Įkraunama...
Įkraunama...

NARS kosmetika

QUOTE(*MŽ @ 2011 12 14, 23:49)
as taip pat norejau pirkti tas paletes, bet paskaiciau, paziurejai swatchús ir isiaiskinau, kad spalvos ne tokios pigmentuotos, tai sugalvojau, kad apseisiu.

na, kiek man teko dometis - pakankamai pigmentuotos smile.gif
Atsakyti
turbut skirtingus saltinius skaitem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2011 12 15, 12:49)
turbut skirtingus saltinius skaitem smile.gif

tai kad as ir gyvai tuos pacius skaistalus ziurejau ir bandziau - pakankamai pigmentuoti mirksiukas.gif tikrai mazai pigmentuoti yra Smashbox Blush rush smile.gif
Atsakyti
as turiu ju pora, tai tikrai pakankamai pigmentuoti, jie yra, net pora kartu papudrinus tai isvis susikaupia oho spalva biggrin.gif issilaiko ilgai ir graziai. Mano megstamiausios spalveles tai Deep Throat ir Orgasm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueberrie: 09 sausio 2012 - 04:58
Sveikutės

Niekad nebandžiusi, tačiau labai susidomėjusi Nars dekoratyvine kosmetika bigsmile.gif ax.gif
Gal žinote kur galima Lietuvoje nusipirkti? g.gif unsure.gif (O siųstis iš užsienio nelabai moku blush2.gif )
Pradžiai norėčiau pabandyti bronzatą Laguną ir "Albatross" highlighterį wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Zaviux @ 2012 01 11, 12:10)
Gal žinote kur galima Lietuvoje nusipirkti? g.gif  unsure.gif (O siųstis iš užsienio nelabai moku blush2.gif )

bandykit SM isparduotuveje ieskot.. nes lietuvoj nemaciau seip pirkt unsure.gif
Atsakyti
Vakar gavau NARS Laguna bronzerį, dar nesidariau makiažo, tik pabandymui brūkštelėjau per veidą, tai kažkaip nuomonės dar nesusidariau smile.gif . Lauksiu savaitgalio kad išbandyt bigsmile.gif .

Šiaip kas labai patiko, tai kad dėžutė guminė, nes iškart sudebėjau išmest ant žemės doh.gif , tai net trupinėlis neatskilo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zaviux @ 2012 01 11, 12:10)
Sveikutės

Niekad nebandžiusi, tačiau labai susidomėjusi  Nars dekoratyvine kosmetika bigsmile.gif  ax.gif
Gal žinote kur galima Lietuvoje nusipirkti? g.gif  unsure.gif (O siųstis iš užsienio nelabai moku blush2.gif )

Jokių mokslų čia nereikia, užsisakykit Virtuon kortelę iš banko, įsidedat prekę į krepšiuka e-parduotuvėj, surašot duomenis nuo kortelės į laukelius ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien išbandžiau NARS Laguna bronzer, tai galiu pasakyti kad WOW wub.gif , atrodo super wub.gif . Manau nuo šiol čia bus kosmetikos priemonė nr.1. Dar neturiu normalaus šepetėlio, vis renkuosi, tai kol kas su man 187 lengvai brūkštelėjau skruostikausius, tai tikrai net nesitikėjau kad taip pagyvins veidą....ir kaip aš anksčiau be bronzerio išsiversdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2012 01 12, 11:31)
Šiandien išbandžiau NARS Laguna bronzer, tai galiu pasakyti kad WOW  wub.gif , atrodo super  wub.gif . Manau nuo šiol čia bus kosmetikos priemonė nr.1.  Dar neturiu normalaus šepetėlio, vis renkuosi, tai kol kas su man 187 lengvai brūkštelėjau skruostikausius, tai tikrai net nesitikėjau kad taip pagyvins veidą....ir kaip aš anksčiau be bronzerio išsiversdavau  biggrin.gif

aš irgi jį planuoju, reikia tik susikaupti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 01 12, 14:39)
aš irgi jį planuoju, reikia tik susikaupti blush2.gif

Susikaupkit drinks_cheers.gif . Tikraai geras dalykas.

Nors gal dauguma jų tokį efektą duodą, aš kaip neturėjus dar jokio iki šiol, tai Laguna susižavėjau wub.gif
Atsakyti
Na taip Laguna bronzatas tikras geris wub.gif O gal kas bandet NARS Highlighting Blush Powder in Albatross?
Atsakyti
Nars Albatross highlighteris tiesiog pasakiskas,tik yra jo pakaitalas,zymiai pigesnis e.l.f kosmetikos blush,spalva"gotta glow"
Atsakyti