Išbandykit-liežiuvį prarysit
2,5 kg.cukinijos
0,5 kg.paprikos
1 kg.svogūnų
100 gr.aliejaus
1 šaukštas druskos
500 gr.pomidorų padažo
200 gr.cukraus
200 gr.acto
Cukiniją,paprikas ir svogūnus supjaustome kubeliais.
Viską dedame į puodą ir nuo užvirimo verdame 35 min.Karštą masę dedame į stiklainius ir sandariai uždarome.
SKANAUS
QUOTE(Dukra @ 2006 08 29, 15:05)
As ir darau tik daugiau visokiu darzoviu dedu ir pomidorus vietoj pom. padazo, taip pat acta pakeiciau c. rugstim, nors su actu skaniau bet su c. rugstim tipo sveikiau.
Šaunu aš tik UŽ patobulinimus
Pabandykit pasigaminti Lečo. Labai skanu.
3 kg pomidorų
1 kg paprikų
1 kg morkų
1 kg svogūnų
1 stiklinė cukraus
100 ml aliejaus
1 stiklinė ryžių
1 šaukštai druskos
ir pipirų pagal skonį
Pomidoru supjaustyti skiltelėmis, paprikas - šiaudeliais, svogūnus - griežinėliai, morkas tarkuokite. Visus produktus sumaišykite ir virkite. Karštą masę supilstykite į stiklainius. Skanu šiltas ir šaltas, prie mėsos ar vienas.
PASTABA
Aš pjaustau viską kubeliai. Tik svogūnus pusžiedžiais, o morkas tarkuoju.
3 kg pomidorų
1 kg paprikų
1 kg morkų
1 kg svogūnų
1 stiklinė cukraus
100 ml aliejaus
1 stiklinė ryžių
1 šaukštai druskos
ir pipirų pagal skonį
Pomidoru supjaustyti skiltelėmis, paprikas - šiaudeliais, svogūnus - griežinėliai, morkas tarkuokite. Visus produktus sumaišykite ir virkite. Karštą masę supilstykite į stiklainius. Skanu šiltas ir šaltas, prie mėsos ar vienas.
PASTABA
Aš pjaustau viską kubeliai. Tik svogūnus pusžiedžiais, o morkas tarkuoju.
norėjau paklausti dėl LEČO ar jį galima žiemai laikyti ar čia greitam naudojimui
QUOTE(*ramunė* @ 2006 08 22, 18:42)
Išbandykit-liežiuvį prarysit
2,5 kg.cukinijos
0,5 kg.paprikos
1 kg.svogūnų
100 gr.aliejaus
1 šaukštas druskos
500 gr.pomidorų padažo
200 gr.cukraus
200 gr.acto
Cukiniją,paprikas ir svogūnus supjaustome kubeliais.
Viską dedame į puodą ir nuo užvirimo verdame 35 min.Karštą masę dedame į stiklainius ir sandariai uždarome.
SKANAUS
2,5 kg.cukinijos
0,5 kg.paprikos
1 kg.svogūnų
100 gr.aliejaus
1 šaukštas druskos
500 gr.pomidorų padažo
200 gr.cukraus
200 gr.acto
Cukiniją,paprikas ir svogūnus supjaustome kubeliais.
Viską dedame į puodą ir nuo užvirimo verdame 35 min.Karštą masę dedame į stiklainius ir sandariai uždarome.
SKANAUS
Isbandziau siandien, 200gr acto yra per daug! turetu max buti 100
QUOTE(vasaryte @ 2006 08 30, 19:53)
Isbandziau siandien, 200gr acto yra per daug! turetu max buti 100
Matai čia yra konservavimui tas actas kažkaip kažkur "išgaruoja",na bet jei laikysis žiemai ir su mažesniu kiekiu tai
QUOTE(AUSRELINA @ 2006 08 30, 12:51)
norėjau paklausti dėl LEČO ar jį galima žiemai laikyti ar čia greitam naudojimui
Galima laikyti ir žiemą. Karštą masę supilti į stiklainiukus ir uždaryti, apversti ir šiltai apkloti.
QUOTE(Raganiukas @ 2006 08 30, 11:09)
Pabandykit pasigaminti Lečo. Labai skanu.
3 kg pomidorų
1 kg paprikų
1 kg morkų
1 kg svogūnų
1 stiklinė cukraus
100 ml aliejaus
1 stiklinė ryžių
1 šaukštai druskos
ir pipirų pagal skonį
Pomidoru supjaustyti skiltelėmis, paprikas - šiaudeliais, svogūnus - griežinėliai, morkas tarkuokite. Visus produktus sumaišykite ir virkite. Karštą masę supilstykite į stiklainius. Skanu šiltas ir šaltas, prie mėsos ar vienas.
PASTABA
Aš pjaustau viską kubeliai. Tik svogūnus pusžiedžiais, o morkas tarkuoju.
3 kg pomidorų
1 kg paprikų
1 kg morkų
1 kg svogūnų
1 stiklinė cukraus
100 ml aliejaus
1 stiklinė ryžių
1 šaukštai druskos
ir pipirų pagal skonį
Pomidoru supjaustyti skiltelėmis, paprikas - šiaudeliais, svogūnus - griežinėliai, morkas tarkuokite. Visus produktus sumaišykite ir virkite. Karštą masę supilstykite į stiklainius. Skanu šiltas ir šaltas, prie mėsos ar vienas.
PASTABA
Aš pjaustau viską kubeliai. Tik svogūnus pusžiedžiais, o morkas tarkuoju.
o ryzius deti zalius ir tada su darzovemis virti?
i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
QUOTE(Raganiukas @ 2006 09 03, 12:42)
Galima laikyti ir žiemą. Karštą masę supilti į stiklainiukus ir uždaryti, apversti ir šiltai apkloti.
O uzdarote jus kokiais dangteliais? Tais kur reikia su specialu "raktu" ar paprastais?
Antrus metus konservuoju šį uncle bens.Jis visai šeimynai patiko ir patinka.Labai skanu. Ir darbo nedaug.Šiemet padariau jau dvi porcijas, bet darysiu dar