[quote=vetuke,2006 11 11, 12:21]
jis labai silpnas, kaitinau gal puse valandos, kaip zaislas kazkoks, jei 20 kartu per sruoga perbrauksi tai gal kiek ir isitiesins...
Ai beje kur rašo kad galima tiesint ir šlapius plaukus ant tiesintojo , tai geriau tos firmos nepirkit , ne todėl , kad blogi būtų , bet iš profesionalumo , nes jeigu jie nežino tokio fakto , kad plaukai tiesiog išvirs , tai kas ten žino kokių jie ten žnyplių prikuria...
Nu bet gi jos vis tiek yra karštos , tai išverda gi ne garai , o karštis tuos plaukus , nežinau aš tai vistiek netiesinčiau šlapių plaukų su žnyplėm...
labutis, prisijungsiu ir as. mano plaukai garbanoti ir baisiai pasisiause, jeigu noriu, kad butu padoriam stovy, sunaudoju apie puse bonkutes priemoniu. tiesintuva turiu suntachi, galiu ikelt dvi nuotraukytes, kokia esu garbanota, ir kaip istiesinus atrodo, tik kad nelabai moku, jei kas padetu, atsiusciau foto. tik nezinau ar ilgai tversiu labai jau susigundziau cheminiu tiesinimu ir tiesinimas man uztrunka apie 1 valanda
labutis, prisijungsiu ir as. mano plaukai garbanoti ir baisiai pasisiause, jeigu noriu, kad butu padoriam stovy, sunaudoju apie puse bonkutes priemoniu. tiesintuva turiu suntachi, galiu ikelt dvi nuotraukytes, kokia esu garbanota, ir kaip istiesinus atrodo, tik kad nelabai moku, jei kas padetu, atsiusciau foto.
tik nezinau ar ilgai tversiu labai jau susigundziau cheminiu tiesinimu
ir tiesinimas man uztrunka apie 1 valanda
labutis, prisijungsiu ir as. mano plaukai garbanoti ir baisiai pasisiause, jeigu noriu, kad butu padoriam stovy, sunaudoju apie puse bonkutes priemoniu. tiesintuva turiu suntachi, galiu ikelt dvi nuotraukytes, kokia esu garbanota, ir kaip istiesinus atrodo, tik kad nelabai moku, jei kas padetu, atsiusciau foto.
tik nezinau ar ilgai tversiu labai jau susigundziau cheminiu tiesinimu
ir tiesinimas man uztrunka apie 1 valanda