5 kg pomidorų,
3 paprikos,
3 apelsinai,
1 kg svogūnų,
0,5 kg cukraus,
3 š. druskos,
1 a.š. čili pipirų miltelių,
1 galva česnako,
1 stiklinė acto,
3 š. krakmolo
Pomidorus pavirinti, tada pertrinti per sietelį. Sudėti kubeliais pjaustytus svogūnus, paprikas ir apelsinus, suberti druską, cukrų, pipirus. Virti apie 1 val. Pabaigoj įdėti smulkintus česnakus, supilti actą bei vandenyje išleistą krakmolą.
išeiga 8 indeliai po 750ml.



dar klausimas ar per moteriskas dienas, galiu gaminti padaziuka


georgiana, 10 Rug 2014 - 18:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
georgiana, 10 Rug 2014 - 18:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
mergaites, o kur laikote si uncle bens padaza ziema
![]()
dar klausimas ar per moteriskas dienas, galiu gaminti padaziuka![]()

dar klausimas ar per moteriskas dienas, galiu gaminti padaziuka


Uncle Ben's padažą, kaip ir visus konservus laikau rusyje. Bet per moteriškas dienas stengiuosi nieko nekonservuoti. Nežinau ar konservavimas pavyks ar ne, bet bent tas dienas galima ir ką kitko nuveikti

O savajį Uncle Ben's padažą aš gaminu pagal amerikiečių receptus. Juk iš ten jis ir kilęs.

My Webpage
Modeen, 11 Spa 2013 - 11:06, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Modeen, 11 Spa 2013 - 11:06, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Uncle Ben's be cukinijos
5 kg pomidorų,
3 paprikos,
3 apelsinai,
1 kg svogūnų,
0,5 kg cukraus,
3 š. druskos,
1 a.š. čili pipirų miltelių,
1 galva česnako,
1 stiklinė acto,
3 š. krakmolo
Pomidorus pavirinti, tada pertrinti per sietelį. Sudėti kubeliais pjaustytus svogūnus, paprikas ir apelsinus, suberti druską, cukrų, pipirus. Virti apie 1 val. Pabaigoj įdėti smulkintus česnakus, supilti actą bei vandenyje išleistą krakmolą.
išeiga 8 indeliai po 750ml.
5 kg pomidorų,
3 paprikos,
3 apelsinai,
1 kg svogūnų,
0,5 kg cukraus,
3 š. druskos,
1 a.š. čili pipirų miltelių,
1 galva česnako,
1 stiklinė acto,
3 š. krakmolo
Pomidorus pavirinti, tada pertrinti per sietelį. Sudėti kubeliais pjaustytus svogūnus, paprikas ir apelsinus, suberti druską, cukrų, pipirus. Virti apie 1 val. Pabaigoj įdėti smulkintus česnakus, supilti actą bei vandenyje išleistą krakmolą.
išeiga 8 indeliai po 750ml.
o apelsinus su odelem pjaustyti
georgiana, 10 Rug 2014 - 18:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
georgiana, 10 Rug 2014 - 18:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
mergaites, o kur laikote si uncle bens padaza ziema
![]()
dar klausimas ar per moteriskas dienas, galiu gaminti padaziuka![]()

dar klausimas ar per moteriskas dienas, galiu gaminti padaziuka


Nu Georgiana, jus jau didele mergaite, o tokiom pasakom tikit

Marinuoju ir per "tas dienas", ir per PMSa, ir per nestuma, ir per pilnati, ir per jaunati, susipykus su vyru arba susitaikius, jokiu saudymu ar siaip neskanumu nebuvo



Visus konservus laikau siltame rusyje, t.y. praktiskai kambario temperaturoje, prie +20.

sena pažįstama, 16 Rug 2014 - 09:54, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
sena pažįstama, 16 Rug 2014 - 09:54, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Nu Georgiana, jus jau didele mergaite, o tokiom pasakom tikit
![]()
Marinuoju ir per "tas dienas", ir per PMSa, ir per nestuma, ir per pilnati, ir per jaunati, susipykus su vyru arba susitaikius, jokiu saudymu ar siaip neskanumu nebuvoCia musulmoniskas paprotys teigti, kad moteris per menstruacijas nesvari, kad prie ko ji prisiliecia-reikia vos ne tai, kad dezinfekuoti
Isaiskinkit man, kaimietei, kaip stiklainiai ar darzoves, ar marinatas, ar dujine per mms pasikeicia ir tampa "nesvariu"?
![]()
Visus konservus laikau siltame rusyje, t.y. praktiskai kambario temperaturoje, prie +20.

Marinuoju ir per "tas dienas", ir per PMSa, ir per nestuma, ir per pilnati, ir per jaunati, susipykus su vyru arba susitaikius, jokiu saudymu ar siaip neskanumu nebuvo



Visus konservus laikau siltame rusyje, t.y. praktiskai kambario temperaturoje, prie +20.




saridon'e, 17 Rug 2014 - 23:10, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
saridon'e, 17 Rug 2014 - 23:10, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
pernai dariau uncle ben's (su apelsinais)... reto šlykštumo konservai
Labai gaila kad niekur nepritaikiau ir teko versti į konteinerį


vienintelė valgoma košė, visa kita tikrai verta konteinerio

saridon'e, 18 Rug 2014 - 00:10, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
saridon'e, 18 Rug 2014 - 00:10, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
pernai dariau uncle ben's (su apelsinais)... reto šlykštumo konservai
Labai gaila kad niekur nepritaikiau ir teko versti į konteinerį


saridon'e, o aplamai parduotuvinis Uncle ben's padažas jums patinka? Juk jis yra savotiško skonio ir bent jau man tinka su vištiena ar kepta balta žuvimi(supilamas kai baigiami apkepinti vištienos ar žuvies gabaliukai).
Su apelsinais nesu dariusi. Bet pagal savąjį receptą paruoštą padažą tik taip naudoju. Daugiau man su niekuo Uncle ben's neskanu. Prie kiaulienos, jautienos, avienos ar dešrelių tinka Lečio padažas. O prie keptų kiaušinių marinuoti agurkai ar šparaginės pupelės. Tad kiekvienas patiekalas turi tik sau tinkantį garnyrą


sena pažįstama, 16 Rug 2014 - 09:54, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
sena pažįstama, 16 Rug 2014 - 09:54, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Nu Georgiana, jus jau didele mergaite, o tokiom pasakom tikit
![]()
Marinuoju ir per "tas dienas", ir per PMSa, ir per nestuma, ir per pilnati, ir per jaunati, susipykus su vyru arba susitaikius, jokiu saudymu ar siaip neskanumu nebuvoCia musulmoniskas paprotys teigti, kad moteris per menstruacijas nesvari, kad prie ko ji prisiliecia-reikia vos ne tai, kad dezinfekuoti
Isaiskinkit man, kaimietei, kaip stiklainiai ar darzoves, ar marinatas, ar dujine per mms pasikeicia ir tampa "nesvariu"?
![]()
Visus konservus laikau siltame rusyje, t.y. praktiskai kambario temperaturoje, prie +20.

Marinuoju ir per "tas dienas", ir per PMSa, ir per nestuma, ir per pilnati, ir per jaunati, susipykus su vyru arba susitaikius, jokiu saudymu ar siaip neskanumu nebuvo



Visus konservus laikau siltame rusyje, t.y. praktiskai kambario temperaturoje, prie +20.



