Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas 2

nusipirkau ir as znyples tiesinimo naujas.mokejau 270.ir ziauriai gailiuos.manosios ikaista iki 190 laipsniu.manau kad cia per mazai.pirkau neapsiziurejus
Atsakyti
QUOTE(monikasinas @ 2007 01 22, 19:04)
nusipirkau ir as znyples tiesinimo naujas.mokejau 270.ir ziauriai gailiuos.manosios ikaista iki 190 laipsniu.manau kad cia per mazai.pirkau neapsiziurejus

Keista, kad 190 tau per mazai g.gif Man kaip tik atrodo, kad tai jau per daug butu ant tokios temperaturos tiesinti. Kas is plaukuciu liks?? blink.gif 160 laisvai uztenka, net tiek nereikia. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Wonderland @ 2007 01 23, 09:25)
Keista, kad 190 tau per mazai  g.gif Man kaip tik atrodo, kad tai jau per daug butu ant tokios temperaturos tiesinti. Kas is plaukuciu liks??  blink.gif 160 laisvai uztenka, net tiek nereikia.  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Aš tiesinu ant mažiausios temperatūros, t.y. 135 bigsmile.gif Braukiu kelis kartus, nes taip daroma mažesnė žala plaukui. Be to, be plaukų tiesinimo kremo vis tiek nieko gero neišeina ax.gif

Atsakyti
QUOTE(monikasinas @ 2007 01 22, 18:04)

Zino, 190 laipsniu yra kaip tik. Pas mane max 200 laipsniu, bet as vistiek visada tiesinu ant 180laipsniu. (nors zinoma, per daug nepiktnaudziauju rolleyes.gif ).
Atsakyti
o kur kazi taisytu sena tiesintuva.sugedo man jo jungiklis,kur jungias on of.jei nunesciau kur taiso buitine technika, ar suprastu? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikasinas @ 2007 01 23, 18:24)
o kur kazi taisytu sena tiesintuva.sugedo man jo jungiklis,kur jungias on of.jei nunesciau kur taiso buitine technika, ar suprastu? blush2.gif  g.gif

Aisku, kad suprastu, o ko turi nesuprasti?
Atsakyti
O visgi kas labiau kenkia - ilgalaikis plauku istiesinimas, ar po kiekvieno plovimo tiesinimas fenu, o paskui znyplem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 01 23, 20:33)
O visgi kas labiau kenkia - ilgalaikis plauku istiesinimas, ar po kiekvieno plovimo tiesinimas fenu, o paskui znyplem? g.gif

Mane irgi domina ilgalaikis tiesinimas. Bet cia toj temoj mazai kas apie ji raso. Tiksliau niekas neraso verysad.gif
Gal kas galite pasidalinti patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kai klausi kirpeju nei viena nepasake kad geras dalykas tas tiesinimas.vienos sako kad sviesiu is vis nepatariama tiesint chemiskai,kitos sako kad tas tiesinimas visiskai nepasiteino.bet skaiciau ir tokiu nuomoniu jog uz 500 padarytas tiesinimas negadina plauku ir t.t. sunku ka ir nusakyt. negaliu kaip pavydziu tiesiaplaukems
Atsakyti
QUOTE(monikasinas @ 2007 01 24, 16:50)
tai kai klausi kirpeju nei viena nepasake kad geras dalykas tas tiesinimas.vienos sako kad sviesiu is vis nepatariama tiesint chemiskai,kitos sako kad tas tiesinimas visiskai nepasiteino.bet skaiciau ir tokiu nuomoniu jog uz 500 padarytas tiesinimas negadina plauku ir t.t. sunku ka ir nusakyt. negaliu kaip pavydziu tiesiaplaukems

As irgi pavydziu. Issiplauna galva ir nieko nereikia daryti. Plaukuciai tiesus, zvilgatys. smile.gif
O cia perki visokiausias priemones ir brangiausius tiesintuvus, kad tik pasiektum norima rezultata blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2007 01 23, 09:38)
Zino, 190 laipsniu yra kaip tik. Pas mane max 200 laipsniu, bet as vistiek visada tiesinu ant 180laipsniu. (nors zinoma, per daug nepiktnaudziauju  rolleyes.gif ).

pas mane irgi kaista iki 200 laipsniu, ant dezutes buvo parasyta kokiems plaukams kiek laipsniu pasirinkt 4u.gif as tiesinu ant zemiausio - 160 laipsniu smile.gif
Atsakyti
gal butu galima is kaunieciu issinuomoti pabandyti tas philips znyples? jau dvejas nusipirkau tai nebenoreciau treciiu, nusipirkti ir pasideti i spinta doh.gif
Atsakyti