Sveikos, NARS gerbėjos .
Su čia kosmetika susipažinau pakankamai seniai ir jau daug ką išnandžiau, taigi pribrendo noras ir tuo pačiu galimybė pasidalinti su jumis savo atradimais. Parašysiu tik apie tuos daiktelius, kurie man laaabaiii patiko . So...
NARS "Orgasm", "Deep throat" ir "Torrid" skaistalai verčiausi iš visų kitų šio gamintojo bandytų. Visiškai nepatiko "Super orgasm", kadangi jie žiauriai blizga ir tinka nebent vakarui. Šešėlius pasilikau "Windstar" dienai ir "Cordura" vakarui, bet juos mix'uojant galima išgauti nerealių rezultatų . Neįsivaizduoju gyvenimo be "Albatross" highlighter'io ir "Laguna" bronzanto. Dievinu "Nude-beige" lūpdažiuką, su kuriuo išgaunu tobulą NUDE lūpų efektą. Tiesa, panašus lūpdažiukas, kurį turiu, yra Nars "Honolulu honey", tačiau jį kažkaip naudoju rečiau. Šepetėliai NARS, ypač kabukis, nepriekaištingi . Pudra alternatyvi NARS, tik perpus pigesnė - NEUTROGENA "healthy skin", tai pastarąją ir renkuosi paskutiniu metu, nors prieš tai net labai patiko NARS. Tai tiek, berods .
mamkos iš kur šiuo metu labiausiai apsimoka siųstis NARS??
Mano pirmasis pirkinys iš NARS - lūpų blizgesys Orgasm. Labai įdomi spalva, tiksliau atspalvis - persikas su rožine, su aukso blizgumu, visumoj labai blizga, tačiau beveik permatomas, spalva nėra ryški (foto daug ryškesnė nei ant lūpų), todėl puikiai atrodo ant lūpdažio, puikiai tinka užbaigimui, labiau vakarui. Puikiai tinks tamsesnėms merginoms. L. gerai laikosi.
Nuotrauka skolinta.
Nuotrauka skolinta.
QUOTE(žvarba @ 2011 12 14, 12:45)
mamkos iš kur šiuo metu labiausiai apsimoka siųstis NARS??
hqhair.com
Oi Dolce vita kokia spavyte.. ji tokia dusty rose is tikro kiek zejau google labiau.. labai grazi
QUOTE(amber123 @ 2011 12 14, 16:42)
Oi Dolce vita kokia spavyte.. ji tokia dusty rose is tikro kiek zejau google labiau.. labai grazi
Mano mintis perskaitei nereali spalva
QUOTE(amber123 @ 2011 12 14, 15:42)
man ji vieną Artdeco atspalvį primena
Papildyta:
QUOTE(Giselle @ 2011 12 14, 15:32)
hqhair.com
dėkoju
as tai laukiu va tokio limituoto dalyko 3-1 - nars skaistalai, laguna bronzantas ir albatros shimmeris
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 14, 22:39)
as tai laukiu va tokio limituoto dalyko 3-1 - nars skaistalai, laguna bronzantas ir albatros shimmeris
As ir akis pakabinus ties juo.
labai lauksiu atsiliepimu
QUOTE(Sultry @ 2011 12 14, 21:50)
as taip kazko laukiau, kai buvo limituota skaistalu palete - 6 vnt gaila, bet jos jau nebera
as taip pat norejau pirkti tas paletes, bet paskaiciau, paziurejai swatchús ir isiaiskinau, kad spalvos ne tokios pigmentuotos, tai sugalvojau, kad apseisiu.
man tai nars kosmetika-svajone kiek youtube prisiziurejus esu visokiu,tai svajoju apie laguna bronzika,turkish delight blizgesi,albatros shimeri tik kazkaip nebandyta,neliesta,nepazinta man si kosmetika,todel gal ir bijau siustis bet manau viena diena reikes prisiversti