Įkraunama...
Įkraunama...

NARS kosmetika

QUOTE(*moon* @ 2010 09 17, 15:31)
Na jei klausiate odos tipa, tai misri  smile.gif

TAip, odos tipo klausiau smile.gif O ar ilgai išlaiko matiškumą pudra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2010 09 17, 17:17)
TAip, odos tipo klausiau smile.gif O ar ilgai išlaiko matiškumą pudra?  g.gif

Na kol kas dar ja visai nesenai turiu, tai nebandziau daryti eksperimento vien su krempudra visa laik uztepu tai kompaktine, tai mineraline, vakare kokius meteoritus, tai gerai laikosi 4u.gif Bet reikes viena diena pabandyti vien su krempudra ir ziuresiu po kiek laiko blizgesiukas islys smile.gif Butinai pranesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 09 17, 15:40)
apie skaistalus smile.gif

Mano atsiliepimai apie šituos skaistalus būtų visiškai priešingi. Perdaug pritepus tai taip, žandai gali tapti burokiniai, bet vos perbraukus šepetėliu labai gražiai ir sveikai atrodo veidas su jais man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 17, 17:40)
Mano atsiliepimai apie šituos skaistalus būtų visiškai priešingi. Perdaug pritepus tai taip, žandai gali tapti burokiniai, bet vos perbraukus šepetėliu labai gražiai ir sveikai atrodo veidas su jais man ax.gif

Na taip viskais priklauso keliais sluoksniais tepsi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 09 17, 15:24)
man tai sita skaistalu spalva kazkoks nesusipratimas doh.gif esu sviesios odos tai kai ja turejau pasitepus net ir labai nedaug veidas atrodo kaip nukaites,raudonas kazkoks+blizguciai stambus.nepavadinciau sitos spalvos tikrai visiem tinkama.kas kita deep throat spalvyte,sunku ja padaugint,labai naturaliai atrodo wub.gif

gal pas jus 'super orgazm' spalva tai sita su stambiais zeruciais, o orgazm visai zeruciu nera, truputi blizgi, labai graziai atrodo, sakyciau kad tikrai visiems tinkama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 09 18, 08:51)
gal pas jus 'super orgazm' spalva tai sita su stambiais zeruciais, o orgazm visai zeruciu nera, truputi blizgi, labai graziai atrodo, sakyciau kad tikrai visiems tinkama smile.gif

Labukas mergytes smile.gif
na as taip pat pradejau gundytis Nars skaistaliukais, noriu Orgazm spalvytes ax.gif noreciau, kad ji butu tikra persiko spalva, kad nebutu tokia i raudonuma, gal kuri placiau pakomentuotu sia spalvyte ax.gif
ir dar labai jau suviliojo krempudryte, mano oda misri linkusi i sausuma, bijau, kad nebutu kaip su kitomis krempudrytemis issausina vietomis, palieka tokie pleiskanoti ploteliai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 17, 16:40)

tepiau laabai plonai,manau cia gal nuo veido atspalvio priklauso smile.gif

QUOTE(sher @ 2010 09 18, 07:51)

ne,pas mane buvau tikrai orgasm smile.gif
QUOTE(traputis @ 2010 09 18, 09:21)
Labukas mergytes smile.gif
na as taip pat pradejau gundytis Nars skaistaliukais, noriu Orgazm spalvytes ax.gif  noreciau, kad ji butu tikra persiko spalva, kad nebutu tokia i raudonuma, gal kuri placiau pakomentuotu sia spalvyte ax.gif
ir dar labai jau suviliojo krempudryte, mano oda misri linkusi i sausuma, bijau, kad nebutu kaip su kitomis krempudrytemis issausina vietomis, palieka tokie pleiskanoti ploteliai verysad.gif

man tikra persiko spalva-Deep throat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 09 18, 17:06)
man tikra persiko spalva-Deep throat wub.gif

O is kur siunties Nars wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nars Orgasm tikrai ne raudona, ber ir ne labai persikinė.
user posted image

kaip rašo po foto, tai "Peach-Korall-Ton mit Goldschimmer"

mano žandas, tik ne vietoj užtepti skaistalai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 18, 17:10)
O is kur siunties Nars wub.gif  4u.gif  4u.gif

o nars lt nera? pvz kristianoj?? labai jau grazi ta nars orgasm spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 18, 21:57)
o nars lt nera? pvz kristianoj?? labai jau grazi ta nars orgasm spalvyte thumbup.gif

nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 18, 17:15)

mano žandas, tik ne vietoj užtepti skaistalai:
user posted image

ne į temą bet kokia čia pudrytė veidui naudota? koks nr? 4u.gif
Atsakyti