Įkraunama...
Įkraunama...

NARS kosmetika

QUOTE(traputis @ 2010 09 22, 10:13)
Dabar tik reikia tinkama baze issirinkti ax.gif

Jei pudra iš NARS, gal verta ir bazę jamt iš NARS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 09 22, 19:37)
Jei pudra iš NARS, gal verta ir bazę jamt iš NARS  4u.gif

na sulauksiu pudrytes, tada ziuresiu ax.gif gal ir baze bandysiu smile.gif o gal kas jau yra isbande?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 22, 17:29)
As kai rinkausi spalvyte irgi masciau apie barcelona spalvyte, bet kai paziurejau yotubej filmuku, tai ja naudoja tokios tamsesnio gymio mergaites, na jei pas jus lengvas ydegis ir ji zadate per ziema toki palaikyti tai manau spalvyte turetu tikti  smile.gif
Papildyta:
Stai cia galima mazdaug paziureti spalvytes
user posted image

as cia ir ziurejau butent spalvas, ir man butent is karlasugar puslapio pasirode ji labai tamsi, bet kai paziurejau filmuku youtube kur dazesi merginos su barcelona spalva, tai man pasiode jau ne tokia tamsi, tai vat ir pasimeciau kokia cia spalva imti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 09 22, 22:35)
as cia ir ziurejau butent spalvas, ir man butent is karlasugar puslapio pasirode ji labai tamsi, bet kai paziurejau filmuku youtube kur dazesi merginos su barcelona spalva, tai man pasiode jau ne tokia tamsi, tai vat ir pasimeciau kokia cia spalva imti smile.gif

Ojjj su tu spalvu pasirinkimu tai tikras vargelis, kai ju dar negali realiai apziureti doh.gif doh.gif doh.gif As gal kokias 4 dienas visa interneta isnarsiau, kol galu galiausiai issirinkau smile.gif
Atsakyti
Siandien atkeliavo mano bronzatas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos , gal kas turite nars bronzanto sepeteli ar geras gal galite palyginti su smashbox ar dar kokia alternatyva pasiuliti ax.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau Nars bronzing powder in laguna bronzata, tai kazkas fantastisko wub.gif wub.gif wub.gif Veidukas tiesiogine to zodzio prasme svyti, toks atsigaves wub.gif wub.gif wub.gif Jokio ryzumo, labai naturaliai atrodo, zodziu super, pirkiniu nenusivyliau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 24 rugsėjo 2010 - 10:08
Mamytei kuri klause del Barselonos spalvos tai galiu tik pasakyt kad ji LABAI geltona. As kazkada nusipirkau prie parduotuves 'gero' apsvietimo, tai teko maisyt ja su kitom sviesesnem pudrom, ir tai pastebejau kad visi klausia kodel as tokia idegusi. Nu tikrai labai jau geltona ta spalva. Ne tiek tamsi kiek geltona. Ir dar veliau ju konsultante man sake kad si spalva skirta labiau ispanam su ju 'olive' odos spalva. Tikiuosi pades nors kiek apsisprendimui.
Atsakyti
QUOTE(organza @ 2010 09 24, 15:43)
Mamytei kuri klause del Barselonos spalvos tai galiu tik pasakyt kad ji LABAI geltona. As kazkada nusipirkau prie parduotuves 'gero' apsvietimo, tai teko maisyt ja su kitom sviesesnem pudrom, ir tai pastebejau kad visi klausia kodel as tokia idegusi. Nu tikrai labai jau geltona ta spalva. Ne tiek tamsi kiek geltona. Ir dar veliau ju konsultante man sake kad si spalva skirta labiau ispanam su ju 'olive' odos spalva. Tikiuosi pades nors kiek apsisprendimui.

Na man irgi pasirode kad si spalvyte labiau tinkama, tamsaus gymio moterims smile.gif
Atsakyti
user posted image
Taigi mano atsiliepimai ilgiau panaudojus NARS Sheer Glow.Tikrai galvojau, kad uz 42$ bus stebuklinga pudra, bet deja. Maskavimas labai vidutinis, nors mano oda nera problematiska, spuogu beveik nera, tik inkstirai, bet visada noriu, kad pudra man suteiktu pilna maskavima. Siaip taupiai naudojasi, kad ir be tos pompeles, nes jos reikia labai nedaug norint padengt visa veida. Spalva atsitaikiau beveik idealiai, na sviesioka truputi buvo, bet gerai, nes galejau naudoti savo mylima, bet deja truputi per tamsu bronzata, ko negalejau naudoti su kitomis pudromis. Nepadaro jokio kaukes efekto, visiskai nesimato linijos tarp veido ir kaklo. Mano oda sausa, tai daugelis pudru, man issausina sausas vietas, o si ne. Jeigu kainuotu tarkim kokius 20$ tai butu superine pudra, bet uz 42$ tikrai is pudros tikiuosi daugiau. Sunaudosiu maloniai, bet dar karta tikrai nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 09 25, 15:57)
Jeigu kainuotu tarkim kokius 20$ tai butu superine pudra, bet uz 42$ tikrai is pudros tikiuosi daugiau. Sunaudosiu maloniai, bet dar karta tikrai nepirksiu.

Pabandyk kita karta Neutrogena healthy skin, daug kas ja lygina su Sheer glow smile.gif ir kainuoja apie 13$. o kokia spalvyte imei Nars?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 25, 19:50)
Pabandyk kita karta Neutrogena healthy skin, daug kas ja lygina su Sheer glow smile.gif ir kainuoja apie 13$. o kokia spalvyte imei Nars?

Reikes pabandyt bigsmile.gif kazkada apie ja girdejus, bet per daug nesigilinau. Emiau pacia sviesiausia Siberia, butent, kad galeciau pritaikyti ta bronzata, ir labai puikiai pavyko thumbup.gif
Atsakyti