na, aš perku priemones iš Sebastian, Joico, Alfaparf firmų produkcijos. Esmė yra, kad visose priemonėse - šampūne, kondicionieriuje turi būti stipriai drėkinančių medžiagų. Na taip, šios priemonės nepigios. Hydrate shampoo Dry or damaged Hair kainuoja, berods, 68 lt. Dar keliais litais brangiau tos pačios serijos kondicionierius. Kaukę iš Sebastian - Laminate (beje, ir tos pačios serijos kondicionieris neblogas, turėjau
).Dar naudoju Joico K-Pak glotninantį balzamą, o priemonė tokia purškiama, ale vakar baigiau, o vyras šiukšles išnešė, tai nenurašysiu tikslaus pavadinimo
Bet pasakysiu taip. Geriau išleisiu tuos kelis šimtus, turėsiu nedaug, bet kokybiškas priemones ir man patinkančius plaukus, nei vaikščiosiu bet kaip
beje, vyrui buvau nupirkus papigiai tą Pantene Pro-v....žmonėėės....pabandžiau, ant bajerio, tai galvojau, kad numirsiu - mano niekada nesiveliantys, vos vos banguoti plaukai virto neiššukuojama mase....plaukas buvo nemalonus liesti, vėlėsi džiovinamas ir išdžiovintas, o ir atrodė nekaip
dar labiau pasibaisėjau, kai toks pat efektas ištiko vyrą, kurio plaukai, suprantama, daaaaug trumpesni. 2-3,5 cm turbūt....vienžo. Tada supratau, už ką pinigus moku