Įkraunama...
Įkraunama...

Uncle Ben's padažas lietuviškai

Uncle Ben's be cukinijos


5 kg pomidorų,
3 paprikos,
3 apelsinai,
1 kg svogūnų,
0,5 kg cukraus,
3 š. druskos,
1 a.š. čili pipirų miltelių,
1 galva česnako,
1 stiklinė acto,
3 š. krakmolo

Pomidorus pavirinti, tada pertrinti per sietelį. Sudėti kubeliais pjaustytus svogūnus, paprikas ir apelsinus, suberti druską, cukrų, pipirus. Virti apie 1 val. Pabaigoj įdėti smulkintus česnakus, supilti actą bei vandenyje išleistą krakmolą.

išeiga 8 indeliai po 750ml.
Atsakyti
Gaminau šiandien pagalModeen receptą.Tik pomidorus maliau,nes smagu išnaudoti savo elektrinę mesmalę. Beto,taip lyg ir tirštesne masė gaunas.Su malonumu apmažinau pomidorų derlių. ax.gif Tikrai rasiu,kur panaudot šį pikantišką padažą. ačiu Modeen ,kad radau naują recepta pomidorų pertekliui 4u.gif
Atsakyti
mergaites, o kur laikote si uncle bens padaza ziema g.gif
dar klausimas ar per moteriskas dienas, galiu gaminti padaziuka doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 08 10, 18:25)
mergaites, o kur laikote si uncle bens padaza ziema g.gif
dar klausimas ar per moteriskas dienas, galiu gaminti padaziuka doh.gif  cool.gif

Uncle Ben's padažą, kaip ir visus konservus laikau rusyje. Bet per moteriškas dienas stengiuosi nieko nekonservuoti. Nežinau ar konservavimas pavyks ar ne, bet bent tas dienas galima ir ką kitko nuveikti smile.gif
O savajį Uncle Ben's padažą aš gaminu pagal amerikiečių receptus. Juk iš ten jis ir kilęs.

user posted image
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2013 10 11, 11:06)
Uncle Ben's be cukinijos
5 kg pomidorų,
3 paprikos,
3 apelsinai,
1 kg svogūnų,
0,5 kg cukraus,
3 š. druskos,
1 a.š. čili pipirų miltelių,
1 galva česnako,
1 stiklinė acto,
3 š. krakmolo

Pomidorus pavirinti, tada pertrinti per sietelį. Sudėti kubeliais pjaustytus svogūnus, paprikas ir apelsinus, suberti druską, cukrų, pipirus. Virti apie 1 val. Pabaigoj įdėti smulkintus česnakus, supilti actą bei vandenyje išleistą krakmolą.

išeiga 8 indeliai po 750ml.

o apelsinus su odelem pjaustyti
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 08 10, 18:25)
mergaites, o kur laikote si uncle bens padaza ziema g.gif
dar klausimas ar per moteriskas dienas, galiu gaminti padaziuka doh.gif  cool.gif

Nu Georgiana, jus jau didele mergaite, o tokiom pasakom tikit biggrin.gif
Marinuoju ir per "tas dienas", ir per PMSa, ir per nestuma, ir per pilnati, ir per jaunati, susipykus su vyru arba susitaikius, jokiu saudymu ar siaip neskanumu nebuvo schmoll.gif Cia musulmoniskas paprotys teigti, kad moteris per menstruacijas nesvari, kad prie ko ji prisiliecia-reikia vos ne tai, kad dezinfekuoti doh.gif Isaiskinkit man, kaimietei, kaip stiklainiai ar darzoves, ar marinatas, ar dujine per mms pasikeicia ir tampa "nesvariu"? biggrin.gif

Visus konservus laikau siltame rusyje, t.y. praktiskai kambario temperaturoje, prie +20. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 08 16, 09:54)
Nu Georgiana, jus jau didele mergaite, o tokiom pasakom tikit biggrin.gif
Marinuoju ir per "tas dienas", ir per PMSa, ir per nestuma, ir per pilnati, ir per jaunati, susipykus su vyru arba susitaikius, jokiu saudymu ar siaip neskanumu nebuvo schmoll.gif Cia musulmoniskas paprotys teigti, kad moteris per menstruacijas nesvari, kad prie ko ji prisiliecia-reikia vos ne tai, kad dezinfekuoti doh.gif Isaiskinkit man, kaimietei, kaip stiklainiai ar darzoves, ar marinatas, ar dujine per mms pasikeicia ir tampa "nesvariu"? biggrin.gif

Visus konservus laikau siltame rusyje, t.y. praktiskai kambario temperaturoje, prie +20. 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 08 16, 08:34)
o apelsinus su odelem pjaustyti


nuluptus
Atsakyti
pernai dariau uncle ben's (su apelsinais)... reto šlykštumo konservai schmoll.gif Labai gaila kad niekur nepritaikiau ir teko versti į konteinerį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2014 08 17, 23:10)
pernai dariau uncle ben's (su apelsinais)... reto šlykštumo konservai  schmoll.gif Labai gaila kad niekur nepritaikiau ir teko versti į konteinerį  verysad.gif



vienintelė valgoma košė, visa kita tikrai verta konteinerio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2014 08 18, 00:10)
pernai dariau uncle ben's (su apelsinais)... reto šlykštumo konservai  schmoll.gif Labai gaila kad niekur nepritaikiau ir teko versti į konteinerį  verysad.gif

saridon'e, o aplamai parduotuvinis Uncle ben's padažas jums patinka? Juk jis yra savotiško skonio ir bent jau man tinka su vištiena ar kepta balta žuvimi(supilamas kai baigiami apkepinti vištienos ar žuvies gabaliukai).
Su apelsinais nesu dariusi. Bet pagal savąjį receptą paruoštą padažą tik taip naudoju. Daugiau man su niekuo Uncle ben's neskanu. Prie kiaulienos, jautienos, avienos ar dešrelių tinka Lečio padažas. O prie keptų kiaušinių marinuoti agurkai ar šparaginės pupelės. Tad kiekvienas patiekalas turi tik sau tinkantį garnyrą smile.gif . Jei Uncle ben's pylėtės ant makaronų, net neabejojų, kad viską reikėjo išmesti į šiukšlių konteinerį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 08 16, 09:54)
Nu Georgiana, jus jau didele mergaite, o tokiom pasakom tikit biggrin.gif
Marinuoju ir per "tas dienas", ir per PMSa, ir per nestuma, ir per pilnati, ir per jaunati, susipykus su vyru arba susitaikius, jokiu saudymu ar siaip neskanumu nebuvo schmoll.gif Cia musulmoniskas paprotys teigti, kad moteris per menstruacijas nesvari, kad prie ko ji prisiliecia-reikia vos ne tai, kad dezinfekuoti doh.gif Isaiskinkit man, kaimietei, kaip stiklainiai ar darzoves, ar marinatas, ar dujine per mms pasikeicia ir tampa "nesvariu"? biggrin.gif

Visus konservus laikau siltame rusyje, t.y. praktiskai kambario temperaturoje, prie +20. 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mama visad sakydavo, kad isejus is tuliko reik rankas nusiplaut pries konservuojant ir viskas gerai bus biggrin.gif
Atsakyti