Įkraunama...
Įkraunama...

NARS kosmetika

Norejau pasiteirauti is kur uzsisakinejat NARS kosmetika, gal galit parekomenduot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijax @ 2012 03 14, 16:05)
Norejau pasiteirauti is kur uzsisakinejat NARS kosmetika, gal galit parekomenduot 4u.gif

vienintelis puslapis, kuriame radau tai ko noriu
www.narscosmetics.eu/Official-Shop

gal kas uzsisakinejot is cia? smile.gif
Atsakyti
http://www.hqhair.co...rands/nars.list

http://au.strawberry...om/makeup/nars/
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 14, 15:39)

hqhair.com bandžiau užsakyt, tai praėjus 10 dienų vis dar nebuvo siuntinys išsiųstas, parašiau jiems laišką, tai sakė laukia papildymo iš gamintojo, paklausiau, kiek dar reiks laukt, tai patys nežino, gal ir visai negaus ir nebeprekiaus nars. bent jau mano tokia patirtis, čia prieš mėn. kažkur bandžiau užsakinėt.
Papildyta:
QUOTE(shineida @ 2012 03 01, 08:04)
Bet gi parašyta, kad siunčia.. g.gif  Na, gali būti, kad kažką ne taip supratau.. unsure.gif

šiaip www.asos.com siunčia į LT, bet būna tokių prekių, prie kurių papildomai parašyta, kad siunčia tik į tam tikras šalis, pvz., Mango drabužius siunčia tik į UK, į Lietuvą iš ten neatsisiųsit tiesiogiai. taip yra ir su NARS.
jūs atidarykit bet kurią nars prekę ir po jos aprašymu parašyta, kad, deja, ši prekė siunčiama tik į tam tikras šalis, Nars atveju parašyta, kad "ships to UK and Ireland only", taigi, į Lietuva neatsius smile.gif
vienu žodžiu, bendra taisyklė, kad asos.com siunčia į LT, bet yra ir tam tikrų išimčių, tam tikrų gamintojų prekės nesiunčiamos smile.gif)
Atsakyti
Atejau aprasyti komentarus apie sia kosmetika..Galiu pasakyti kai gavau - pagalvojau hmm, sitiek sumokejau uz kazka, ko nepirkciau..bet laimei dabar galiu pasakyti kad reikes vel lysti i nars puslapi. Taigi turiu:
NARS 'Pure Radiant' Tinted Moisturizer SPF 30/PA+++
Na liuks..pirmus kartus pabandziau ir kazkaip nusivyliau..nei tai pudra nei tai kremas, bet kuo toliau naudoju tuo ji man labiau patinka..labai skalsi, negali pasakyti kad primaskuoja, bet veido spalvos pokycius sumazina tobulai, veida padaro lygu..siaip galiu pasakyti ji beveik atstoja pudra, todel negaliu pasakyti kad tai tik kremas..jeigu naudoti ji kaip krema tik, man drekinimo nepakaktu..veidas skaistus wub.gif

2. 'The Multiple' Stick emiau cocobanana- man jis idealus, reikes dar kitokia kokia spalva pasirinkti..spalva ideali..as esu blyski, todel bijojau kitu spalvu..naudoju kaip hailaiteri, tepu ant lupu, tepu ant voku..turi mazu mazu blizguciu, bet jie tiesiog skaistina skaistina..na super.uztepti labai patogu, sepetuku paskui tik pasklaidau..

3. Lupu lakas chelsea girls sito negaliu isgirti kad tobulas, nes pasidaziusi pirma karta issigandau, nes lupos apskirde buvo, isryskino visus trukumus ir juos pabreze, todel naudojamas tik ant tobulu lupu..siaip jo spalva daugiau i ruzavuma, nera visiskas nude, man tikrai nelaiko visa diena.

4. Bronzatas Laguna - sita ir isimylejau wub.gif mano oda sviesi, todel baisu perdozuoti, taip pat nekenciu geltonu, orange atspalviu kas buna su kitais bronzatais ar egipto zeme..JI tiesiog ruda, o tamsuma reguliuojiesi pati, taciau net blyskiai odai jis super, konturuoja liuks, man labai patinka kad nera blizguciu dideliu, nes uztenka multiple bizgesio.

5. Blush "sex appeal" - pirkau kaip peach, o gavau sviesiai ruzava..hmm pati spalva grazi, taciau norejau i persikuma..siaip graziai tepasi, islieka..na turbut kaip visi kiti skaistalai..

