QUOTE(Alissa @ 2006 10 01, 05:30)
Nu mergickos keista man labai , kad turit garbanas ir nezinot ka su jom galima daryt.
Tikrai negalima taip visu cheminiu nurasyt. Ar isskirti viena nauja geresni uz kitus, bet tik 3 men. Jau rasiau, kad zinau geru pavyzdziu, kai po kokybisko cheminio plaukai atrodo labai gerai. Tikrai glotnus, paklusnus, blizgantys. bet tai yra gana brangus dalykas. Vilniuje, nezinau kaip kituose miestuose, jis atliekamas tik keliuose salonuose. Vidutinio ilgumo plauku toks tiesinimas kainuoja ~ 500 lt. Jei tiesinat plaukus uz 200 litu, tai po to nesakykit, kad plaukai puciasi, slenka ir pan.
Tikrai negalima taip visu cheminiu nurasyt. Ar isskirti viena nauja geresni uz kitus, bet tik 3 men. Jau rasiau, kad zinau geru pavyzdziu, kai po kokybisko cheminio plaukai atrodo labai gerai. Tikrai glotnus, paklusnus, blizgantys. bet tai yra gana brangus dalykas. Vilniuje, nezinau kaip kituose miestuose, jis atliekamas tik keliuose salonuose. Vidutinio ilgumo plauku toks tiesinimas kainuoja ~ 500 lt. Jei tiesinat plaukus uz 200 litu, tai po to nesakykit, kad plaukai puciasi, slenka ir pan.
as neturiu ne venos garbanos pas mane jie pasipute ir banguojasi galai o dabar tiesus ir priglude ir blizga labiau
o del plauku slinkimoe esi visiskai neteisi jei plaukai po cheminio slenka, TAI YRA TIK SUTAPIMAS ne viena kirpeja man tai patvirtino Vilniuje kainos visai kitokios nei Kaune beje, visos priemones pristatytos buvo tik rugpjucio menesi Lietuvoje taip kad nekalbek kad ta kur as pasidariau yra blogas
ir nereikia sakyti kad tik tas uz 500lt yra geras, o visi kiti s....
ir dar vienas dalykas....NE VISADA KAS BRANGIAUSIA, REISKIA GERIAUSIA