius birius zvilgancius ir deimantinius man atrodo
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 11 13, 11:22)
tu naudoji tik biria HD pudra ar ir pagrinda HD turi? smile.gif nes man atrodo kad su siom priemones HD geriau kai tos pacios linijos ir pagrindas ir biri

Nea, krempudros HD neturiu, o birią naudoju ant įprastos kreminės (Chanel "Pro Lumiere", Guerlain "Parure Aqua"...) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2009 11 07, 13:48)
Sveikos. Gal kurit turite HD powder? 4u.gif
user posted image
As nusipirkau, siandien tik pirma diena su ja, tai dar be nuomones tikslios. Idomu butu atsiliepimus isgirsti. Na, ziuresiu kaip issilaikys per visa diena. veidukas tai labai graziai atrodo su ja. Tarsi paskaistejo.bigsmile.gif

Sveikos.
Turiu krempudra ir biria pudra jau daugiau nei puse metu. Tikrai jos abi superines, graziai padengia, maskuoja, gerai laikosi, nebijo vandens, bet svarbiausia neatrodo kaip kauke thumbup.gif
Atsakyti
O gal esat uzmaciusios kur nors visa si rinkinuka HD (krempudra,biri pudra ir sepetelis)? 4u.gif Nes dabar pvz amazon uzmeciau aki, tai jei kiekviena atskirai pirkti nemenka sumele susidaro... blink.gif
Biri man labai patinka! Jau drasiai galiu teigti. Tikrai su ja ilgiau issilaiko ''teisingas'' makiazas, nesubega; veidukas skaistus, toks tarsi ''sviezias''. bigsmile.gif Patenkinta esu. Susigundziau ir krempudra..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 17 lapkričio 2009 - 22:50
jei naudosit visus HD produktus rezultatas bus zymiai geresnis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Muksis @ 2009 11 16, 17:05)
Sveikos.
Turiu krempudra ir biria pudra jau daugiau nei puse metu. Tikrai jos abi superines, graziai padengia, maskuoja, gerai laikosi, nebijo vandens, bet svarbiausia neatrodo kaip kauke  thumbup.gif

O kaip maskuoja HD kreminė? Ar dienos metu neatrodo veidas nenatūraliai?
Atsakyti
tai vat tame ir esme kad HD maskuoja gerai o veido oda atrodo naturaliai wink.gif
Atsakyti
http://www.kosmada.l...x.php/lt/37067/
4u.gif
Atsakyti