Įkraunama...
Įkraunama...

NARS kosmetika

QUOTE(* Stela * @ 2009 11 11, 13:34)
* Desineje, ji tokia "milky", lengvute suteikianti vos rozini atspalvi. Daznai si blizgesi tepa ant lupdazio, vien zodz miksuoja. Pats jis nesausina lupu visiskai, greiciau primena balzama
Kas del issilaikymo tai galiu pasakyti vidutiniskai (kiek teko girdeti visi blizgiai is nars nekaip laikosi), nors Turkish delight dieviska spalva  wub.gif bandysiu panasu atspalvi rasti is mac blizgiu, nes jie labai gerai laikosi, o jei nepavyks, vel isigysiu narsiuka smile.gif

aciu uz informacija smile.gif taip, spalva isties labai grazi ! o del laikymosi tai ka as zinau - man ner labai sudetinga perbraukti vel sepeteliu biggrin.gif nera didelis trukumas.

nes mano turimi MAC kurie isties gerai laikosi taip ir nesusinaudoja, nes paprasciausiai nereikia dazniau tept
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 11, 12:59)
ner labai sudetinga perbraukti vel sepeteliu  biggrin.gif  nera didelis trukumas.
nes mano turimi MAC kurie isties gerai laikosi taip ir nesusinaudoja, nes paprasciausiai nereikia dazniau tept

Zinoma, kad nesunku perbraukt sepeteliu spalvyte smile.gif tik pagalvojus kainos ir issilaikymo santyki gan brangus malonumas iseina, nes greit susinaudoja. Maniskis jau baiginejasi, uzteko kazkur 3men g.gif o tai gan trumpas laikas

Todel ir mastau apie mac, kaip ir pati minejai, jo ilgam uztenka ax.gif

O gal zinai mac paletej panasia spalvyte i nars turkish delight? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2009 11 11, 16:19)
Zinoma, kad nesunku perbraukt sepeteliu spalvyte smile.gif tik pagalvojus kainos ir issilaikymo santyki gan brangus malonumas iseina, nes greit susinaudoja. Maniskis jau baiginejasi, uzteko kazkur 3men  g.gif o tai gan trumpas laikas

Todel ir mastau apie mac, kaip ir pati minejai, jo ilgam uztenka  ax.gif

O gal zinai mac paletej panasia spalvyte i nars turkish delight?  bigsmile.gif

as tai gyvenime nesu nei vieno blizgio sunaudojus blush2.gif man visu uztenka ilgam smile.gif

todel net noreciau tokio blizgio kuris butu nuolat naudojamas ir pasibaigtu biggrin.gif

is MAC siek tiek panasaus atspalvio turiu Lustreglass spalva Love Nectar.... bet ji tokia silta - rausvai persikine ir turi siek tiek zeruciu. O sita kiek izvelgiu yra be blizguciu ir blankiai rozine.... tokia nude. Tai net nzn ka is MAC butu galima atitaikyt. Reik ziuret ju palete....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 11 lapkričio 2009 - 16:51
O kaip tau ji nadojasi? Nes man tai pakankamai greitai rolleyes.gif
[/quote]

na as naudoja dar ti kokias tris savaites, tai dar nezinau ar greitai smile.gif bet manau daug greiciau susinaudos nei egipto zeme, nes nars ji ne tokia supresuota kaip egipto smile.gif
Atsakyti
gal kas bandet http://shop.nordstro...n=searchresults ?
Atsakyti
senden buvau uzbegus i parduotuve tai isigijau krempudra nesulaukus atsiliepimu
user posted image
tai ryt isbandysiu 4u.gif
ir apziurejau skaistalus, tai labai fainuoliai, tai jusu labai sgirti orgasm labai patiko ir dar idomus pasirode Super Orgasm
Peachy pink with gold glitter
user posted image
tokie su fainu blizguciu, nu tokie vakarui sakyciau daugiau, gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 02 24, 22:27)
senden buvau uzbegus i parduotuve tai isigijau krempudra nesulaukus atsiliepimu
user posted image
tai ryt isbandysiu  4u.gif
ir apziurejau skaistalus, tai labai fainuoliai, tai jusu labai sgirti orgasm labai patiko ir dar idomus pasirode Super Orgasm
Peachy pink with gold glitter
user posted image
tokie su fainu blizguciu, nu tokie vakarui sakyciau daugiau, gal kas bandet?

