Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas 2

QUOTE(*Citra* @ 2007 05 26, 10:04)
Nebloga purskiama priemone yra Framesi "Silis".

o kur ta "Silis" galima butu rasti? gal "Gabijoj"?
as tepuosi firmos z.one kremuku urban:tribe. nieko blogo apie ji pasakyt negaliu. man jis labiau patinka uz loreal rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2007 05 26, 11:04)
Nebloga purskiama priemone yra Framesi "Silis".

Aha, kur rasti? ir kiek mazdaug kainuoja? g.gif Cia purskiamas skystis, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(gyvačiuke @ 2007 05 28, 11:31)
Aha, kur rasti? ir kiek mazdaug kainuoja?  g.gif  Cia purskiamas skystis, ar ne?

as irgi susidomejau smile.gif
kur rast ir kaip ten? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2007 05 28, 08:24)
o kur ta "Silis" galima butu rasti? gal "Gabijoj"?
as tepuosi firmos z.one kremuku urban:tribe. nieko blogo apie ji pasakyt negaliu. man jis labiau patinka uz loreal  rolleyes.gif

QUOTE(gyvačiuke @ 2007 05 28, 10:31)
Aha, kur rasti? ir kiek mazdaug kainuoja?  g.gif  Cia purskiamas skystis, ar ne?

QUOTE(Mazoji_24 @ 2007 05 28, 22:19)
as irgi susidomejau smile.gif
kur rast ir kaip ten?  ax.gif

Anksciau budavo Medinese sukose, bet dabar jie lygtais Framesi nebeprekiauja. Reikia bandyt Gabijoj ziuret. Ten purskiamas. 250ml apie 25Lt. Cia pries metus tiek kainavo.
Atsakyti
Noriu "baisiausiai" supeikti nelemtą Osis+ flattening iron serum purškalą protest.gif dar tokių baisių plaukų kaip po šito bjaurybės nesu turėjus doh.gif priešpaskutinį kartą tiesinau be jokių kremų ir panašiai, tai gavos super, o po to kai atėjo osis+ išbandymų metas, tai prasikeikiau juodai, dar man kaip studentei tie 36 lt tai tikrai jau pinigai, tikėjaus visai ko kito. Nieko nesuprantu, gal kaip nors netinkamai jį naudojau, nors su kitom priemonėm taip nebūdavo... jei yra juo nenusivylusių, gal galėtų tiksliai pasakyt, kaip naudoja, kad būtų efektas?
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2007 06 05, 18:12)
Noriu "baisiausiai" supeikti nelemtą Osis+ flattening iron serum purškalą  protest.gif dar tokių baisių plaukų kaip po šito bjaurybės nesu turėjus  doh.gif priešpaskutinį kartą tiesinau be jokių kremų ir panašiai, tai gavos super, o po to kai atėjo osis+ išbandymų metas, tai prasikeikiau juodai, dar man kaip studentei tie 36 lt tai tikrai jau pinigai, tikėjaus visai ko kito. Nieko nesuprantu, gal kaip nors netinkamai jį naudojau, nors su kitom priemonėm taip nebūdavo... jei yra juo nenusivylusių, gal galėtų tiksliai pasakyt, kaip naudoja, kad būtų efektas?

na, as ji naudoju ir man tai pvz thumbup.gif o jei tau labai patinka rezultatas issitiesinus plaukus be jokiu priemoniu, tai kam tada jas isvis naudot g.gif
bent jau as siuo purskalu nenusivyliau, naudoju pagal instrukcija ant buteliuko ir man patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rituleg @ 2007 05 24, 22:07)
ar tiesinimas su znyplem nekenkia plaukam?

labas rytas bigsmile.gif

QUOTE(ngirl @ 2007 06 05, 19:56)
o jei tau labai patinka rezultatas issitiesinus plaukus be jokiu priemoniu, tai kam tada jas isvis naudot g.gif

po ilgesnio naudojimo be jokiu priemoniu rezultatas gali nustot zavet mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Mazoji_24,2007 05 22, 22:54]
As naudoju aliejuka Wellos, man labai patinka, plaukai blizga, sveiki, ne taip degina. Isiplaunu plaukus, dedu kauke, perplaunu, tada su tuo aliejuku ir isdziuvusius tiesinu. Tiesinu pastoviai, o plaukai kuo sveikiausi. Aisku ne vien tai padeda, pastoviai naudoju ivairiausiu priemoniu, be to daznai atsisakau dziovintuvo, vis viena blogybe maziau.
[/quote]

Sakai pastoviai tiesini? tai gal plaukai tavo labai stiprus? smile.gif
as kazkada turejau baisiai storus sveikus plaukus...o dabar.. kadangi dar ir sviesinu juos..o su tiesintuvu ne ddazniau i menesi karta leidziu sau tik..ir tai galiukai trupa baisiai unsure.gif
[/quote]

