nu va isbandziau modeen recepteli, aciukas
Sveikos. Ar niekas nebandėte vietoje acto svarainių dėti? Ar tiktų? Nesigautų kokia nesąmonė?
QUOTE(*Estete* @ 2010 08 30, 22:53)
sitas irgi is SM, jau antri metai koncervuoju, pasaka, ne padazas, jei kam idomu ir kcal paskaiciavus esu 100g- 60kcal
3litrai pomidoru sulciu(100%)
1 kg morku
1 kg svogunu
1 kg cukinijos
1 kg saldz. paprikos
2 (jei mazos tai 3) skardines konservuotu ananasu
2 vnt. cili pipiru
0.5 st. saulegrazu aliejaus
0.5 arbat.s. cinamono
2 valg.s. krakmolo
2 valg.s. druskos
nepilna stikline cukraus
2-3 valg.s. acto 9%
Viska supjaustyti, uzpilti pomidoru sultimis, suberti druska, cukru, pavirti 15-20min(nuo uzvirimo), ipilti acto. Dar siek tiek pavirti, kol suminkstes darzoves. Pacioj virimo pabaigoj krakmola ismaisyti ananasu sultyse ir sudeti viska i mase. (krakmolui is anksto pasilikite siek tiek ananasu sulciu). Na o tada jau skanaukit pirsciukus nusilaizydamos;)
p.s. tokia misraine labai tinka pagardint balandelius ar mesos patiekalus.
3litrai pomidoru sulciu(100%)
1 kg morku
1 kg svogunu
1 kg cukinijos
1 kg saldz. paprikos
2 (jei mazos tai 3) skardines konservuotu ananasu
2 vnt. cili pipiru
0.5 st. saulegrazu aliejaus
0.5 arbat.s. cinamono
2 valg.s. krakmolo
2 valg.s. druskos
nepilna stikline cukraus
2-3 valg.s. acto 9%
Viska supjaustyti, uzpilti pomidoru sultimis, suberti druska, cukru, pavirti 15-20min(nuo uzvirimo), ipilti acto. Dar siek tiek pavirti, kol suminkstes darzoves. Pacioj virimo pabaigoj krakmola ismaisyti ananasu sultyse ir sudeti viska i mase. (krakmolui is anksto pasilikite siek tiek ananasu sulciu). Na o tada jau skanaukit pirsciukus nusilaizydamos;)
p.s. tokia misraine labai tinka pagardint balandelius ar mesos patiekalus.
Noriu isbandyti si recepta,bet ne labai supratau,ar ananasus reikia pilti vierimui kartu su sultymis?Sulciu palikti siek tiek krakmolui praskiesti,o likusi i darzoves?