na gavau jau NARS bronzanto sepetuna nr.19 tai tikrai fainas tvirtas toks man jis nera siurkstus aisku ne svelniausias bet manau jei butu labai svelnus na toks skystokas tai bronzanto nekabintu (pas mane bronzantas gana kietas) tai sis ji puikiai uztepa.
stai toks
ir dar stai toki akims gavau NARS Eye Contour / N°14 tai sis ir labai geras akies raukšlei, kampuciams, palei blakstienas gerai isklaido spalvas.
Gavau ir as jau savo krempudra NARS Sheer Glow, bandziau dar tik karta, tai visai nieko tik nepataikiau su Fiji spalva, man ji persviesi, na bet nieko pazaisiu su skaistalais, taip pat gavau ir skaistalus Orgazm spalva, tai labai patinka ir skaistalai ir spalva Dabar labai noreciau isbandyti Nars bronzing powder
p.s i LT atsiunte per savaite
QUOTE(traputis @ 2010 10 03, 17:20)
Gavau ir as jau savo krempudra NARS Sheer Glow, bandziau dar tik karta, tai visai nieko tik nepataikiau su Fiji spalva, man ji persviesi, na bet nieko pazaisiu su skaistalais, taip pat gavau ir skaistalus Orgazm spalva, tai labai patinka ir skaistalai ir spalva Dabar labai noreciau isbandyti Nars bronzing powder
Iš kur siuntėtės?
QUOTE(*moon* @ 2010 09 24, 10:59)
Siandien isbandziau Nars bronzing powder in laguna bronzata, tai kazkas fantastisko Veidukas tiesiogine to zodzio prasme svyti, toks atsigaves Jokio ryzumo, labai naturaliai atrodo, zodziu super, pirkiniu nenusivyliau
Paskaitinejus teigiamus komentarus ir as uzsisakiau si bronzanta. Isemus is pakuotes buvau nustebinta, kad su blizguciais galvojau blizgesiu..Bet to blizgesio nesimato, veidas svelnus, spalva labai grazi. Tikrai labai dziaugiuosi
Merginos, jei kas uzmatysit kokie nuolaida NARS bronzatui, please, saukit garsiai, labai noriu ji isigyti, nes maniskis baiginejasi jau po truputuka...
Gavau ir išbandžiau NARS lūpų blizgesiukus, kol kas tik vieną spalvą Orgasm, tai likau labai patenkinta
Spalvytė pasakiška, išsilaikė super, bet nėra labai labai blizgu, tiesiog vos drėgnųlūpų efektas, be žėručių.... Aš kai mėgėja visokių žėručių, blizgučių, tai man lyg kažko trūktų, bet visumoj - labai gražiai pasidengė, spalva natūrali, švelni, ateityje tikrai bus kartojamas....
Kitas spalvas aprašysiu, kai bus išbandytos
Spalvytė pasakiška, išsilaikė super, bet nėra labai labai blizgu, tiesiog vos drėgnųlūpų efektas, be žėručių.... Aš kai mėgėja visokių žėručių, blizgučių, tai man lyg kažko trūktų, bet visumoj - labai gražiai pasidengė, spalva natūrali, švelni, ateityje tikrai bus kartojamas....
Kitas spalvas aprašysiu, kai bus išbandytos
Sakykit, kas turit Nars Sheer matte krem pudra ar ji turi tureti toki specifini kvapa? Nes maniskes toks savotiskas kvapas, gal sakau susenusi?
Ant buteliuko raso koda 94EDA, kas galetumet padeti issifruoti?
Ant buteliuko raso koda 94EDA, kas galetumet padeti issifruoti?
QUOTE(Giselle @ 2011 02 16, 17:48)
Sakykit, kas turit Nars Sheer matte krem pudra ar ji turi tureti toki specifini kvapa? Nes maniskes toks savotiskas kvapas, gal sakau susenusi?
Gal galėtumėt atsiliepimus apie ją parašyt, kaip Jums patiko? Beje koks odos tipas, ir tas žodelis Sheer neduoda tai pudrai kokių tai blizgučių, ar veidas neatrodo su ja kaip blizgantis, riebus, lyg drėgnas???
Dėkui
QUOTE(NORIKA @ 2011 02 17, 12:15)
Gal galėtumėt atsiliepimus apie ją parašyt, kaip Jums patiko? Beje koks odos tipas, ir tas žodelis Sheer neduoda tai pudrai kokių tai blizgučių, ar veidas neatrodo su ja kaip blizgantis, riebus, lyg drėgnas???
Dėkui
Dėkui
Na siaip visai ji man patinka, tik tas kvapas ziauriai erzina Si pudryte tinka misriam odos tipui sakyciau, o sheer glow sausesnei. Siaip ji nera labai maskuojanti ir ant veido galima sakyt nesimato Blizguciu tai tikrai joje jokiu nera, kadangi mano oda ziema pasidarius i sausuma, tai visiskai su ja neblizga, priesingai net noretusi kad daugiau padrekintu