Įkraunama...
Įkraunama...

Autobusiukas pulkui

QUOTE(dreamere @ 2008 04 02, 13:22)
aisku;) nu mes jau kaune vienam zmogeliui skambinomes, tai tikriausiai su juo derinsimes rolleyes.gif

gal paskui galetum pasidalinti informacija.. rolleyes.gif prasau... 4u.gif man butu idomu kaune koki mikriuka-autobusiuka.. as net nelabai kainu isivaizduoju.. sakiau kada reikes pradet skambintis ir ieskotis, tai bent orientacine kokia kainele zinociau, kiek kaune mazdaug nori uz valanda ir isvis kaip ten skaiciuoja.. vieniems parasiau e-maila, tai rodos pamirso mane... g.gif ax.gif
Atsakyti
Na va, skambinausi i Pakruojo autobusu parka. Kaina mazdaug 2lt/km. Mikriukas 16 vietu. Yra ir didesniu, bet jau kainu nebezinau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kiek ieskojau Paziku per interneta, tai lygtais ir Utenos autobusu parkas turi PAZ3205, sakyciau ir kainos normalis 1val/11 lt. 1km/1.70
Tik labai gaila, kad arciau Klaipedos nieko nerandu. O gal jus ka zinot?
Atsakyti
Sveikos! O gal kuri esat nuomovusi ar zinot kur Vilniuj pigiau 16 ir 19 vietu mikroautobusiukus issinuomot? Internetinius puslapius jau perziurejau, bet gal kas kokius asmeninius kontaktus zinot? Juk tada tikrai pigiau buna;) Mums reikia vieno mazesnio pulkui pasivazinet ir didesnio sveciams i vieta nuvezti.

Beje, o pries kiek laiko reikia tartis tai dienai del nuomos? ax.gif
Atsakyti
man dabar toks klausimas iskilo frusty.gif nezinau tik kurioj temoj ji uzduoti, o gal kas apie tai jau ir snekejo, bet nerandu g.gif tai klausiu cia:
jei as nesamdau pulkui transporto, bet jie vaziuoja su savo masinom, tai jaunieji jiem uzmoka uz kura? nes mes vakar labai diskutavom su MB. as sakau - taip, tada jaunieji moka, o jis sako - ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaMiau @ 2008 04 10, 21:43)
man dabar toks klausimas iskilo frusty.gif nezinau tik kurioj temoj ji uzduoti, o gal kas apie tai jau ir snekejo, bet nerandu g.gif  tai klausiu cia:
jei as nesamdau pulkui transporto, bet jie vaziuoja su savo masinom, tai jaunieji jiem uzmoka uz kura? nes mes vakar labai diskutavom su MB. as sakau - taip, tada jaunieji moka, o jis sako - ne biggrin.gif

Čia susitarimo reikalas. Bet manau pats pulkas elgtūsi nemandagiai jei reikalautų sumokėti jiems. Aš tai iš jaunųjų neprašyčiau, o jei ir siūlytųsi neimčiau pinigų už kura. Tai jų šventė ir man malonumas būt šalia jiems svarbia akimirka. Čia mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2008 02 08, 03:53)
as irgi ieskau Klaipedoje autobusiuko apie 20 vietu. blush2.gif
radau Olegas ir sunus. jie ir klaipedoje ir vilniuje turi, tik dar neklausiau kainu.
http://www.autonuoma.lt/lt/minibuses/  blink.gif

o tas is kauno autobusas tiesiog pasaka. labai norciau tokio, tik va dar nzn jo kainu uz kiek veza ir uz kiek i Klaipeda atvaziuotu.  g.gif
http://www.autobusu-....com/pilk/1.htm