gal kas gali idet foto kaip naturoj atrodo ant veiduko orgasm skaistalai? 4u.gif butu didelis aciu 4u.gif
ir noriu parasyt atsiliepimus apie krempudra
atrodo super wub.gif , llllllabai skalsi, naturaliai atrodo, o ir matiskuma islaiko thumbup.gif , po pietu tik islenda blizgesys, kai dazaus 6val ryute, tai ,man jau neblogai, nes man seip nei viena neislaiko iki vakaro matiskumo, dar raso kad ir poru nekemsa, tai ziuresiu po ilgesnio naudojimu ar nekims, bet seip raso, kad galima naudot kasdien tai gal nekims, zodziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 02 27, 23:33)
gal kas gali idet foto kaip naturoj atrodo ant veiduko orgasm skaistalai? 4u.gif butu didelis aciu 4u.gif
ir noriu parasyt atsiliepimus apie krempudra
atrodo super wub.gif , llllllabai skalsi, naturaliai atrodo, o ir matiskuma islaiko  thumbup.gif , po pietu tik islenda blizgesys, kai dazaus 6val ryute, tai ,man jau neblogai, nes man seip nei viena neislaiko iki vakaro matiskumo, dar raso kad ir poru nekemsa, tai ziuresiu po ilgesnio naudojimu ar nekims, bet seip raso, kad galima naudot kasdien tai gal nekims, zodziu  wub.gif

na as irgi laukiu nesulaukiu savo purytes,jau galvoju dar sheer glow uzsisakyt,bet vis sau neleidziu,galvoju reikia palaukti kol sita pabandysiu biggrin.gif
Man asmeniskai Nars Orgasm nepatiko ax.gif patys skaistalai geri tikrai,bet spalva man visikai netiko(na cia individualus dalykas manau biggrin.gif ),ant manes jie atrode taip ,kad buciau susilus kokiam sporto klube,na taip kazkaip raudonai labai,tikrai negraziai,o taip gaila verysad.gif tad teko parduoti ax.gif mastau dabar apie Deep throat,man tokia naturalesne ta spalva atrodo kazkaip rolleyes.gif nzn net,neissirenku..Gal kas patarsit ka sviesiai odai is nars? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 02 28, 10:05)
na as irgi laukiu nesulaukiu savo purytes,jau galvoju dar sheer glow uzsisakyt,bet vis sau neleidziu,galvoju reikia palaukti kol sita pabandysiu biggrin.gif
Man asmeniskai Nars Orgasm nepatiko ax.gif patys skaistalai geri tikrai,bet spalva man visikai netiko(na cia individualus dalykas manau biggrin.gif ),ant manes jie atrode taip ,kad buciau susilus kokiam sporto klube,na taip kazkaip raudonai labai,tikrai negraziai,o taip gaila verysad.gif tad teko parduoti ax.gif mastau dabar apie Deep throat,man tokia naturalesne ta spalva atrodo kazkaip rolleyes.gif nzn net,neissirenku..Gal kas patarsit ka sviesiai odai  is nars? ax.gif

niu reiks lekti i ta pacia parduotuve kur pritaike super krempudra, kad parinktu skaistalus g.gif
lauksiu atsiliepimu is jusu apie pudryte 4u.gif
Atsakyti
ax.gif Gal NARS kosmetika,jau prekiaujama LT?
As tai turiu beveik visus NARS sepetukus blush2.gif . thumbup.gif
Atsakyti
na ka,siandien gavau savo Sheer mat pudryte ,ir ka gal;iu pasakyti-na nuostabi bigsmile.gif geriasia turbut kokia teko kada naudoti(bent jau is pirmo ispudzio),maskuoja nedaug,bet kaip graziai atrodo ant veido wub.gif wub.gif dabar noriu dar ir sheer glow blush2.gif atspalvi tik pataikiau kiek svieseni nei man reikia(nors esu lb sviesios odos),bet siaip nzn,pudra 10 balu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 03 04, 14:06)
na ka,siandien gavau savo Sheer mat pudryte ,ir ka gal;iu pasakyti-na nuostabi bigsmile.gif geriasia turbut kokia teko kada naudoti(bent jau is pirmo ispudzio),maskuoja nedaug,bet kaip graziai atrodo ant veido wub.gif  wub.gif dabar noriu dar ir sheer glow blush2.gif atspalvi tik pataikiau kiek svieseni nei man reikia(nors esu lb sviesios odos),bet siaip nzn,pudra 10 balu thumbup.gif

Koks jos spf faktorius?
Kokio tipo jusu oda?Kiek ilgai isliko matine?
Atsakyti