As irgi labai norejau sito autobusiuko, gal 2 savaites jau skambinejames su ta firma, bet musu dienai ji uzsirezervavus kazkokia mokykla (net ne dienai, o savaitei), kuri niekaip nesugeba patvirtinti arba atmesti savo rezervacijos.
Tai truko man kantrybe ir nuvariau siandien i Kautra (31 vieta), 800 Lt. Manau labai normaliai. Uz ta su odinem sedynem butume mokeje 1100 Lt.
O gal kas nors, mergaites, imat is Kautros? Kaip ten su papuosimais, ar leidzia? Kai nuejau, galvojau tiek paklausiu, o pamirsau!!! Tai sakau prisipirksiu kaspinu, o neleis klijuoti...
QUOTE(spikita @ 2008 04 18, 13:34)
kaip tik siandien ieskojau mikroautobuso, tai teko pasiskambineti per firmas ir siaip skelbimus... tai kainos svyruoja nuo 400 iki 1000 su virsum uz diena..
nors visi skirtingai matuoja.. vieni uz valandas, kiti uz diena, kiti uz kura, kiti uz kilometrus.. niu zodziu visko prisiklausiau...
ir va netycia man rodos radau ta autobusa 22 vietom ir odinem sedynem, tik jis dabar kitoj firmoj kiek supratau...
tai uz jo nuoma nori 900-950 Lt uz diena, dar plius kuras butu, jei vaziuot kazkur toliau reiketu uz kauno..
o siaip radau naujutelaiti 16 vietu Sprinter, bent jau gyre, kad naujutelaitis, tik neturiu nuotraukos, nors viena kazkoki nauja nauja teko mieste matyt..
tai toks neblogas pasirode ir kain pasirode padori dar 800 Lt, ar jau cia per daug???
Papildyta:
va, cia musu autobusas:
http://kautra.brat.l.../autobusu-nuoma
3 eiles tas geltonas, 31 vieta. mano sese pavadino li laumzirgiu, tai man labai patiko, dabar ir as taip vadinu