Įkraunama...
Įkraunama...

NARS kosmetika

Sveikos, NARS gerbėjos mirksiukas.gif .
Su čia kosmetika susipažinau pakankamai seniai ir jau daug ką išnandžiau, taigi pribrendo noras ir tuo pačiu galimybė pasidalinti su jumis savo atradimais. Parašysiu tik apie tuos daiktelius, kurie man laaabaiii patiko thumbup.gif . So...
NARS "Orgasm", "Deep throat" ir "Torrid" skaistalai verčiausi iš visų kitų šio gamintojo bandytų. Visiškai nepatiko "Super orgasm", kadangi jie žiauriai blizga ir tinka nebent vakarui. Šešėlius pasilikau "Windstar" dienai ir "Cordura" vakarui, bet juos mix'uojant galima išgauti nerealių rezultatų bigsmile.gif . Neįsivaizduoju gyvenimo be "Albatross" highlighter'io ir "Laguna" bronzanto. Dievinu "Nude-beige" lūpdažiuką, su kuriuo išgaunu tobulą NUDE lūpų efektą. Tiesa, panašus lūpdažiukas, kurį turiu, yra Nars "Honolulu honey", tačiau jį kažkaip naudoju rečiau. Šepetėliai NARS, ypač kabukis, nepriekaištingi thumbup.gif . Pudra alternatyvi NARS, tik perpus pigesnė - NEUTROGENA "healthy skin", tai pastarąją ir renkuosi paskutiniu metu, nors prieš tai net labai patiko NARS. Tai tiek, berods smile.gif .
Atsakyti
mamkos iš kur šiuo metu labiausiai apsimoka siųstis NARS?? g.gif
Atsakyti
Mano pirmasis pirkinys iš NARS - lūpų blizgesys Orgasm. Labai įdomi spalva, tiksliau atspalvis - persikas su rožine, su aukso blizgumu, visumoj labai blizga, tačiau beveik permatomas, spalva nėra ryški (foto daug ryškesnė nei ant lūpų), todėl puikiai atrodo ant lūpdažio, puikiai tinka užbaigimui, labiau vakarui. Puikiai tinks tamsesnėms merginoms. L. gerai laikosi.

user posted image
Nuotrauka skolinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MazojiMama: 14 gruodžio 2011 - 12:57
QUOTE(žvarba @ 2011 12 14, 12:45)
mamkos iš kur šiuo metu labiausiai apsimoka siųstis NARS??  g.gif

hqhair.com
Atsakyti
Oi Dolce vita kokia spavyte.. wub.gif ji tokia dusty rose is tikro kiek zejau google labiau.. labai grazi
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 14, 16:42)
Oi Dolce vita kokia spavyte..  wub.gif ji tokia dusty rose is tikro kiek zejau google labiau.. labai grazi

Mano mintis perskaitei biggrin.gif nereali spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 14, 15:42)
Oi Dolce vita kokia spavyte..  wub.gif ji tokia dusty rose is tikro kiek zejau google labiau.. labai grazi

man ji vieną Artdeco atspalvį primena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Giselle @ 2011 12 14, 15:32)
hqhair.com

dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

as tai laukiu va tokio limituoto dalyko wub.gif 3-1 - nars skaistalai, laguna bronzantas ir albatros shimmeris wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 14, 22:39)
as tai laukiu va tokio limituoto dalyko  wub.gif 3-1 - nars skaistalai, laguna bronzantas ir albatros shimmeris  wub.gif

user posted image

As ir akis pakabinus ties juo. blush2.gif
labai lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2011 12 14, 21:50)
As ir akis pakabinus ties juo.  blush2.gif
labai lauksiu atsiliepimu 4u.gif

as taip kazko laukiau, kai buvo limituota skaistalu palete - 6 vnt doh.gif gaila, bet jos jau nebera doh.gif

user posted image
Atsakyti
as taip pat norejau pirkti tas paletes, bet paskaiciau, paziurejai swatchús ir isiaiskinau, kad spalvos ne tokios pigmentuotos, tai sugalvojau, kad apseisiu.
Atsakyti
man tai nars kosmetika-svajone wub.gif kiek youtube prisiziurejus esu visokiu,tai svajoju apie laguna bronzika,turkish delight blizgesi,albatros shimeri wub.gif tik kazkaip nebandyta,neliesta,nepazinta man si kosmetika,todel gal ir bijau siustis doh.gif bet manau viena diena reikes prisiversti smile.gif
Atsakyti