jau kokia savitė kaip džiaugiuosi "Laguna" nuostabūs įspūdžiai
QUOTE(žvarba @ 2012 01 31, 11:03)
Jus sviesiaode kiek pamenu,gal galit palygint su Urban Decay kur turejot,kuris geresnis ?
Kokie skirtumai tarp ju ?
QUOTE(žvarba @ 2012 01 31, 11:03)
ar sviesi jusu oda, i geltonuma ar ruzavuma? gal turit kokia nuotraukele? kaip tik ieskau bronzerio, dr.hauschka baiginejasi ir toks i morkavuma buvo
QUOTE(juratyte26 @ 2012 01 31, 16:04)
Jus sviesiaode kiek pamenu,gal galit palygint su Urban Decay kur turejot,kuris geresnis ?
aga, aš baltaodė, skiriasi jis nuo UD labai, Laguna turi truputuką švytėjimo, bet jis tikrai neblizga, yra natūralesnis. UD turi daug shimmer'io Jei norit galėčiau namo grįžus swatch'us padaryti abiejų
QUOTE(*MŽ @ 2012 01 31, 19:46)
ar sviesi jusu oda, i geltonuma ar ruzavuma? gal turit kokia nuotraukele? kaip tik ieskau bronzerio, dr.hauschka baiginejasi ir toks i morkavuma buvo
balta labiau į gelsvumą nei rausvumą lagūna tikrai nėra oranžinis,- labai natūralus atspalvis, puikiai tinkantis ir baltaodėms
Labai noreciau
Sakykit, o jus turejus EZ ?
Sakykit, o jus turejus EZ ?
QUOTE(foje @ 2012 01 30, 23:15)
Nars Albatross highlighteris tiesiog pasakiskas,tik yra jo pakaitalas,zymiai pigesnis e.l.f kosmetikos blush,spalva"gotta glow"
Nedrysčiau lygint profesionalios ir kokybiškos NARS priemonės, su kelis dolcus kainuojančia e.l.f. priemone....
Žvarba - kokį šepetėlį naudojate Laguna'i padengti?
QUOTE(juratyte26 @ 2012 02 01, 09:44)
turėjau, bet "neužsikabinau" o swatch'ai bus tik rytoj dėja
QUOTE(NORIKA @ 2012 02 01, 14:26)
Nedrysčiau lygint profesionalios ir kokybiškos NARS priemonės, su kelis dolcus kainuojančia e.l.f. priemone....
su šiuo Sigmos šepetėliu jis yra plokščias ir man labai patinka bronzantui
Hm.... Nu plokščią turiu. ne Sigma - kitokį bet neblogas, tik naudoju geriausiu atveju žandam "paskaistalint", viso veido "pabronzint" jaučiu nemokėčiau su plokščiu
Aš galvojau apie tokį teptukėlį... Tik jau kaina kad kanda, tai ui....
QUOTE(NORIKA @ 2012 02 01, 23:40)
Hm.... Nu plokščią turiu. ne Sigma - kitokį bet neblogas, tik naudoju geriausiu atveju žandam "paskaistalint", viso veido "pabronzint" jaučiu nemokėčiau su plokščiu
gal tik atrodo, kad nemokėtumėt kartelį pabandykit va čia pažiūrėkit, realiai labai patogus šepetėlis .. o F25 nebandėt, man toks fainas jis atrodo ir taip pat tinkamas tam reikalui labai norėčiau gyvai jį pačiupinėti
QUOTE(žvarba @ 2012 01 31, 10:03)
iš kur pirkot, labai ir aš gundausi
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 02, 10:29)
iš kur pirkot, labai ir aš gundausi
HQhair.com čia jie siunčia nemokamai