Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas 2

QUOTE(Supergirl @ 2006 09 07, 18:23)
179  smile.gif  Galvoju, kad visai normali kaina.
Nors inete pažiūrėjau pirmai, tai 100 dolerių kaina tokių pačių yra g.gif

Na sakyciau tikrai labai gera kaina thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau vakar tiesinimo žnyples va tokias ČIA ,na tai likau labai kolkas patenkinta,mokėjau 115lt,dar ir dėkliukas buvo tai labai patogu...ir temperatūra reguliuojasi,tik va rašo kad antra kartą tos pačios sruogos tiesinti nebegalima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 09 13, 11:11)
tik va rašo kad antra kartą tos pačios sruogos tiesinti nebegalima schmoll.gif
Mažiau tu kreipk dėmesį, ką ten tose instrukcijose rašo irnesakyk.gif Kai nusipirkau savo pirmąsias žnyples, tai ten buvo rašyta, kad ištiesinus sruogą, neliest ir nekedent jos pirštais, atseit gali susigadint efektas biggrin.gif Ir dar visur rašo, kad negalima daugiau nei du kartus su žnyplėm braukt per sruogą, bet abejoju, ar labai jau daug mūsų laikosi tų "taisyklių" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 09 13, 12:35)
Mažiau tu kreipk dėmesį, ką ten tose instrukcijose rašo irnesakyk.gif  Kai nusipirkau savo pirmąsias žnyples, tai ten buvo rašyta, kad ištiesinus sruogą, neliest ir nekedent jos pirštais, atseit gali susigadint efektas biggrin.gif  Ir dar visur rašo, kad negalima daugiau nei du kartus su žnyplėm braukt per sruogą, bet abejoju, ar labai jau daug mūsų laikosi tų "taisyklių" g.gif

Pas mane tokių taisyklių nebuvo tongue.gif Bet gal tie 2 kartai ir nėra durnas dalykas, jei lėtai brauki, bet jei aš braukiu greit, tai jau nesąmonė būtų, juo labiau, kad pas mane temperatūra visada nustatyta ant žemiausios ax.gif
Atsakyti
Nu tai taip, matyt, jei greit brauki, tai užsiskaito kaip vienas ilgesnis rolleyes.gif Juolab tas užlaikymas irgi labai negerai. kažkur skaičiau, kad žnyplėmis būtinai reikia tik braukt per plaukus, neužlaikant nė 1 sekundės schmoll.gif tai aš ir braukau greit, bet tikrai ne 2 kartus. Na, kokius 3-4 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 09 13, 12:46)
Nu tai taip, matyt, jei greit brauki, tai užsiskaito kaip vienas ilgesnis  rolleyes.gif  Juolab tas užlaikymas irgi labai negerai. kažkur skaičiau, kad žnyplėmis būtinai reikia tik braukt per plaukus, neužlaikant nė 1 sekundės schmoll.gif  tai aš ir braukau greit, bet tikrai ne 2 kartus. Na, kokius 3-4 smile.gif

niu as stengiuos tik viena kart braukt...retai kada antra kart tik perbraukiu.
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2006 09 20, 23:27)
niu as stengiuos tik viena kart braukt...retai kada antra kart tik perbraukiu.
Tai gal aukštą temperatūrą nusistatai? ax.gif Nes aš kai nusistačius minimaliausią, tai ir reikia braukt kelis kartus.
Atsakyti
QUOTE(Lori @ 2006 08 31, 21:40)
As naudojau Schwarzkopf  proffesional Osis flatliner iron seruma. Jispurskiamo pavidalo - visai nieko. Pabaigusi purskikli isbandziau tos pacios firmos OSIS Scream. Jis yra kremo pavidalo, man sakyciau patiko labiau.
Kaip bebutu, plaukus vistiek labai sausina, teko tiesinimo apsukas sumazinti. doh.gif
As taip pat si naudoju bigsmile.gif tai sakyciau nelabai jau pastebejau,kad jis ka padetu... g.gif
Atsakyti
Kaip as suprantu, tu priemoniu paskirtis saugoti plauka nuo karscio. Tai gal to poveikio ir neturetu matytis vizualiai unsure.gif .
Bet pritariu tau, as irgi nesu iki galo patenkinta. schmoll.gif Pradedu dairytis kokybiskeskiu priemoniu. lens.gif
Gal kas ka nors pasiulytu, ne Sarmos asortimento.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2006 06 09, 16:47)
gal kas zinot, ir estae pacios isbande, kur kaune gerai chemiskai istiesina plaukus?

as siandien kaip ti dariau tiesinima, bet mano plaukai negarbanoti, tik siek tiek banguojasi ir puciasi, todel emiau ta nauja chemini tiesinima, kuris idomus tuo, kad po 3 men chemikalai isgaruoja ir plaukas gryzta i pradine busena, ir nereikia laukti kol ataugs, kaip tie seniejo cheminiai, beje, siuo butu galima ir garbanoti plaukus...
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 09 21, 19:31)
as siandien kaip ti dariau tiesinima, bet mano plaukai negarbanoti, tik siek tiek banguojasi ir puciasi, todel emiau ta nauja chemini tiesinima, kuris idomus tuo, kad po 3 men chemikalai isgaruoja ir plaukas gryzta i pradine busena, ir nereikia laukti kol ataugs, kaip tie seniejo cheminiai, beje, siuo butu galima ir garbanoti plaukus...

O kokia sio reikalo kaina, jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 09 22, 08:27)
O kokia sio reikalo kaina, jei nepaslaptis?

mane irgi labai domina, koks tavo plauku ilgis, ir kur dareisi, kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti