Įkraunama...
Įkraunama...

NARS kosmetika

jau kokia savitė kaip džiaugiuosi "Laguna" nuostabūs įspūdžiai wub.gif
Atsakyti
Be visu kitu isgirtu dalyku,kKa tik gavau "Nude-beige" lūpdazi - SUPER thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 01 31, 11:03)

Jus sviesiaode kiek pamenu,gal galit palygint su Urban Decay kur turejot,kuris geresnis ?
Kokie skirtumai tarp ju ?
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 01 31, 11:03)

ar sviesi jusu oda, i geltonuma ar ruzavuma? gal turit kokia nuotraukele? 4u.gif kaip tik ieskau bronzerio, dr.hauschka baiginejasi ir toks i morkavuma buvo
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2012 01 31, 16:04)
Jus sviesiaode kiek pamenu,gal galit palygint su Urban Decay kur turejot,kuris geresnis ?
Kokie skirtumai tarp ju ?

aga, aš baltaodė, skiriasi jis nuo UD labai, Laguna turi truputuką švytėjimo, bet jis tikrai neblizga, yra natūralesnis. UD turi daug shimmer'io smile.gif Jei norit galėčiau namo grįžus swatch'us padaryti abiejų smile.gif

QUOTE(*MŽ @ 2012 01 31, 19:46)
ar sviesi jusu oda, i geltonuma ar ruzavuma? gal turit kokia nuotraukele? 4u.gif  kaip tik ieskau bronzerio, dr.hauschka baiginejasi ir toks i morkavuma buvo

balta labiau į gelsvumą nei rausvumą smile.gif lagūna tikrai nėra oranžinis,- labai natūralus atspalvis, puikiai tinkantis ir baltaodėms wub.gif
Atsakyti
Labai noreciau smile.gif
Sakykit, o jus turejus EZ ?
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2012 01 30, 23:15)
Nars Albatross highlighteris tiesiog pasakiskas,tik yra jo pakaitalas,zymiai pigesnis e.l.f kosmetikos blush,spalva"gotta glow"

Nedrysčiau lygint profesionalios ir kokybiškos NARS priemonės, su kelis dolcus kainuojančia e.l.f. priemone.... schmoll.gif

Žvarba - kokį šepetėlį naudojate Laguna'i padengti?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2012 02 01, 09:44)
Labai noreciau  smile.gif
Sakykit, o jus turejus EZ ?

turėjau, bet "neužsikabinau" ax.gif o swatch'ai bus tik rytoj dėja doh.gif

QUOTE(NORIKA @ 2012 02 01, 14:26)
Nedrysčiau lygint profesionalios ir kokybiškos NARS priemonės, su kelis dolcus kainuojančia e.l.f. priemone.... schmoll.gif
Žvarba - kokį šepetėlį naudojate Laguna'i padengti?

su šiuo Sigmos šepetėliu jis yra plokščias ir man labai patinka bronzantui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 01 vasario 2012 - 22:02
Hm.... g.gif Nu plokščią turiu. ne Sigma - kitokį bet neblogas, tik naudoju geriausiu atveju žandam "paskaistalint", viso veido "pabronzint" jaučiu nemokėčiau su plokščiu biggrin.gif

Aš galvojau apie tokį teptukėlį... Tik jau kaina kad kanda, tai ui....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 02 01, 23:40)
Hm.... g.gif  Nu plokščią turiu. ne Sigma - kitokį bet neblogas, tik naudoju geriausiu atveju žandam "paskaistalint", viso veido "pabronzint" jaučiu nemokėčiau su plokščiu  biggrin.gif

Aš galvojau apie tokį teptukėlį... Tik jau kaina kad kanda, tai ui....
user posted image

gal tik atrodo, kad nemokėtumėt biggrin.gif kartelį pabandykit smile.gif va čia pažiūrėkit, realiai labai patogus šepetėlis .. o F25 nebandėt, man toks fainas jis atrodo ir taip pat tinkamas tam reikalui smile.gif labai norėčiau gyvai jį pačiupinėti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 02 vasario 2012 - 09:13
QUOTE(žvarba @ 2012 01 31, 10:03)

iš kur pirkot, labai ir aš gundausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 02, 10:29)
iš kur pirkot, labai ir aš gundausi blush2.gif

HQhair.com čiasmile.gif jie siunčia nemokamai thumbup.gif
Atsakyti