Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas 2

QUOTE(prieblanda @ 2007 09 10, 11:42)
Man irgi sakė, kad plaukas sveikai atrodo  ax.gif  O kaip su galiukais? Man tai jie šakojasi, gal keik daugiau nei netiesinant, bet katastrofos nėra. Tiesa, mano pats plaukas yra storas ir tvirtas  blush2.gif

mano irgi stori, siurkstus, sausi plaukai. nesakyciau kad eme labiau sakotis tiesinant g.gif
dabar beje retokai tiesinu, nors buvo periodas kai daugiau nei metus tiesinau po kiekvieno plovimo (plius kartais dar rytais, kad graziai sugultu), bet tvarkoj viskas. svarbu priziureti ir saugoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 09 10, 16:43)
Aiste20, aš galiu, atsiūsk man nuotrauką į iindre@yahoo.com  mirksiukas.gif

isiunciau savo foto iindre@yahoo.com vat pamatysite kaip atrodasu pries ir po tiesinimo tada viskas bus aisku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiste20: 13 rugsėjo 2007 - 18:04
QUOTE(aiste20 @ 2007 09 13, 19:00)
isiunciau savo foto  iindre@yahoo.com  vat pamatysite kaip atrodasu pries ir po tiesinimo tada viskas bus aisku  smile.gif

Bet aš dar meilo negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 09 13, 19:13)
Bet aš dar meilo negavau g.gif

bandau pakartoti smile.gif
Atsakyti
gal kuri bandete got2be? dabar galvoju kuri rinktis, sita ar hot straight.. g.gif
Atsakyti
na cia rasiau kad dare man chemini su alissia priemonem ir likau nepatenkinta..tai mano plaukai sviesus..ir daba jau vel svajoju dar ant virsaus det chemini nes nesveikai noriu tiesiu plauku..bet va skaitau jusu pasisakymus ir net verkt norisi suzinojus kad sviesiem plaukam nieko gero su tais cheminiais cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2007 09 10, 09:35)
as mokejau 300lt

gal kas galit foto ikelti?  nelabai moku  blush2.gif

gal gali pasakyt kokiam salone tiesinaisi, kiek laiko isilaiko tas tiesinimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neinytė @ 2007 09 17, 19:52)
na cia rasiau kad dare man chemini su alissia priemonem ir likau nepatenkinta..tai mano plaukai sviesus..ir daba jau vel svajoju dar ant virsaus det chemini nes nesveikai noriu tiesiu plauku..bet va skaitau jusu pasisakymus ir net verkt norisi suzinojus kad sviesiem plaukam nieko gero su tais cheminiais  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Mano kirpeja kuri tiesino sake kad sviesiaplauku netiesina. Drauge buvo nubegusi tai sake ne tikrai netiesinsiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 09 17, 20:15)
gal gali pasakyt kokiam salone tiesinaisi, kiek laiko isilaiko tas tiesinimas smile.gif

Jau rasiau kad visunitoje smile.gif jau praejo nemazai laiko galiu papasakoti kaip atrodo plaukai dabar. Po pirmu plovimu jie nerealiai atrodydavo sugule graziai dabar truputuka pasipute kaikuriose vietose tai as paimu znyplemis pervarau kokias 2 min ir graziai stovi, aisku ta pati galima dziovintuvu padaryti.
Kaip ir minejau pradzioje kirpeja sake kad laikisis puse metu idvidualiai nuo kiekvieno plauko strukturos. Kai vel prades garbanotis tikrai darysiu tiesinima nes man zymiai lengviau juo susitvarkyti nebereikia vargti prie veidrodzio po valanda ir daugiau. Po tiesinimo plaukai tapo svelnesni ir minkstesni.
Rekomenduoju visosm tik pasirinkite geras priemones nes drauge dare su kazkokiomis gold liktai tai sudas paskutinis. maniskis cheminis su alpaparf
Atsakyti
o jei plaukai sukasi ne patys is saves o pagal iskarpma ar cheminis kazka pakeistu?
Atsakyti
QUOTE(=Gintare= @ 2007 09 16, 20:21)
gal kuri bandete got2be? dabar galvoju kuri rinktis, sita ar hot straight..  g.gif

as bandziau got2be bet ne ta straight kazkoki o toki rausva purskala nepamenu kaip vadinasi , nu man tai nelabai patiko
Papildyta:
dar esu girdejus , kad pries chemini nesvarbu tiesinima ar garbanojima labai gerai pasidaryt kokia nors drekinamaja arba atstatomaja procedura salone plaukams , tada daug ilgiau laikosi , ne taip pakenkia plaukui , geriau gaunasi.
Atsakyti
QUOTE({GlOsSy} @ 2007 09 20, 10:44)
as bandziau got2be bet ne ta straight kazkoki o toki rausva purskala nepamenu kaip vadinasi , nu man tai nelabai patiko
Papildyta:
dar esu girdejus , kad pries chemini nesvarbu tiesinima ar garbanojima labai gerai pasidaryt kokia nors drekinamaja arba atstatomaja procedura salone plaukams , tada daug ilgiau laikosi , ne taip pakenkia plaukui , geriau gaunasi.

idomiausia yra tai kad kai skaitau komentarus kad cheminis issausina plaukus smile.gif nu duodu galva nukirsti ax.gif kad maniskiai plaukai po cheminio kaip tik tapo svelnesni galiukai nesisakoja, pradedu galvoti kad mano plaukai gal kokie nenormalus g.gif
kad nebutu subjewktyvi mano vienos nuomone susitinku su drauge savaitgali kuri pasidare ilgalaiki tiesinima ten pat kur ir as taigi viska issamiai papasakosiu kokie jos pastebejimai smile.gif
Atsakyti