[quote=Mazoji_24,2007 05 22, 22:54]
As naudoju aliejuka Wellos, man labai patinka, plaukai blizga, sveiki, ne taip degina. Isiplaunu plaukus, dedu kauke, perplaunu, tada su tuo aliejuku ir isdziuvusius tiesinu. Tiesinu pastoviai, o plaukai kuo sveikiausi. Aisku ne vien tai padeda, pastoviai naudoju ivairiausiu priemoniu, be to daznai atsisakau dziovintuvo, vis viena blogybe maziau.
[/quote]
Sakai pastoviai tiesini? tai gal plaukai tavo labai stiprus?
as kazkada turejau baisiai storus sveikus plaukus...o dabar.. kadangi dar ir sviesinu juos..o su tiesintuvu ne ddazniau i menesi karta leidziu sau tik..ir tai galiukai trupa baisiai
[/quote]
Na taip, as po kiekvieno plovimo tiesinu ir taip pat plaukus sviesinu (aisku kuo mazesnis peroksido procentas, kuo naturalesni dazai, na kirpeja parenka taip, kad nenudegintu plauku), taciau tik saknis. Pasisakoja galiukai, bet pastoviai po truputeli pakerpa man juos. Man asmeniskai plaukai buvo labai sugadinti, kai pilnai visus sviesindavau, tada ir putesi, ir sakojosi galiukai, teko visus atsiauginti, daugokai nukirpti. Dabar man jie zemiau puses nugaros, bet man tiesinimas sakyciau beveik nekenkia palyginus su nuolatiniu plauku dazymu (sviesinimu), nors kirpeja visad primena kad stengciausi reciau tiesinti.