Įkraunama...
Įkraunama...

NARS kosmetika

as siandien gavau skaistliukus deep throat ax.gif spalvyte nereali,zymiai labiau man tiko nei orgasm,tiksliau idealiai tiko thumbup.gif wub.gif labai labai pigmentuoti ir graziai atrodo,uzteks man ju turbut iki gyvenimo galo biggrin.gif zodziu esu be galo patenkinta ax.gif ir manau spalva si universalesne nei orgasm biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau gavau šiandien ilgai lauktą user posted image

Na ką galiu pasakyt, kol kas likau patenkinta. Išbandžiau ant susigėrusio, "padėvėto" makiažo, nes tik vakare išbandžiau, o su tuo makiažu išbuvau nekoregavus visą dieną....
Žandukai atrodė skaistūs, gražūs, tokie tarytum šviežūs thumbup.gif Tikiu, kad ant normalaus makiažo panaudojus - efektas būtų pasakiškas....
Beje kažkaip pasirodė, kad juo tepant skruostikaulius, nebereikia skaistalų g.gif Nes tas kremukas vos švelnios spalvytės suteikia rolleyes.gif
Na kol kas esu apsipatenkinus, išbandysiu ant šviežiai padaryto, gero makiažo, bus aiškiau biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(NORIKA @ 2010 04 17, 15:35)

Lip Lacquers (Chelsea Girls)
user posted image
Turėtų atrodyt taip  biggrin.gif
user posted image
Jau kaip laukiu..... bigsmile.gif  O kaip dažysiuos gavus.... rolleyes.gif  biggrin.gif

Ir as noriu bigsmile.gif
O kaip ant lupu atrodo? Gal foto butu galima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 05 31, 23:46)
Ir as noriu  bigsmile.gif
O kaip ant lupu atrodo? Gal foto butu galima?  ax.gif

O man jusu pacituotoj foto negraziai atrodo ta vieta, kur lupytes susiliecia (spalva tai pasakiska) - tokios sulipe (man grynai jis toks pat buvo kai isbandinejau parduotuvej - lipnus kaip klijai) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 05 31, 23:46)
Ir as noriu  bigsmile.gif
O kaip ant lupu atrodo? Gal foto butu galima?  ax.gif

Na jo, jis lipnokas, bet užtat lipnumo dėka gerai laikosi thumbup.gif Čia foto man rodos pritepta be saiko, užtat limpa, kimba viskas, tiesiog perdauginta yra, nes man taip nekimba kai pasidažau g.gif
Foto nebus, nes neberandu aparate micro režimo doh.gif O auto režimu nufotkinus - nieko nesimato schmoll.gif Žodžiu ir fotiko normalaus nėra, kad tinkamai padaryt nuotrauką, kurioje aiškiai atsiskleistų spalvytės grožis, bet realiai neskiskiria nuo tos "pasiskolintos" foto biggrin.gif
Atsakyti
Įmetu foto, kur normaliai atrodo padažyta, beyonce čia su būtent ta spalva smile.gif
user posted image
Papildyta:
čia irgi su šituo laku chelsea girls spalvos
user posted image
Atsakyti
Na taip, pagooglinus ir daugiau foto galima rast 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 01, 01:56)
O man jusu pacituotoj foto negraziai atrodo ta vieta, kur lupytes susiliecia (spalva tai pasakiska) - tokios sulipe (man grynai jis toks pat buvo kai isbandinejau parduotuvej - lipnus kaip klijai) doh.gif

Na, tikrai nepagaileta uzsitepti pries pozavima biggrin.gif bet spalvyte tai dieviska isties, idomu, ar ji bent kiek primena 'Turkish delight' blizgi g.gif Gal palyginti galit?

