Įkraunama...
Įkraunama...

NARS kosmetika

QUOTE(shemsa @ 2010 05 07, 11:34)
niu man sita pudra visai nekemsa poru, sunaudojau jau puse butelaicio ir issilaiko gan neblogai palyginus su kitom, o chanel man pasirode, kad kemsa ir daug sunkiau dengias, zodziu nars labiau patinka  4u.gif

tai as nesakau ,kad visiems ji kemsa,man kimso,matyt nuo odos priklauso ax.gif orasm skaistalams matyt mano veido oda per sviesi ar atspalvis pats netinkamas buvo,nes atrodziau kaip "susilus"su jais,bet pati skaistalu kokybe-nereali wub.gif butinai vel pirksiu tik kita spalva,sikart noreciau deep throat ax.gif ir dar lab noriu blizio turkish delight spalvytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 10, 08:19)
tai as nesakau ,kad visiems ji kemsa,man kimso,matyt nuo odos priklauso ax.gif orasm skaistalams matyt mano veido oda per sviesi ar atspalvis pats netinkamas buvo,nes atrodziau kaip "susilus"su jais,bet pati skaistalu kokybe-nereali wub.gif butinai vel pirksiu tik kita spalva,sikart noreciau deep throat ax.gif ir dar lab noriu blizio turkish delight spalvytes biggrin.gif

Na aš balta balta esu, bet man ir Orgasm ir Torrid labai gražiai atrodo, o Torrid palyginus su Orgasm yra žiauriai ryški spalva, gal tiesiog šepetukas daug produkto paima dėl to ir ryškiai atrodo smile.gif Deep throat irgi ryški, tik tiek, kad ji daugiau persikinio atspalvio turi.
O dėl Turkish Delight, prisiskaičiau nerealių atsiliepimų ir t.t. o parduotuvėje pamačiau tai išsigandau, ta spalva vos ne balta su lengvu rausvu atspalviu. Užsitepiau ir atrodžiau kaip zombis koks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2010 05 11, 03:23)
O dėl Turkish Delight, prisiskaičiau nerealių atsiliepimų ir t.t. o parduotuvėje pamačiau tai išsigandau, ta spalva vos ne balta su lengvu rausvu atspalviu. Užsitepiau ir atrodžiau kaip zombis koks  lotuliukas.gif

Na taip, ji tokai pienine rozine, tai man atrod tokie sviesus atspalviai graziau ziurisi ne visai baltaodems, nes pastarosioms jei susilieja su oda.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2010 05 11, 02:23)
Na aš balta balta esu, bet man ir Orgasm ir Torrid labai gražiai atrodo, o Torrid palyginus su Orgasm yra žiauriai ryški spalva, gal tiesiog šepetukas daug produkto paima dėl to ir ryškiai atrodo smile.gif Deep throat irgi ryški, tik tiek, kad ji daugiau persikinio atspalvio turi.
O dėl Turkish Delight, prisiskaičiau nerealių atsiliepimų ir t.t. o parduotuvėje pamačiau tai išsigandau, ta spalva vos ne balta su lengvu rausvu atspalviu. Užsitepiau ir atrodžiau kaip zombis koks  lotuliukas.gif

na bet juk as sakau tik kad man-netiko.Juk labai priklauso nuo paties odos atspalvio ,mano oda i rausvuma ,tai visi skaistalai kurie truri daugia rausvo atspalvio man netinka,atropdo kaip iraudus ax.gif
del sviesios spalvos blizgiu,vel gi ,kiekvienas vis kitaip tinka,man netinka ryskus ax.gif todel manau sis man tiks puikiai ax.gif
Atsakyti
Del turkish delight tik galiu pasakyti, kad reik tureti labai lygias lupas be vertikaliu bruksniuku. Tokie 'pieniniai' blizgiai megsta labai subegti ir paryskinti tuos bruksniukus, nors, aisku, yra ir isimciu.
Atsakyti
Na va - išbandžiau jau NARS laką lūpoms ir likau labai patenkinta smile.gif
Va tokia spalvytė - Chelsea Girls
user posted image

Konsistencija gal ir lipnoka, bet tikrai ne per daug. Spalav tokia vasariška, graži, švelni wub.gif O kaip laikosi, tai pasaka thumbup.gif Ryte išsidažiau, darbe kavą gėriau, sūrelį suvalgiau ir nieko, lyg nepaliesta, tik per piet nusivalgė, bet ir tai ne viskas, dar toks atspalviukas liko... O ir kiekis pakankamas pasirodė, turėtų ilgam užtekt smile.gif
Žodžiu tikrai atičiai dar imsiu kokią spalvytę išbandyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 05 14, 12:33)
Na va - išbandžiau jau NARS laką lūpoms ir likau labai patenkinta  smile.gif
Va tokia spalvytė - Chelsea Girls

Konsistencija gal ir lipnoka, bet tikrai ne per daug. Spalav tokia vasariška, graži, švelni  wub.gif  O kaip laikosi, tai pasaka  thumbup.gif  Ryte išsidažiau, darbe kavą gėriau, sūrelį suvalgiau ir nieko, lyg nepaliesta, tik per piet nusivalgė, bet ir tai ne viskas, dar toks atspalviukas liko... O ir kiekis pakankamas pasirodė, turėtų ilgam užtekt  smile.gif
Žodžiu tikrai atičiai dar imsiu kokią spalvytę išbandyt  thumbup.gif

o gal vaizdines medziagos galima butu? blush2.gif ir kaip tas kitas daiktelis kur kartu uzsisakinejot?tiko? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 14 gegužės 2010 - 22:33

user posted image

Ir mane domina.... blush2.gif
Kur pirkote? Kiek kainavo?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 14, 13:45)
o gal vaizdines medziagos galima butu? blush2.gif ir kaip tas kitas daiktelis kur kartu uzsisakinejot?tiko? ax.gif

Nu pabandysiu vakare arba rytoj su vaizdine medžiaga lotuliukas.gif
Ano dar negavau, biški vėliau užsakinėjau, tai tik prieš kelias dienikes išsiųstas ax.gif
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 14, 13:47)
Ir mane domina.... blush2.gif
Kur pirkote? Kiek kainavo?
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pirkau Sephoroj, bet yra ir Narscosmetics.com, bloomingdales.com, nordstrom.com saksfifthavenue.com ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Taip norėtųsi sheer glow užsisakyti bent iš interneto (pasidaryti sau šventę 4u.gif ) bet per daug rizikinga krempudros atspalvį tokiu būdu rinktis.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 01, 09:01)
zinok nera labai nepatogu ,as pvz uzdedavau pirstuka ant to kakliuko virsaus ir pakratydavau ir tada ant pirstuko budavo pudros ir taip tepdavau ax.gif bet teko man parduot savo Sheer Mat nes man asmeniskai ji kimst poras pradejo doh.gif galvojau gal ne ji ,bet ziuriu nustojau naudot ir veidelis tvarkosi.Na bet cia man amzina problema su pudrom,kol kas vieninteles nuo kuriu nesikemsa poros tai Clinique ir Chanel pudros biggrin.gif

deja turiu sutikti pasirodo su jumis del sios pudros, itariu, kad ir ji man kemsa, itariu, kad ir bronzantas kemsa g.gif
ar buvo kam , kad bronzantas kimstu poras? g.gif
Atsakyti
man bronzantas nekemsa, naudoju kiekviena diena smile.gif
Atsakyti