6. Madrague seseliai - labai jau naturalus, nieko kitokio nei pas kitus..tepasi paprastai, laiko..

Tikiuosi kazkam padejau..
Atsakyti
Gal kas naudojat NARS Albatross ar jis labai blizgus? Butu tinkamas dienai? Gal galetumete palyginti su BB arba Dior shimeriu?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 05 19, 11:27)
Gal kas naudojat NARS Albatross ar jis labai blizgus? Butu tinkamas dienai? Gal galetumete palyginti su BB arba Dior shimeriu?

as turiu albatrosa, bet deja negaliu palygint su BB ar dior, nes ju nesu bandzius, seip man labai [patinka, kad yra baltas, ta prasme be spalvos, as ji kartais ir dienai naudoju skruostikaulius paryskint ar po antakiu, na jis toki bendra svytejima suteikia su tokiu gelsvu auksiniu atspalviu, esu idejus savo makijaza su juo makijazu temoje, gali paziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 05 19, 11:37)
as turiu albatrosa, bet deja negaliu palygint su BB ar dior, nes ju nesu bandzius, seip man labai [patinka, kad yra baltas, ta prasme be spalvos, as ji kartais ir dienai naudoju skruostikaulius paryskint ar po antakiu, na jis toki bendra svytejima suteikia su tokiu gelsvu auksiniu atspalviu, esu idejus savo makijaza su juo makijazu temoje, gali paziuret  4u.gif

Aciu 4u.gif Nu va gaila kad negalit palyginti nes turiu is BB stai toki:
user posted image
Tai va ta kur balta spalvyte tokia pat ar nea, ji ustepus turi taip pat toki auksini atspalvi, tai man jis nelabai schmoll.gif g.gif
Atsakyti
turiu NARS Laguna bronzanta, pas mane ant vieno zando liko kelios demeles nuo spuogu giluminiu, tai ten bronzantas labai negraziai atrodo, veidas tarsi purvinas. o su kita veido puse kur ner demeliu viskas gerai, spalva grazi gaunasi, ne i ryzuma. kitas dalykas- jis greitai eina i pabaiga, jau seniai matosi dugnas.. na toks jis pudrines konsistencijos, ne kietas kaip pvz kokia EZ, kuria galima naudot kelis metus.
Nars Albatross patenkinta, mazesne pakuote nei bronzanto bet naudojasi labai taupiai. Svytejimas toks siltas, auksinis i geltonuma. Turiu Bobbi Brown shimmeri, Beige spalvos (kazkada turejus dar Nectar ir Copper Diamond) tai Albatross toks siltesnis atspalvis gaunasi... Albatross man primena savo atspalviu Bobbi Brown Copper Diamond. Bet savo konsistencija vis delto labiau patinka BB, nes jis toks kietesnis, o Albatross velgi tokios pudrines sudeties, milteliu atsiranda pakuotej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 11 birželio 2012 - 20:17
visiskai pritariu. Nars laguna labai netaupiai naudojasi sad.gif keli menesiai ir jau matosi dugnas ir isvis nelabai jis man patinka, turiu sausu demeliu ant skruostu tai labai jas paryskina, veidas atrodo kaip purvinas verysad.gif
kitas reikalas skaistalai, spavyte ORGASM, niu nereali spalva su auksiniu svytejimu, labai labai gaiviai veidukas atrodo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na man visi Nars skaistalai labai netaupiai naudojasi, nes jie į miltuotų pusę, manau už tokią kainą, tikrai taupiau turėtų naudotis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2012 06 13, 09:44)
visiskai pritariu. Nars laguna labai netaupiai naudojasi sad.gif keli menesiai ir jau matosi dugnas

blink.gif
QUOTE(6Combo9 @ 2012 06 13, 11:49)
Na man visi Nars skaistalai labai netaupiai naudojasi, nes jie į miltuotų pusę, manau už tokią kainą, tikrai taupiau turėtų naudotis. ax.gif

man keista skaityti tokius komentarus, tiek laguna tiek ir orgasm man labai taupūs atrodo g.gif nors naudoju kasdien kaip tėve mūsų tongue.gif kažkaip mastau, kad nuo šepetėlio tinkamumo gal daug kas priklauso ir nuo tepamo kiekio aišku blush2.gif laguna turiu ilgiausiai, jau apie gerą pusmetį naudoju, tai pagal tokias sąnaudas, manau porai metų kaip minimum jis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 13 birželio 2012 - 15:38