Įkraunama...
Įkraunama...

NARS kosmetika

QUOTE(sher @ 2010 06 04, 08:07)
merginos, gal kuri galetumet palyginti man NARS ir MAC seselius?smile.gif apskritai kas turit nars seseliu, parasykit ar patinka kaip laikosi ir t.t.
mac seseliu turiu, vat uzsimaniau ir nars isigyti, galvoju ar verta, idomu butu pries tai atsiliepimu paskaityti smile.gif

Esu skaicius, kad nelabai kokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 06 04, 10:19)
Esu skaicius, kad nelabai kokie  g.gif

Galiu pasakyti, kad tokie patys kaip ir MAC šėšėliai, kokybė ta pati tik kaina didesnė, tai bent jau mano nuomone, geriau pirkt MAC'us, nes jie turi beveik visas spalvas, na nebent jau NARS kokia spalva laaaaaabai patiko.

Aš vakar buvau nuėjus apsižvalgyti NARS. Radau tobulą švelnią peachy spalvytę, dienų bėgyje būtinai nusipirksiu

NARS Enchanted bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
O ta spalvytė ir yra tokia pereinama? bigsmile.gif Labai gražūs skaistalai, bent jau paveiksliuke wub.gif

O aš tai vis svaigstu NARS paletę įsitaisyt g.gif Bet prieš keletą savaičių užsisakiau Guerlain paletę, tai kažkaip lyg ir per daug būtų, juo labiau kai aš tiek tesidažau biggrin.gif O gal neverta mokėt už dvi spalvas 32$ arba už didesnę paletę 50-75$??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 04 birželio 2010 - 17:59
QUOTE(NORIKA @ 2010 06 04, 16:58)
O ta spalvytė ir yra tokia pereinama?  bigsmile.gif  Labai gražūs skaistalai, bent jau paveiksliuke  wub.gif

O aš tai vis svaigstu NARS paletę įsitaisyt  g.gif  Bet prieš keletą savaičių užsisakiau Guerlain paletę, tai kažkaip lyg ir per daug būtų, juo labiau kai aš tiek tesidažau  biggrin.gif  O gal neverta mokėt už dvi spalvas 32$ arba už didesnę paletę 50-75$???  g.gif

Ne, ji nepereinama, čia šešėlis tokį įspūdį sudarė. Man ji nereali pasirodė, man dažnai peachy spalvos nepatinka, nes jos būna ryškiai oranžinės, aš noriu švelniai oranžinės su kuria galėčiau natural/nude look pasidaryt wub.gif

O dėl paletės tai už tokią kainą geriau jau MAC pirkt ir susirasti gražias, tinkančias spalvas kurias visas naudosi rolleyes.gif
Atsakyti
Zodziu man jau kaip ir Norikai Nars manija,sakykit,ar verkta pirkt Pleasures of paris seseliu palate?jos kaina160lt,spalvos nerealios wub.gif tik akina 160lt kazkur biggrin.gif gal net brangiau gautusi g.gif ar verta?
user posted image

innuendo,o gal tu galetum patarti kokios mac seseliu spalvos sitas atitinka?gal pigiau jas susi[irkciau? g.gif nors kazin turbut nes cia 6spalvos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovkyte: 04 birželio 2010 - 18:19
Iš kairės - Nepal+Fez; vidurys - Violetta+Abyssinia, kairėj - Demon lover+Cordura
Nemanau kad komplektuojan atskirai bus pigiau.... g.gif O ir spalvų dažniausiai nebūna po vieną.
Aš tai randu palečių, kur tikrai naudočiau visas spalvas ax.gif Bet velnias, rimtai brungiai malonumas gaunasi kaip už 6 spalvytes g.gif

Dar radau realiai kaip atrodo: spalvos iš kairės į dešinę - Nepal, Violetta, Demon Lover, Fez, Abyssinia & Cordura

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 04 birželio 2010 - 19:11
va as ir pati del paletes mastau smile.gif puslapyje ziurejau yra tokios su seseliais lupdaziais ir skaistailais ir visai nebrangiai man kazkaip pasirode, jei atskirai pirkti viska tai daug brangiau gautusi
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 06 04, 18:57)
Iš kairės - Nepal+Fez; vidurys - Violetta+Abyssinia, kairėj - Demon lover+Cordura
Nemanau kad komplektuojan atskirai bus pigiau.... g.gif  O ir spalvų dažniausiai nebūna po vieną.
Aš tai randu palečių, kur tikrai naudočiau visas spalvas  ax.gif  Bet velnias, rimtai brungiai malonumas gaunasi kaip už 6 spalvytes  g.gif
Dar radau realiai kaip atrodo: spalvos iš kairės į dešinę - Nepal, Violetta, Demon Lover, Fez, Abyssinia & Cordura

user posted image

mane sita palete labai traukia butent todel kad absoliuciai visos spalvos yra tokios kurias butent ir naudoju,tik kazkaip gaila tiek pinigu ant seseliu..bet is kitos puses jei pirkt mac po viena 6 spalvas dar brangiau gaunasi g.gif
Atsakyti
Gal yra naudojanciu Nars Multiple labai domina atsiliepimai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 08 13, 13:33)
Gal yra naudojanciu Nars Multiple labai domina atsiliepimai?
user posted image

as turiu palete tai joje yra idetas the south beach multiple smile.gif nu net nezinau, ji lyg galima visur ir lupoms ir akims ir zandams, man del ivairoves visai patinka, sita spalva daugiau vasarai ir idegusiai odai, duoda tokio svytejimo auksinio truputi, siaip dziaugiuosi kad turiu, bet manau atskirai nepirkciau, nebuvau super suzaveta kai isbandziau, bet is esmes patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 08 14, 08:46)
as turiu palete tai joje yra idetas the south beach multiple  smile.gif  nu net nezinau, ji lyg galima visur ir lupoms ir akims ir zandams, man del ivairoves visai patinka, sita spalva daugiau vasarai ir idegusiai odai, duoda tokio svytejimo auksinio truputi, siaip dziaugiuosi kad turiu, bet manau atskirai nepirkciau, nebuvau super suzaveta kai isbandziau, bet is esmes patinka  smile.gif

Dekuj uz atsakyma 4u.gif Mane tai domina orgasm spalvyte, nes ji universaliausia tinka tiek akims, lupoms ir skruostams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 08 14, 16:06)
Dekuj uz atsakyma  4u.gif  Mane tai domina orgasm spalvyte, nes ji universaliausia tinka tiek akims, lupoms ir skruostams  wub.gif

Turiu orgasm spalvą. Guli nenaudojamas g.gif Labai daug blizgučių, dienos metu tikrai niekaip neįmanoma naudot, nebent lūpoms doh.gif
Atsakyti