Įkraunama...
Įkraunama...

NARS kosmetika

šiandien neiškentus nuvažiavau i šveicarija nusipirkti sheer glow pudrą ir tuo pačiu dar orgasm blush pasiemiau. Rytoj išbandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2010 04 24, 21:46)
šiandien neiškentus nuvažiavau i šveicarija nusipirkti sheer glow pudrą ir tuo pačiu dar orgasm blush pasiemiau. Rytoj išbandysiu smile.gif

Bus įdomūs atsiliepimai 4u.gif Pigiau Šveicarijoj gaunas ar pas jus nėra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 25, 10:44)
Bus įdomūs atsiliepimai  4u.gif  Pigiau Šveicarijoj gaunas ar pas jus nėra?  blush2.gif

ne šveicarijoj brangiau, bet Italijoj Nars nepadavinėja, o kadangi tik 70km nuo milano, tai menka problema.
Tai va, tepiausi be jokios bazės ir išsilaikė visą dieną (o šiandien karšta labai). Spalva labai graži, labai naturaliai pagyvina odą (sukiojaus priešais veidrodį saulėj ir žinot kai toks švytintis blizgis būna) net kur akiniai nuo saules bružino nosi man dažniausiai nusivalo, o ši išsilaikė. Tai čia pirma nuomonė, paskui teks žiūrėt ar nekemša porų ir pan. Dėl maskavimo.. Ji labai skysta, tai pradžioj suteikia spalvą su mažu maskavimu, kadangi turiu raudonų dėmelių, tai žandus ir nosi tepiau antrą kartą, ir su antru sluoksniu pasislepe kas reikėjo. Kolkas patenkinta, bet pradžioj dažnai pirmas įspūdis wow o su laiku pamatai ir minusus smile.gif mano spalva monte blank, kadangi aš pakankamai šviesi, tai man idealiai atitiko.

dar gi ir orgasm nusipirkau blush. internete dažnai skaičiau, kad oj mažai pigmentacijos. Nežinau, man tai iškarto užsikrovė spalva gana ryški. Na gražiai atrodo, žandukai taip vaikiškai rusvi, bet turbūt kitą kartą nebepirkčiau tokių brangių.
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2010 04 25, 19:14)
turbūt kitą kartą nebepirkčiau tokių brangių.

O kodėl? Neatitinka kaina kokybės ar tiesiog dėl finansinių sumetimų???

O ta pudra su dozatoriumi? Girdėjau sako, kad ji tiesiog pilama "iš kakliuko" atsukus buteliuką..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 04 25, 18:18)
O kodėl? Neatitinka kaina kokybės ar tiesiog dėl finansinių sumetimų???

O ta pudra su dozatoriumi? Girdėjau sako, kad ji tiesiog pilama "iš kakliuko" atsukus buteliuką..... g.gif

be dozatoriaus, pili ant rankos ar kempinėlės/šepetėlio tiesiogiai.. dėl to durnai, kai skysta. nors as prieš tai turėjau Revlon colorstay, tai ta pati situacija, jokio dozatoriaus.

nebepirkčiau, nes bent jau man labai kažko ypatingo nesuteikė. Tą patį ir su paprastais blush galima išgauti. Dėl pudros girdėjau daug, kad neutrogena healthy skin labai panaši i nars sheer glow rezultatu, bet visos dienos neatlaiko, todėl pudra manau verta pinigų, o vat blush neįtikino manęs.
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2010 04 25, 19:34)
be dozatoriaus, pili ant rankos ar kempinėlės/šepetėlio tiesiogiai.. dėl to durnai, kai skysta. nors as prieš tai turėjau Revlon colorstay, tai ta pati situacija, jokio dozatoriaus.

nebepirkčiau, nes bent jau man labai kažko ypatingo nesuteikė. Tą patį ir su paprastais blush galima išgauti. Dėl pudros girdėjau daug, kad neutrogena healthy skin labai panaši i nars sheer glow rezultatu, bet visos dienos neatlaiko, todėl pudra manau verta pinigų, o vat blush neįtikino manęs.

