Įkraunama...
Įkraunama...

NARS kosmetika

QUOTE(Malena @ 2010 03 04, 17:02)
Koks jos spf faktorius?
Kokio tipo jusu oda?Kiek ilgai isliko matine?

man rodos ji be SPF biggrin.gif bet man tai ne problema nes dienini krema naudoju su SPF ax.gif mano oda super riebi,sutvirtinus su MUFE HD pudra matiskumas issilaike apie6-8val kazkur,man tai rekordas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 03 04, 11:06)
...atspalvi tik pataikiau kiek svieseni nei man reikia(nors esu lb sviesios odos)...

O kokį atspalvį ėmėte? Kažin koks pats šviesiausias? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 03 04, 22:37)
man rodos ji be SPF  biggrin.gif bet man tai ne problema nes dienini krema naudoju su SPF ax.gif mano oda super riebi,sutvirtinus su MUFE HD pudra matiskumas issilaike apie6-8val kazkur,man tai rekordas biggrin.gif

Tai jei ant dieninio tepat pudra be spf,tai apsaugos nera..Sita tiksliai zinau.Nebent ant vrsaus dar kompaktine su spf..
O 6-8val mazai,mano irgi labai riebaluojasi,bet esu atradusi pudru,kurios visa diena islaiko matiskuma.
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 03 05, 12:15)
O kokį atspalvį ėmėte? Kažin koks pats šviesiausias? ax.gif

Atspalvis pas mane Gobi vadinasi jis tikrai labai labai labai sviesus biggrin.gif man EL double wear light tinka 1nr tai jis zymiai tamsesnis uz Nars gobi ax.gif o va cia spalvos nars sheer glow(kiek teko skaityt ir ziuret youtube tai nars sheer mat tie patrys atspalviai yra sviesesni tonu):
user posted image
QUOTE(Malena @ 2010 03 05, 16:49)
Tai jei ant dieninio tepat pudra be spf,tai apsaugos nera..Sita tiksliai zinau.Nebent ant vrsaus dar kompaktine su spf..
O 6-8val mazai,mano irgi labai riebaluojasi,bet esu atradusi pudru,kurios visa diena islaiko matiskuma.

kokios bigsmile.gif nes is mano bandytu ne viena man net 6-8 neislaiko biggrin.gif bandziau ir parure extreme ,EL double wear light,Chanel Matlumiere-po poros valandu atrodau kaip taukuota net jeigu sutvirtinu su pudra kompaktine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 03 05, 16:49)

o tai tada gaunasi kad jei kremine tepu su sapsauga o biria be apsaugos tai vel gi gaunasi kad esu be apsaugos ar kaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2009 11 11, 16:19)
Todel ir mastau apie mac, kaip ir pati minejai, jo ilgam uztenka  ax.gif

Tikrai drįstu paprieštaraut, turiu 2 blizgius ir 2 lipstikus iš MAC, nei velnio ilgam neužteko schmoll.gif Išsinaudojo kosminiu greičiu doh.gif
Turiu blizgesius iš DazzleGlass linijos, ten kiekis viso labo 1,92gr doh.gif Kiekvienu pabraukimu matosi, kaip jis buteliuke nyksta, o malonumas ne iš pigiųjų - kaina apie 47-49Lt unsure.gif
Kaip už gerą blizgesį - gal ir nėr daug, bet kad baigiasi žiauriai greit. Tai dabar naudoju tik progai, išeigai, išeiginėm dienom prie kruopštaus makiažo, nes kasdien tokiu terliotis, man per brangu biški blush2.gif biggrin.gif O ir žėručių daug, tai kaip kasdien, galima ir kuklesniu dažytis, bet vakariniam makiažui - nepamainomas wub.gif

O kad gerai laikosi - 100%, aš net ledus valgydama jų visų nenuvalgau thumbup.gif Užtepei ir geram pusdieniui lafaaaaa... nebesuki galvos ar kavą geri, ar kokį užkandžiuką pagavus valgai.... biggrin.gif

Norėčiau NARS išbandyt blizgesiuką kokį, skystą pudrytę (prisiskaičiau atsiliepimų gerų ir prisireikė biggrin.gif ) ir dar noriu atsiliepimų apie birią NARS pudrą?Gal kam teko išbandyt??? 4u.gif
Atsakyti
na va - užsisakiau iš NARS šiuos:

Orgasm Illuminator
user posted image

Lip Lacquers (Chelsea Girls)
user posted image
Turėtų atrodyt taip biggrin.gif
user posted image

Jau kaip laukiu..... bigsmile.gif O kaip dažysiuos gavus.... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ar vis dar nėra Lietuvoje NARS kosmetikos? smile.gif žiūrėjau youtube make up tutorials: http://www.youtube.com/user/pixi2woo (fantastiški man šitos panelės makiažai!), tai ji visas gerų firmų pudras išbandžiusi teigia, kad NARS sheer foundation (tik nežinau ar glow ar mat) yra geriausia iš visų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_On_Top @ 2010 04 23, 22:09)
Ar vis dar nėra Lietuvoje NARS kosmetikos? smile.gif žiūrėjau youtube make up tutorials: http://www.youtube.com/user/pixi2woo (fantastiški man šitos panelės makiažai!), tai ji visas gerų firmų pudras išbandžiusi teigia, kad NARS sheer foundation (tik nežinau ar glow ar mat) yra geriausia iš visų 4u.gif

Bent jau mūsų mieste tikrai nėra ir dar ilgaaaai nebus.... unsure.gif
O mat ir sheer, tai aš įsivaizduoju, kad mat yra riebiai odai skirta, išlaikanti matiškumą..... g.gif
Beje kiek skaičiau atsiliepimų, tai visos išbandžiusios teigia, kad NARS yra lengvai maskuojanti.... Kam reikia rimto, stipraus maskavimo gali ir per silpna pasirodyt.
Bet tokiu atveju sakyčiau idealiai dieniniam makiažui tinkama biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit apšviest, kiek apytiksliai kainuoja Nars Sheer mat pudra? smile.gif
Atsakyti
42$ 4u.gif Ir sheer ir mat - tiek pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 04 24, 08:30)

Beje kiek skaičiau atsiliepimų, tai visos išbandžiusios teigia, kad NARS yra lengvai maskuojanti.... Kam reikia rimto, stipraus maskavimo gali ir per silpna pasirodyt.

aš kiek skaitinėjau, tai dažnai rasdavau,kad ji net nežinau kaip lietuviškai pasakyti, na su ja galima susikurti maskavimą, pirmas potepis lengvas, o sekantys vis stipriau maskuojantys, sugebant nesudaryt efekto,kad daug sluoksniuota
Atsakyti