Įkraunama...
Įkraunama...

NARS kosmetika

QUOTE(žvarba @ 2012 06 13, 16:37)
blink.gif

man keista skaityti tokius komentarus, tiek laguna tiek ir orgasm man labai taupūs atrodo g.gif nors naudoju kasdien kaip tėve mūsų tongue.gif kažkaip mastau, kad nuo šepetėlio tinkamumo gal daug kas priklauso ir nuo tepamo kiekio aišku blush2.gif laguna turiu ilgiausiai, jau apie gerą pusmetį naudoju, tai pagal tokias sąnaudas, manau porai metų kaip minimum jis rolleyes.gif

niu geeeras biggrin.gif bet kaip keista, as lagunos net visam veidui nenaudoju g.gif bet dabar galvoju apie sepeteli tai gal ir yra tiesos nes naudojau dior powder brush g.gif labai daug kabindavo bronzanto, dabar naudoju sigmos F40
kitas mano bronzantas bus benefit hoola wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 06 13, 17:37)
man keista skaityti tokius komentarus, tiek laguna tiek ir orgasm man labai taupūs atrodo g.gif nors naudoju kasdien kaip tėve mūsų tongue.gif kažkaip mastau, kad nuo šepetėlio tinkamumo gal daug kas priklauso ir nuo tepamo kiekio aišku blush2.gif laguna turiu ilgiausiai, jau apie gerą pusmetį naudoju, tai pagal tokias sąnaudas, manau porai metų kaip minimum jis rolleyes.gif

Lagunos neturiu, bet visi skaistalai kuriuos turiu iš Nars bent jau MAN tikrai netaupiai naudojasi. Šepetėlius bandžiau kelis - su visais tas pats, o skaistalų tikrai nedaug tepu.
Atsakyti
žvarba, ogo kaip taupiai pas jumis... as apie 3 men ji turiu, ne kasdien naudoju ir net ne visam veidui g.gif uzteks gal kokiem 4-5 men dar... sepetelis Sigma F25, nesiurkstus g.gif
Kuri laika turiu NARS Orgasm skaistalus, gavau mainais i BB Nectar shimmeri, tai sie skaistalai mano nemylimiausi dabar, gan blankus, intensyvesne skaistalu spalva megstu, nors oda sviesi... bet atspalvis vos vos gaunasi, daugiau svytejimas. o svytejimui isgauti kitas priemones naudoju, zodziu nepatenkinta Orgasmu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 14 birželio 2012 - 19:45
QUOTE(Portishead @ 2012 06 14, 19:43)
žvarba, ogo kaip taupiai pas jumis... as apie 3 men ji turiu, ne kasdien naudoju ir net ne visam veidui  g.gif uzteks gal kokiem 4-5 men dar... sepetelis Sigma F25, nesiurkstus  g.gif
Kuri laika turiu NARS Orgasm skaistalus, gavau mainais i BB Nectar shimmeri, tai sie skaistalai mano nemylimiausi dabar, gan blankus, intensyvesne skaistalu spalva megstu, nors oda sviesi... bet atspalvis vos vos gaunasi, daugiau svytejimas. o svytejimui isgauti kitas priemones naudoju, zodziu nepatenkinta Orgasmu biggrin.gif

net nuėjau nufotografuoti biggrin.gif tiksliai nepamenu, bet abu naudoti daugiau nei pusmetį KASDIEN smile.gif Išeina, kad aš labai taupi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Na ir man kazko taupiai naudojasi, aisku naudoju ne kasdien, bet turiu jau virs metu Laguna, tai tik puse sunaudojau doh.gif ir atsibosti man jau jis baigia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 14, 20:53)
Na ir man kazko taupiai naudojasi, aisku naudoju ne kasdien, bet turiu jau virs metu Laguna, tai tik puse sunaudojau  doh.gif ir atsibosti man jau jis baigia  lotuliukas.gif

taigi, manau stebuklų nebūna, kosmetika negaruoja gi smile.gif kiek naudojam, tiek ir užtenka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 14 birželio 2012 - 21:14
QUOTE(žvarba @ 2012 06 14, 21:14)
net nuėjau nufotografuoti biggrin.gif tiksliai nepamenu, bet abu naudoti daugiau nei pusmetį KASDIEN smile.gif Išeina, kad aš labai taupi biggrin.gif
user posted image

bigsmile.gif
nu geras, mano pirma savaite taip atrode, kaip naujas bigsmile.gif
o cia mano, po 3 men biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 14 birželio 2012 - 21:58
QUOTE(Darijax @ 2012 03 14, 12:57)
vienintelis puslapis, kuriame radau tai ko noriu
www.narscosmetics.eu/Official-Shop

gal kas uzsisakinejot is cia?  smile.gif

užsisakiau sausio pirmom dienom, nes užsakant virš 35 eurų siuntimas for free bigsmile.gif Taigi nusipirkau Nars sheer foundation Mont Blanc atspalvį.

Neištvėriau ką tik išbandžiau, tai kol kas ji man superinė bigsmile.gif wub.gif Daug kur rašė, kad mažai maskuoja, bet man ji maskuoja puikiai, gal kiek per daug jos paėmiau, nes kadangi nėra pompos, tiesiog kyštelėjau MAC 187 šerelius į vidų ir pasikabino pudra. Apšvietimas gaila ne dienos, bet atrodo spalva atitinka idealiai, veidas toks gaivus, šviežias, gyvas wub.gif

Žinau, kad negalima, bet gal kas tuirte perleisti pompą šiai pudrai? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! Vakar iki 01,30...skaiciau nars temule... Nu baisiai suviliot su Laguna bronzantu, Albatross highlighteriu ir kitomis gerybemis! Taigi deduos krepsi - hqhair.com smile.gif
Atsakyti
Nagi merginos, toookia nauja kolekcija Nars , o nieks nesneka:D As atejau komentaru skaityti, o nera ka biggrin.gif
Atsirado ir UK NARS Guy Bourdin Holiday Collection thumbup.gif
Tai po pietu su vezimu zygiuosi apziureti gyvai thumbup.gif noriu labai paletes , tik nezinau kurios ohmy.gif jos visos nuostabios 4u.gif
Linkstu link tos didziosios wub.gif nes jo tokia ideali, kad geresniu but negali wub.gif
Atkalbekit ar pasakykit , kad tikrai ji verta kiekvieno cento biggrin.gif
Atsakyti
Iš kur siunčiatės NARS kosmetiką? smile.gif
Atsakyti
Ar tikrai radiant creamy concealer yra ta pati priemone kaip ir creamy concealer?
Atsakyti