Dėkui 4u.gif

Nu bet kaip keista, kad pudra be dozatoiaus... Kaip nepatogu ją iškrapštyt iš ten, nebent skysta skysta, kaip vandenukas ji, tada pati išbėga be jokių problemų... g.gif
Atsakyti
Pasiskolinu NORIKA foto 4u.gif

Orgasm Illuminator
user posted image
Lip Lacquers (Chelsea Girls)
user posted image

Isbandziau siuos abu dalykelius siandien parduotuvej, tai pasidalinsiu nuomone. Iliuminatorius fainuoliskas pasirode - itin itin mazai reikia, tik dozuot sunku (na ipratus turbut nieko). Man pats atspalvis jo nera labai super, bet tiek svytejimas, tiek kaip dengiasi labai patiko.

O vat lupu lakai nuvyle. Nesiau grazint i parduotuve Make Up For Ever blizgio, kuris laaabai riebus ir vos vos uztepus nesimato spalvos, o daugiau uztepus, tai lupos lyg klijais suklijuotos buna, susiciaupi, issizioji ir vos atlimpa doh.gif Tai griztant prie NARS, juos buvau ant ranku bandzius (3 spalvytes) ir visi patiko. Bet paskui pagalvojau, kad pries perkant reiketu ir ant lupu uzsitept ir paziuret, kad paskui vel atgal netempciau. Na ir uztepiau, tai va nuo to momento nepatiko - arciau burnos buvo mano lupos pasauseje, tai toj vietoj negraziai pasidenge, tirstas labai, bet asmeniskai man toks nemalonus tirstumas. Ir skonis neitin..... Susilaikiau nuo pirkimo.

----------------------------------------------------

Man kvadratinese tutelese blizgia patinka - siandien norejau koki prigriebt, tik susisuko galva nuo spalvu ir neissirinkau (ziurejau 'illume', 'baby (nepamenuantrozodzio)', 'pixie' ir dar kazkuri - zodziu visi, isskyrus 'pixie' labai panasus). Tik vienas dalykas man nepatinka juose: neiskrapstau iki galo blizgio (turejau megineli, tai visos sieneles dar aplinpe, o kaip besukciau, nebeissikrapsto). Ir keista, kad vieni su sepeteliu, o kiti kempinele tepasi - nepatyrinejau atidziau, bet gal pries perkant ant pakuotes kur parasyta koks kur.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 04 25, 19:33)
Dėkui  4u.gif

Nu bet kaip keista, kad pudra be dozatoiaus... Kaip nepatogu ją iškrapštyt iš ten, nebent skysta skysta, kaip vandenukas ji, tada pati išbėga be jokių problemų... g.gif

zinok nera labai nepatogu ,as pvz uzdedavau pirstuka ant to kakliuko virsaus ir pakratydavau ir tada ant pirstuko budavo pudros ir taip tepdavau ax.gif bet teko man parduot savo Sheer Mat nes man asmeniskai ji kimst poras pradejo doh.gif galvojau gal ne ji ,bet ziuriu nustojau naudot ir veidelis tvarkosi.Na bet cia man amzina problema su pudrom,kol kas vieninteles nuo kuriu nesikemsa poros tai Clinique ir Chanel pudros biggrin.gif
Atsakyti
Nu mat kaip su tuo lūpų laku..... g.gif Na gausiu - tai patį pirmą išbandysiu...
Man nėra labai blogai, kai blizgis lipnus, nes MAC dazzleglass tai irgi artimas klijų konsistencijai lotuliukas.gif Pradžioj buvo neįprasta, keista, gal ir nepatogu "dėvėt", bet paskui visai nieko ir kažkaip visai ėmė patikt tie kibnūs... Gerai laiko jie, žiūrėsiu kaip su Nars'u bus biggrin.gif