QUOTE(NORIKA @ 2010 06 01, 08:06)
Na jo, jis lipnokas, bet užtat lipnumo dėka gerai laikosi  thumbup.gif  Čia foto man rodos pritepta be saiko, užtat limpa, kimba viskas, tiesiog perdauginta yra, nes man taip nekimba kai pasidažau  g.gif
Foto nebus, nes neberandu aparate micro režimo  doh.gif  O auto režimu nufotkinus - nieko nesimato  schmoll.gif  Žodžiu ir fotiko normalaus nėra, kad tinkamai padaryt nuotrauką, kurioje aiškiai atsiskleistų spalvytės grožis, bet realiai neskiskiria nuo tos "pasiskolintos" foto  biggrin.gif

Pagooglinus radau daug daug geru atsiliepimu thumbup.gif Mane kaip tik traukia tas ilgas issilaikymas, o del lipnumo nesuku galvos.
Dar norejau paklausti kaip del kvapo, nes prisiskaiciau, kad gelytem ar uogom nekvepia smile.gif

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 01, 08:09)

Aciu, labai graziai ziurisi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 06 01, 13:59)
Na, tikrai nepagaileta uzsitepti pries pozavima  biggrin.gif bet spalvyte tai dieviska isties, idomu, ar ji bent kiek primena 'Turkish delight' blizgi  g.gif Gal palyginti galit?

Dar norejau paklausti kaip del kvapo, nes prisiskaiciau, kad gelytem ar uogom nekvepia smile.gif

'Turkish delight' tokai svelni pienine-rozine - o sita daugiau pienine-nude-rozine. Tai atspalviai is tos paciso serijos, bet spalvos tai skiriasi (viena rozine, kita nude).

O kvapas man nera labai erzinantis, bet nei geliu, nei uogu neuzuodziu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 01, 12:24)
'Turkish delight' tokai svelni pienine-rozine - o sita daugiau pienine-nude-rozine. Tai atspalviai is tos paciso serijos, bet spalvos tai skiriasi (viena rozine, kita nude).

O kvapas man nera labai erzinantis, bet nei geliu, nei uogu neuzuodziu.

Dekui, kad apsvietete, manau kvapas bus panasus kaip ir 'Turkish del' blizgio, skaiciau kazkur, kad i Nars lupu produktu sudeti ieina lanolinas, todel taip savitai 'kvepia'. Bet vis maziau chemijos.

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 01, 12:48)
Kas svarbiausia, kuo toliau skaitau atsiliepimus apie NARS kosmetika, tuo labiau užsimanau daug dalykų, tik gerai, kad nemėgstu internetu pirkt, tai palauksiu, kol galėsiu gyvai papirkt biggrin.gif

Taip pat ir man biggrin.gif kuo labiau domiuosiu tuo labiau visko reikia, tik as online apsipirkinejima paskutiniu metu pamegau
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 06 01, 13:59)

Man tai išvis niekuo nekvepia, na bent jau aš - nieko neužuodžiu g.gif
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 01, 14:48)
Kas svarbiausia, kuo toliau skaitau atsiliepimus apie NARS kosmetika, tuo labiau užsimanau daug dalykų, tik gerai, kad nemėgstu internetu pirkt, tai palauksiu, kol galėsiu gyvai papirkt biggrin.gif

Ilgaaaaaaai teks laukt tongue.gif

Aš tai jaučiu, kaip NARS užvaldo mano kūną ir protą lotuliukas.gif Noriu skaistalų, šėšėlių bent porą spalvų išbandyt, krempudros, teptukų, lūpų blizgių, kūno blizgesio aliejinio, nagų lako bent vienos spalvos ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 01 birželio 2010 - 16:09
merginos, gal kuri galetumet palyginti man NARS ir MAC seselius?smile.gif apskritai kas turit nars seseliu, parasykit ar patinka kaip laikosi ir t.t.
mac seseliu turiu, vat uzsimaniau ir nars isigyti, galvoju ar verta, idomu butu pries tai atsiliepimu paskaityti smile.gif
Atsakyti