nu balzamai ,sampunai kokiu zinot kurie istiesintu banguotus plaukus?
QUOTE(Mazzutea @ 2007 01 19, 21:08)
nu balzamai ,sampunai kokiu zinot kurie istiesintu banguotus plaukus?
spec.kremas+žnyplės. su šampūnais rezultato nepasieksi
p koks kremas ?
SEMI DI LINO cristalli liquidi tai aliejukas juo sutepu plakus, ir tiesinu ligintuvu.
QUOTE(Mazzutea @ 2007 01 19, 22:22)
p koks kremas ?
Apsaugantis nuo karščio ir tiesinantis kartu. Pati naudoju Loreal Studio HotStraight, John Frieda Frizz-Ease (relaxing creme), dar kažkokių purškaliukų turiu. Nueik į temą apie plaukų tiesinimą, padės tau ten
Aš neseniai įsigyjau keramikines plaukų tiesinimo žnyples "Babyliss" , jos tinka tiesinti ir šlapius ir sausus plaukus. Ale man kažkaip labai keista, kad galima šlapius plaukus tiesinti vadinasi WET N' DRY
O ką su kitom negalima šlapių tiesaint? aš visad drėgnus tiesinu...
toms, kurios mąsto ar verta ir ar skiriasi žnyplės su jonizacija ir be. turiu dvejas keramikines žnyples, vienos su jonizacija, kitos be jonizacijos. taigi, zinokit jaučiasi skirtumas kai išsitiesinu su žnyplėmis su jonizacija, plaukučiai švelnesni, iš jų tiek daug neišgarinamas vanduo, kaip su žnyplėmis be jonizacijos.
QUOTE(s@gute @ 2007 01 21, 11:09)
toms, kurios mąsto ar verta ir ar skiriasi žnyplės su jonizacija ir be. turiu dvejas keramikines žnyples, vienos su jonizacija, kitos be jonizacijos. taigi, zinokit jaučiasi skirtumas kai išsitiesinu su žnyplėmis su jonizacija, plaukučiai švelnesni, iš jų tiek daug neišgarinamas vanduo, kaip su žnyplėmis be jonizacijos.
Tda džiaugiuos. kad maniškės su jonais
QUOTE(Gyncė @ 2007 01 20, 14:08)
O ką su kitom negalima šlapių tiesaint? aš visad drėgnus tiesinu...
turbut nelabai gerai, kirpykloj kai tiesina, visada fenu isdziovina
QUOTE(ausra.2 @ 2007 01 19, 23:01)
Aš neseniai įsigyjau keramikines plaukų tiesinimo žnyples "Babyliss" , jos tinka tiesinti ir šlapius ir sausus plaukus. Ale man kažkaip labai keista, kad galima šlapius plaukus tiesinti vadinasi WET N' DRY
Būna žnyplių, kurios specialiai pritaikytos tiesinti ir drėgnus plaukus, o jei ne, tai galima tik sausu plaukus, nes šlapius galit išvirint paprasčiausiai