Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas 2

QUOTE(Gucci XX @ 2006 11 13, 15:02)
Na super tavo plaukuciai!!!! Tikrai labai grazus:))) Nors nekenciu savo garbanu, bet tavo tai tikrai nerealios!!! O kokias tu naudoji priemones kad jos nebutu taip pasiputusios?

is nevilties, isbandziau beveik viska.nepadejo jokios brangios priemones, uz kurias mokedavau tikrai nemazai, aisku sudejus puse bonkutes, efektas budavo, bet kai sumoki apie 100 itu, ir uztenka tik porai kartu, tiek kolkas dar negaliu sau leisti. aisku zinau, kad labai kenkia plaukams pigiuskiniai dalykai, bet geriausi du produktai: slapio efekto plauku zele( kainuoja apie 3 litus),kol slapi jie ziauriai sukimba, o kai isdziuva, atrodo super. ir sunsilk kremas garbanoms formuoti, ir plauka pariebina ir atrodo naturaliai thumbup.gif
ir dar neblogos wellos putos(klausti pas kirpeja) toks permatomas buteliukas, tik jo kaina jau didesne apie 60-70litu
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2006 11 13, 15:28)
is nevilties, isbandziau beveik viska.nepadejo jokios brangios priemones, uz kurias mokedavau tikrai nemazai, aisku sudejus puse bonkutes, efektas budavo, bet kai sumoki apie 100 itu, ir uztenka tik porai kartu, tiek kolkas dar negaliu sau leisti. aisku zinau, kad labai kenkia plaukams pigiuskiniai dalykai, bet geriausi du produktai: slapio efekto plauku zele( kainuoja apie 3 litus),kol slapi jie ziauriai sukimba, o kai isdziuva, atrodo super. ir sunsilk kremas garbanoms formuoti, ir plauka pariebina ir atrodo naturaliai thumbup.gif
ir dar neblogos wellos putos(klausti pas kirpeja) toks permatomas buteliukas, tik jo kaina jau didesne apie 60-70litu

na bet atrodai tikrai nerealiai!!!! pirma karta matau tokius grazius garbanotus plaukus!! as tai irgi jau isbandziau milijona brangiu priemoniu, bet vis nerandu kas mano basiosioms garbanoms tinka doh.gif na dabar tikrai paklausysiu tavo patarimo smile.gif aciu laaabai!!
ps. idek dar kokiu nors savo garbaneliu photo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2006 11 15, 15:41)
na bet atrodai tikrai nerealiai!!!! pirma karta matau tokius grazius garbanotus plaukus!! as tai irgi jau isbandziau milijona brangiu priemoniu, bet vis nerandu kas mano basiosioms garbanoms tinka doh.gif  na dabar tikrai paklausysiu tavo patarimo smile.gif aciu laaabai!!
ps. idek dar kokiu nors savo garbaneliu photo smile.gif

aciu dar karteli, kas turim, tas ir neivertinam, savo kudlu taip nekenciu, aisku, kai kur norisi pasipuost, visai nieko(prikrauni visokio marmalo) tai artrodo padoriai, bet kiekviena diena susirisi i kuoda, virsus pasisiauses, ir vaikstai baisiausia, dar ziurek dregmes gauna, visokios antenos i dangu pradeda nuo virsugalvio ziuret, vaizdas baisus doh.gif
Atsakyti
gal kuri naudojat "alter ego' kokias priemones?man kirpeja dave pabandyt kauke, tai patenkinta as nerealiai thumbup.gif galvoju uzsakyt , bet vat ar nebus kaip su kai kuriomis priemonemis, kad realiai skirsis meginukai ir "tikra' preke g.gif
Atsakyti
kadangi mano plaukai nera ilgi, tiesinu dziovintuvu ir apvaliu sepeciu 4u.gif Ilgai vargau kol ismokau, dabar visai neblogai gaunasi mirksiukas.gif Tik, aisku dregnesnis oras lauke padaro savo, retai tokiom salygom plaukai tiesus islieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpionu karaliene @ 2006 11 26, 20:50)
...Tik, aisku dregnesnis oras lauke padaro savo, retai tokiom salygom plaukai tiesus islieka g.gif

Tai va... verysad.gif
Atsakyti
tai jau jo... mane ir nervina,jei lauke dregna tai plaukai visad pasipucia verysad.gif
Atsakyti
cia jau plauku struktura tokia smile.gif ir nieko nepadarysi...
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2006 11 12, 01:22)
aciu labai uz pagyrimus smile.gif
pati tiesinu, bet runka apie 1 valanda , ir turiu labai nebloga purskala tiesinimui, bent jis man jis labai tinka "trevor sorbie" ruzavas skystas kaip vanduo purskalas

O kur tu ta ruzava skysti perki ir kiek jis kainuoja????
Beje tavo plaukuciai nuostabus, bet man istiesinti graziau wub.gif wub.gif wub.gif cia turbut del to, kad mano garbanojasi, o tiesus man tokie mieli, bet deja.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke21: 07 gruodžio 2006 - 14:37
aš ir tiesinu plaukus žnyplėmis. mano naturalūs banguoti, pučiasi doh.gif Tiesinu juos jonizuotomis Philips žnyplėmis, esu jomis labai patenkinta, super geros. Padaro plaukus labai tiesius, o išėjus į drėgną orą nesusigarbanoja thumbup.gif Bandžiau ne vienas, bet šitos man geriausios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(septyniuke @ 2006 12 09, 23:35)
aš ir tiesinu plaukus žnyplėmis. mano naturalūs banguoti, pučiasi  doh.gif Tiesinu juos jonizuotomis Philips žnyplėmis, esu jomis labai patenkinta, super geros. Padaro plaukus labai tiesius, o išėjus į drėgną orą nesusigarbanoja  thumbup.gif  Bandžiau ne vienas, bet šitos man geriausios  thumbup.gif

kiek mokejai uz jas ir kaip tiksliai vadinasi??as kaip tik ieskau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(septyniuke @ 2006 12 09, 23:35)
aš ir tiesinu plaukus žnyplėmis. mano naturalūs banguoti, pučiasi  doh.gif Tiesinu juos jonizuotomis Philips žnyplėmis, esu jomis labai patenkinta, super geros. Padaro plaukus labai tiesius, o išėjus į drėgną orą nesusigarbanoja  thumbup.gif  Bandžiau ne vienas, bet šitos man geriausios  thumbup.gif

Man irgi labai įdomu kaina ir tikslus pavadinimas blush2.gif
Atsakyti