Įkraunama...
Įkraunama...

Autobusiukas pulkui

O aš norėčiau pasigirti kaip mums gerai išėjo su transportu. Ketiname važiuoti ne šiaip į gamta, bet i Latviją (į Rundalės pilį/rūmus). Mano tėvai entuziastai nusprendė, kad jie ir visos kitos tetulytės nė kiek ne prastesni už jaunimą, tai jie irgi nori visur kartu važiuoti! Tai vat, visai netyčia, truputį per pažystamus gavom 44 vietu autobusa visiems svečiams. Ir reikės susimokėti tik už kurą kurį sunaudos tas autobusas! Jėga! Tai bus apie 200-250Lt
Atsakyti
Juk ir autobusą galima labai įdomiai papuošti ir atrodys visai gerai. Mačiau nuotraukas papuošto autobuso. Prie galo ir priekio pritvirtinta tokios "puokštės" siaurų ilgų balioniuku. Taip krūtai atrodo! thumbup.gif Ir svečiams daug smagiau visiems su vienu transportu važiuoti.
Dalyvavau vienose vestuvėse kur visi svečiai važiavo su autobusu. Jaunieji į gamta važiavo su lengva mašina, tačiau jau grįžinėjant jie atbėgo į autobusą, nes ten be galo linksma buvo, ten visas jaunimas šėlo! O jaunųjų mašina grįžo be jaunųjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2008 02 12, 15:14)
man parase kad i uzsieni vaziuojant 700-750 lt dienai kainuoja, tai lietuvoje gal pigiau bus. nes sake nuo nuvaziuotu kilometru priklauso. idomu kiek uz km ima. tada bus aisku kiek sumokesiu. bet dar neskambinau... blink.gif

Spėju kad jie visiems skirtingą informaciją pateikia ax.gif Jei neišsiduosi kad vestuvėms, gal gausi ir pigiau, ypač jei ne šeštadienį lotuliukas.gif
Tiesiog tokią išvadą padariau - daugelis paslaugų jei tai eilinei šventei, kainuoja daug pigiau. Jei tik prasitari kad vestuvėms, tai ojjjj kaip kaina išauga g.gif
Papildyta:
QUOTE(anileve @ 2008 02 12, 22:34)
o jus ir prie rotuses vaziuosite su tuo autobusu? nes musu marsrutas bus kaunas kedainiai. norim kartu su pulku vaizuoti. bet manau juokingai atrodys autobusas prie rotuses:)

O kas čia juokingo ? Čia sakyčiau skonio reikalas, kas ir kam kiek reikšmės teikia.
Na nebent suknelė jaunosios didelė, tada jau aišku kyla problemų į autobusą įsipaišyti....
Šiaip man irgi yra tekę dalyvauti įvairiose vestuvėse - kur jaunimo pulkas važiavo atskiromsi mašinomis, ir kartu autobusiuku. Taigi galiu drąsiai teigti, kad būryje daug smagiau, linksmesnė atmosfera, o jei dar kelias tolimesnis, kai ptik tia ir svarbu.
Nebent jauniesiems norisi prabangos ar pabūti dviese, rimtyje - tuomet jiems gal ir smagiau atskirai.
O ir autobusas autobusui nelygu. Jei žmonių mažiau, gal isusirasti naujutėlaitį baltą Sprinterį- ir jis atrodys tikrai puikiai.

Atsakyti
[quote=nerryx,2008 02 13, 16:50]
Spėju kad jie visiems skirtingą informaciją pateikia ax.gif Jei neišsiduosi kad vestuvėms, gal gausi ir pigiau, ypač jei ne šeštadienį lotuliukas.gif
Tiesiog tokią išvadą padariau - daugelis paslaugų jei tai eilinei šventei, kainuoja daug pigiau. Jei tik prasitari kad vestuvėms, tai ojjjj kaip kaina išauga g.gif
Papildyta:

cia zinokis faktas del vestuviu. as nesakiau kad vestuvems. nors jis rase, kad verslininkai ir vestuvininkai pagrinde ima ji ax.gif o tekesiu tai sestadieni, bet jiems reikia tik diena psakyti, jei uzsiprasys nesveika suma aisiu kitu ieskot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 02 13, 11:22)
Kokios jusu nuomones butu apie juodus limuzinus vestuviu diena?