kai ka suzinosiu pranesiu  ax.gif

kaip tik siandien ieskojau mikroautobuso, tai teko pasiskambineti per firmas ir siaip skelbimus... tai kainos svyruoja nuo 400 iki 1000 su virsum uz diena.. doh.gif nors visi skirtingai matuoja.. vieni uz valandas, kiti uz diena, kiti uz kura, kiti uz kilometrus.. niu zodziu visko prisiklausiau... g.gif ir va netycia man rodos radau ta autobusa 22 vietom ir odinem sedynem, tik jis dabar kitoj firmoj kiek supratau...
user posted image user posted image
tai uz jo nuoma nori 900-950 Lt uz diena, dar plius kuras butu, jei vaziuot kazkur toliau reiketu uz kauno..
o siaip radau naujutelaiti 16 vietu Sprinter, bent jau gyre, kad naujutelaitis, tik neturiu nuotraukos, nors viena kazkoki nauja nauja teko mieste matyt.. unsure.gif tai toks neblogas pasirode ir kain pasirode padori dar 800 Lt, ar jau cia per daug??? unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(damila @ 2008 05 08, 23:31)
Mane irgi labai domintu sito autobuso kontaktai biggrin.gif
aciu 4u.gif

cia ju internetine svetaine
Atsakyti
www.bigbus.lt
Atsakyti
As irgi labai norejau sito autobusiuko, gal 2 savaites jau skambinejames su ta firma, bet musu dienai ji uzsirezervavus kazkokia mokykla (net ne dienai, o savaitei), kuri niekaip nesugeba patvirtinti arba atmesti savo rezervacijos.
Tai truko man kantrybe ir nuvariau siandien i Kautra (31 vieta), 800 Lt. Manau labai normaliai. Uz ta su odinem sedynem butume mokeje 1100 Lt.

O gal kas nors, mergaites, imat is Kautros? Kaip ten su papuosimais, ar leidzia? Kai nuejau, galvojau tiek paklausiu, o pamirsau!!! Tai sakau prisipirksiu kaspinu, o neleis klijuoti... smile.gif

QUOTE(spikita @ 2008 04 18, 13:34)
kaip tik siandien ieskojau mikroautobuso, tai teko pasiskambineti per firmas ir siaip skelbimus... tai kainos svyruoja nuo 400 iki 1000 su virsum uz diena..  doh.gif nors visi skirtingai matuoja.. vieni uz valandas, kiti uz diena, kiti uz kura, kiti uz kilometrus.. niu zodziu visko prisiklausiau...  g.gif  ir va netycia man rodos radau ta autobusa 22 vietom ir odinem sedynem, tik jis dabar kitoj firmoj kiek supratau...
user posted image user posted image
tai uz jo nuoma nori 900-950 Lt uz diena, dar plius kuras butu, jei vaziuot kazkur toliau reiketu uz kauno..
o siaip radau naujutelaiti 16 vietu Sprinter, bent jau gyre, kad naujutelaitis, tik neturiu nuotraukos, nors viena kazkoki nauja nauja teko mieste matyt..  unsure.gif  tai toks neblogas pasirode ir kain pasirode padori dar 800 Lt, ar jau cia per daug???  unsure.gif  blink.gif

Papildyta:
va, cia musu autobusas:
http://kautra.brat.l.../autobusu-nuoma
3 eiles tas geltonas, 31 vieta. mano sese pavadino li laumzirgiu, tai man labai patiko, dabar ir as taip vadinu smile.gif
Atsakyti
man sitas super
www.limobus.lt
wub.gif
tik musu diena uzimtas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 05 14, 11:21)
Gal gali pasidalinti informacija? Kiek Kainavo, gal nuotraukyte turi? Kaip tik dabar ieskau pulkui  ax.gif

www.autobusu-nuoma.com cia radau 4u.gif kaina 800
bet musu marsruta: Kaunas-Panevezys-Jonava-Kaunas, tai manyciau visai normaliai. O autobusiukas, paprastas, baltas, tvarkingas MB Sprinter
kazkas panasaus: http://www.auto.zago.../bus-04-big.jpg
4u.gif
Atsakyti