gal kuri esate turėjusi ar turite? kokie atsiliepimai?
QUOTE(evelinse @ 2014 04 01, 00:23)
si jau naudoju antra savaite, labai patenkita, nes neapsunkina veido , sulygina spalva, patvariai laikosi.
dari sbandziau nars laguna, na ne veltui tiek isgirta, mano oda is tamsesniu tai idealiai tinka, jokio ryzumo. dailiai ir svelniai nubronzina, kol kas naudoju tik skruostuku konturams,bet isbandysiu ir visam veidui. manau , kad tikrai taupiai naudojasi, nes pigmentuota pakankamai. patinka, kad nera zerucio thumbup.gif
Kur Lietuvoje galima nupirkti NARS kosmetikos?
NARS sheer glow kreminė pudra. Jau rašiau kreminių pudrų temoje - netinka ir nepatinka. Būtų puikus produktas šiltajam sezonui, esant tamsesnei odai (įdegus), arba kai reikia tik vos sulyginti spalvą.
O man šiuo metu netinka - oda sausa, labai balta, todėl šaltuoju sezonu reikia gero maskavimo. Pasimoviau ant komentarų, kuriuose nuolat akcentuojama, kad pudra visai ne lengva. Mhm. Užtepus plonu sluoksniu ji visai nemaskuoja, nors atrodo gražiai, oda švyti. Už tai sluoksniuojant atrodo baisiai - nesigeria į odą, išryškina poras (jos pas mane nėra ryškios ir jokia kita pudra to nedaro). Tepti išeina tik rankomis, joks turimas šepetėlis netiko.
NARS Light Reflecting Loose Setting Powder labai patinka. Tokio tipo produktams turiu tik vieną reikalavimą - kad nesimatytų ant veido. Tai nesimato, visai nemiltuota. Gerai fiksuoja kreminę pudrą, odos nesausina. Su odos blizgesiu problemų neturiu, tai nežinau, kaip laikytų.
O man šiuo metu netinka - oda sausa, labai balta, todėl šaltuoju sezonu reikia gero maskavimo. Pasimoviau ant komentarų, kuriuose nuolat akcentuojama, kad pudra visai ne lengva. Mhm. Užtepus plonu sluoksniu ji visai nemaskuoja, nors atrodo gražiai, oda švyti. Už tai sluoksniuojant atrodo baisiai - nesigeria į odą, išryškina poras (jos pas mane nėra ryškios ir jokia kita pudra to nedaro). Tepti išeina tik rankomis, joks turimas šepetėlis netiko.
NARS Light Reflecting Loose Setting Powder labai patinka. Tokio tipo produktams turiu tik vieną reikalavimą - kad nesimatytų ant veido. Tai nesimato, visai nemiltuota. Gerai fiksuoja kreminę pudrą, odos nesausina. Su odos blizgesiu problemų neturiu, tai nežinau, kaip laikytų.