na va mergaitės metu foto is fotiko, nekokia kokybe, bet tiesumas kaskiek matosi, gyvai atrodo geriau
beje cia džiovinta be feno, be jokių šukų ir t.t., tiesiog norėjau pažiurėt kokie plaukai bus.
jei džiovint su spec. tiesinimo šukom ir priemonėm būtų išvis super
pries:
po cheminio tiesinimo:
o čia po tiesinimo su žnyplėmis
Nu fainai
Tau laaabai tinka tiesūs plaukai atrodai daug metų jaunesnė negu toje nuotraukoje preiš
O kaip vyksta visa procedūra cheminio tiesinimo?
Tau laaabai tinka tiesūs plaukai atrodai daug metų jaunesnė negu toje nuotraukoje preiš
QUOTE(Gyncė @ 2007 08 29, 12:10)
Nu fainai
ačiū ačiū ačiū
oi vyksta tai šakės ilgai kaip, sedėjau 3.5h
plaukus tokiom mazom sruogelėm tepa ant tokių kietų juostelių-jie prie jų prilinpa-kaip klijai. Tai galva tokia sunki būna
O tada kai juos nuima, tada vėl kartoja tą procedūra su kaškokiu ale stiprintoju
žodžiu darbo daug
nežinau gal pas skirtingas kirpėjas kitaip daro
Eina sau procedūrą tai tikrai ilga, bet manau verta
Aš irgi noriu reiks pasikalbėt apie tai su savo kirpėja
QUOTE(Gyncė @ 2007 08 29, 12:10)
Nu fainai
labai graziai
QUOTE(Gyncė @ 2007 08 29, 12:37)
Eina sau procedūrą tai tikrai ilga, bet manau verta
pakalbėk tikrai verta, bet žinai tai dar labai priklauso nuo plauko, mano kirpėja sakė.
nes naturalu, kodėl pvz vieniems cheminis laikosi kitiems ne, aišku dar priklauso ir su kokiomis priemonėmis dirbama
Aš tai žinau jau kad mano kirpėja, bus žiauriai prieš, nes ir taip esu dažo šviesiai, o tai jau sausiną, o cheminis tiesinimas aišku irgi sausins gerokai
Bet vistiek noriu
Bet vistiek noriu
QUOTE(Gyncė @ 2007 08 29, 13:50)
Aš tai žinau jau kad mano kirpėja, bus žiauriai prieš, nes ir taip esu dažo šviesiai, o tai jau sausiną, o cheminis tiesinimas aišku irgi sausins gerokai
Bet vistiek noriu
Bet vistiek noriu
A taigi šviesiaplaukėms nesigauna cheminis ar kaip?
Eh, aš tai visai norėčiau 3.5val. praleisti kirpykloj žurnaliukus bevartydama Kai eisiu pas savo kirpėją, paklausiu jos nuomonės
QUOTE(prieblanda @ 2007 08 29, 13:55)
A taigi šviesiaplaukėms nesigauna cheminis ar kaip?
Ne ne, gaunasi gaunasi, bet dar daugiau sausiną plaukus
QUOTE(Gyncė @ 2007 08 29, 12:50)
Bet vistiek noriu
Bet vistiek noriu
jo esu girdėjusi , kad šviesiaplaukėms nelabai sveika plaukučiams , bet gal jei kaukes kokias naudosi dažniau tai atsigaus plaukai , na čia kirpėjos paklausk dar
sugedo mano plauku lygintojas, gal zinot kur galima butu sutaisyti?