QUOTE({GlOsSy} @ 2006 11 04, 16:28)
Gali būti , kad ir nežinau, bet sakau tai ką esu girdėjus ir kuo esu įsitikinus , mano draugės gi tokie pat buvo plaukai , norėjo pasidaryt cheminį , bet kirpėja jai pasakė , kad cheminis labai sausina plaukus , o jos plaukai rodo , kad ir taip yra sausi , tai sakė , jeigu ji susidės cheminį turės dar daugiau problemų su plaukais , parinko priemones sausiems plaukams ir po maždaug 2 mėn jos plaukai iškart išsitiesino ir nebesipūtė , visi galvojo , kad kirpykloj plaukus tvarkosi , taigi ar verta buvo dėti cheminį ir gadinti savo plaukus , juk po cheminio ar šiaip ar taip geriau naudot prof. priemones , tai kodėl gi jų nepabandžius pirmiau cheminio , o po to jei jau nepadeda susidėti ir jį. Be to tam cheminiui gali suplot ir 500 lt kiti lieka net ir tuo nepatenkinti , tad iš kur žinot kokybiškas tas cheminis ar ne kol pats nepasidarai , juk ne visų plaukai vienodai į jį reaguoja.
as kadaise, kai buvaiu labai blondine, kas pora men dazydavau plaukus, irgi taip isipute ir pradejo garbanotis, kad nezinojau ka daryt...atrode, kad as su cheminiu, nors mano plaukai visada buvo tiesus tada as juos visaip kankindavau ir tiesinau o po to supratau,kad cia nuo dazymo toks rezultatas gavosi tai nustojau kankint ir viskas grizo i pradine padeti