Shopingai - o neatkreipei dėmesio į lūpų blizgų Orgazm - senai galvoju tą spalvą įsigyt ir lakiuką nagams Orgazm spalvos, kaip jis Tau pasirodė, ar neatkreipei dėmesio? Man tai vien pavadinimas dėmesį sutelkia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bandysiu birželiui užsisakyt NARS kokį blizgesį, ir pudros norėčiau, bet bijau kad neapdorosiu tokio kiekio, o sendint ir nesinori.... Turiu juk Elizabeth Arden, Givenchy, ROC, šviežiai užsakiau Chanel MatLumiere.... Tai jau griekas būtų n- tąją pudrą pirkt ir marinuot, nes kasdien aš jos nenaudoju... g.gif Bet taip norisi ir cekauna išbandyt tą Narsą ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 01 gegužės 2010 - 10:01
QUOTE(NORIKA @ 2010 05 01, 11:01)
Nu mat kaip su tuo lūpų laku..... g.gif  Na gausiu - tai patį pirmą išbandysiu...
Man nėra labai blogai, kai blizgis lipnus, nes MAC dazzleglass tai irgi artimas klijų konsistencijai  lotuliukas.gif 

Shopingai - o neatkreipei dėmesio į lūpų blizgų Orgazm - senai galvoju tą spalvą įsigyt ir lakiuką nagams Orgazm spalvos, kaip jis Tau pasirodė, ar neatkreipei dėmesio? Man tai vien pavadinimas dėmesį  sutelkia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bandysiu birželiui užsisakyt NARS kokį blizgesį...

Na kiekvienai kitaip - jei gmaina, tai matyt yra kam tinka ir patinka. ax.gif MAC 'dazzleglass' blizgiai man labai patinka, jiel ipnus, bet ne tokie NARS lakas....

Ne, neatkreipiau demesio i ta lbizgi - esu tik laka bandzius, bet nepamenu kaip kas su juo (spalva ne mano, bet smalsumo delei bandziau).

Buvau nusipirkus 'Turkish delight' blizgio spalvyte, tai labai i rauksleles subega. Bet cia turbut su dauguma tokiu spalvu blizgiais....
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 01, 09:01)
zinok nera labai nepatogu ,as pvz uzdedavau pirstuka ant to kakliuko virsaus ir pakratydavau ir tada ant pirstuko budavo pudros ir taip tepdavau ax.gif bet teko man parduot savo Sheer Mat nes man asmeniskai ji kimst poras pradejo doh.gif galvojau gal ne ji ,bet ziuriu nustojau naudot ir veidelis tvarkosi.Na bet cia man amzina problema su pudrom,kol kas vieninteles nuo kuriu nesikemsa poros tai Clinique ir Chanel pudros biggrin.gif

niu man sita pudra visai nekemsa poru, sunaudojau jau puse butelaicio ir issilaiko gan neblogai palyginus su kitom, o chanel man pasirode, kad kemsa ir daug sunkiau dengias, zodziu nars labiau patinka 4u.gif
Atsakyti
Aš taipogi vis dažniau prie NARS parduotuvėje prieinu blush2.gif .
Nežinau kodėl nepatiko NARS Orgasm skaistalai, man asmeniškai tai tobula spalva ir kasdienai ir šventei. Užtenka perbraukt per skaistalus ir ant skruostų ir voila bigsmile.gif , šiaip jie nesitepa ryškiai, nepalyginsi su Torrid spalva, kur galvojau bus panašiai kaip ir su Orgasm. Deja nebuvo, atrodžiau taip lyg būčiau gavus gerą antausį lotuliukas.gif

O NARS Sheer Glow apskritai man kosmosas, dievinau MAC Studio Fix, tačiau šita krempudrytė yra visam kitame lygyje wub.gif
Atsakyti