jei pergyveni del juodos spalvos tai manau neverta. schmoll.gif o kap juodus BMW samdo... ir nieko. jei tu nori butent limuzino, tai tikrai neverta pegyvent kad jis ne baltas.
mes tiesog imsime viena masina jauniesiems is draugu kokia grzesne ir autobusiuka 20 vietu. nes limuzinu nenoriu, bet jei tau patinka jie tai tikrai nesuk sau galvos ir nepergyvenk. man juodas gal net graziau, nes jei ne naujas limuzinas, tai ant balto matosi visi brokai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2008 02 13, 18:14)
jei pergyveni del juodos spalvos tai manau neverta.  schmoll.gif o kap juodus BMW samdo... ir nieko. jei tu nori butent limuzino, tai tikrai neverta pegyvent kad jis ne baltas.
mes tiesog imsime viena masina jauniesiems is draugu kokia grzesne ir autobusiuka 20 vietu. nes limuzinu nenoriu, bet jei tau patinka jie tai tikrai nesuk sau galvos ir nepergyvenk. man juodas gal net graziau, nes jei ne naujas limuzinas, tai ant balto matosi visi brokai...  g.gif

As pritariu tavo nuomuonei, mes irgi galvojom sau koki automobiliuka ir draugam autobusiuka, bet MB tevai turi pazistamu ir gauna nuolaidas limuzinaui. Tai viskas keiciasi g.gif O koki automobili sau rinksites?
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 02 13, 11:22)
Kokios jusu nuomones butu apie juodus limuzinus vestuviu diena?

man tai kaip tik graziau juodas nei baltas, as net ir nenorejau balto schmoll.gif .Musu tik pulkas su baltu autobusiuku vaziavo,o mes su atskira masina ir dziaugemes kad dviese tik buvom, man patiko smile.gif
Atsakyti
na pas mus su jaunaisiais pulkas bus 20 zmoniu. vadinasi riekai nemazo autobusiuko. kad zmagu ti zinom, uz tai ir norim vaizuot kartu. bet man vis kazkaip per duag atrodo neiprastai su autobusu atvaizuoti prie rotuses;/

kaip nesakyt kad vestuvems, jeigu reikia tartis ar leism puosti masina? kaip leis tai daryt?
Atsakyti
Mergaites galiu papasakoti apie ta autobusa is Kauno biggrin.gif mes ji jau uzsakeme, tai birzelio 14 d. jis jau uzimtas blush2.gif bet tai yra kazkas nerealaus, as ji vadinu padidintu limuzinu biggrin.gif na gerai dabar apie reikala: vaziuoja is kauno i vilniu, mazdaug uzsakem 8 valandom ir kainuos mums 1200lt. As manyciau kad tikrai tai nera labai brangu nes mums kitu atveju reiketu kokiu 4 masinu ir mes sumoketume ne ka pigiau smile.gif o be to visi kartu niekas neatsileka niekur nieko laukt nereikia as tai manau kad super variantas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2007 11 04, 21:40)
sveiki,
mes savo vestuvėm autobusa nuomavomės iš Kretingos autobusų parko. Ir nebrangiai išėjo.

mane irgi domintu sis variantas ax.gif
gal gali duot kontaktus, kiek kainavo???
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 02 13, 17:29)
As pritariu tavo nuomuonei, mes irgi galvojom sau koki automobiliuka ir draugam autobusiuka, bet MB tevai turi pazistamu ir gauna nuolaidas limuzinaui. Tai viskas keiciasi  g.gif O koki automobili sau rinksites?

jei viskas ok tai noreciau BMW IL. ax.gif tai yra prailgintas 7 klases BMW. gale vietos tiek, kad labai laisvai tilpsiu su visa suknele. i paprasa 7 BMW neatsisesi taip paprastai. o va ten eis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(anileve @ 2008 02 13, 22:12)
na pas mus su jaunaisiais pulkas bus 20 zmoniu. vadinasi riekai nemazo autobusiuko. kad zmagu ti zinom, uz tai ir norim vaizuot kartu. bet man vis kazkaip per duag atrodo neiprastai su autobusu atvaizuoti prie rotuses;/
kaip nesakyt kad vestuvems, jeigu reikia tartis ar leism puosti masina? kaip leis tai daryt?

siaip galima issisukti smile.gif mes atobusiuka sveciams imsim. tai musu masina bus labai graziai papuosta, o ten pries 10 min isbegsi kasspinus prikabinsi ir viskas blush2.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerciute @ 2008 02 14, 12:05)
gal galetum ideti foto to autobusiuko ar cia limuzinas  mirksiukas.gif

cia apie sita eina kalba blush2.gif

http://www.autobusu-....com/pilk/1.htm
Atsakyti
heelppp!!!!! visur ieskau seno maziuko autobusiuko,gal atsimenat, kur i kaimus anksciau tardedavom lotuliukas.gif bet jau nebeismanau ka daryti. gal kas zinot kur galima butu gauti??????? mirksiukas.gif buciau labai labai dekinga 4u.gif 4u.gif ieskau toliau.........
Atsakyti