Na taip, as po kiekvieno plovimo tiesinu ir taip pat plaukus sviesinu (aisku kuo mazesnis peroksido procentas, kuo naturalesni dazai, na kirpeja parenka taip, kad nenudegintu plauku), taciau tik saknis. Pasisakoja galiukai, bet pastoviai po truputeli pakerpa man juos. Man asmeniskai plaukai buvo labai sugadinti, kai pilnai visus sviesindavau, tada ir putesi, ir sakojosi galiukai, teko visus atsiauginti, daugokai nukirpti. Dabar man jie zemiau puses nugaros, bet man tiesinimas sakyciau beveik nekenkia palyginus su nuolatiniu plauku dazymu (sviesinimu), nors kirpeja visad primena kad stengciausi reciau tiesinti.
Atsakyti

Na taip, as po kiekvieno plovimo tiesinu ir taip pat plaukus sviesinu (aisku kuo mazesnis peroksido procentas, kuo naturalesni dazai, na kirpeja parenka taip, kad nenudegintu plauku), taciau tik saknis. Pasisakoja galiukai, bet pastoviai po truputeli pakerpa man juos. Man asmeniskai plaukai buvo labai sugadinti, kai pilnai visus sviesindavau, tada ir putesi, ir sakojosi galiukai, teko visus atsiauginti, daugokai nukirpti. Dabar man jie zemiau puses nugaros, bet man tiesinimas sakyciau beveik nekenkia palyginus su nuolatiniu plauku dazymu (sviesinimu), nors kirpeja visad primena kad stengciausi reciau tiesinti.
[/quote]

hm...pavydu pavydu smile.gif
o as tai bijau tiesinimo kaip velnio, nors ir turiu ir geras znyples ir priemoniu plaukam negailiu...
va pamenu vienakart patiesinau po karta i savaite menesi laiko...ir pasibaisejau kas plaukam pasidare .... nusiuro tiesiog akyse..
todel tokiu groziu dziaugiuos tik karta i menesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2007 06 05, 17:12)
Noriu "baisiausiai" supeikti nelemtą Osis+ flattening iron serum purškalą  protest.gif dar tokių baisių plaukų kaip po šito bjaurybės nesu turėjus  doh.gif priešpaskutinį kartą tiesinau be jokių kremų ir panašiai, tai gavos super, o po to kai atėjo osis+ išbandymų metas, tai prasikeikiau juodai, dar man kaip studentei tie 36 lt tai tikrai jau pinigai, tikėjaus visai ko kito. Nieko nesuprantu, gal kaip nors netinkamai jį naudojau, nors su kitom priemonėm taip nebūdavo... jei yra juo nenusivylusių, gal galėtų tiksliai pasakyt, kaip naudoja, kad būtų efektas?

Is vieno zmogaus irgi girdejau nekokiu atsiliepimu apie sia priemone.

QUOTE(Mazoji_24 @ 2007 06 05, 21:20)

hm...pavydu pavydu smile.gif
o as tai bijau tiesinimo kaip velnio, nors ir turiu ir geras znyples ir priemoniu plaukam negailiu...
va pamenu vienakart patiesinau po karta i savaite menesi laiko...ir pasibaisejau kas plaukam pasidare .... nusiuro tiesiog akyse..
todel tokiu groziu dziaugiuos tik karta i menesi  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
As irgi pabandziau kas savaite patiesinti plaukus- tai plaukai akyse issausejo unsure.gif Nors irgi geras znyples turiu ir prof priemones naudoju.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2007 06 06, 19:01)
As irgi pabandziau kas savaite patiesinti plaukus- tai plaukai akyse issausejo  unsure.gif  Nors irgi geras znyples turiu ir prof priemones naudoju.

Aš taip pat tiesindavau po kiekvieno plovimo, apie 2 kartus per savaitę. Tai poveikį plaukučiams pajutau po gero pusmečio - išsausėjo nerealiai. Todėl dabar užmečiau šią procedūrą ir saugau bei stengiuosi atgaivinti plaukučius. Tenka džiaugtis garbanomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dita3 @ 2007 06 07, 08:41)
Aš taip pat tiesindavau po kiekvieno plovimo, apie 2 kartus per savaitę. Tai poveikį plaukučiams pajutau po gero pusmečio - išsausėjo nerealiai. Todėl dabar užmečiau šią procedūrą ir saugau bei stengiuosi atgaivinti plaukučius. Tenka džiaugtis garbanomis  ax.gif

Na as tai stengiuos dabar atsiaugint plaukucius...
nes kai ilgesni vis maziau garbanojas nei trumpi smile.gif nes dabarr tai isvis kaip avinukas kai leidziu naturaliai isdziut biggrin.gif
Atsakyti