Įkraunama...
Įkraunama...

NARS kosmetika

sveikos, neseniai susiduriau su Nars kosmetika, kadangi nebuvau tokios net girdejus, paklausiau ar ji profesonali... blush2.gif

konsultantes: aisku kad taip...

noriu panadyt pudryte.... bet ji 50 euru, tai gal kuri daugiau zinot ar net esat bande sia kosmetika?

ax.gif

Nars kosmetika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airea: 22 rugpjūčio 2006 - 13:06
o gal kas gali pasakyt kur LT jos galima nusipirkti? anksciau tai zinau kad budavo, o dabar paskutiniu metu nieko nesu girdejusi.. noreciau ka nors isbandyt..
Atsakyti
tai kad nezinau.... as Airijoj ja maciau.. ax.gif
Atsakyti
Maciau pirkt, bet dar nebandziau. Neabejoju, kad gera, jei jau viskokios aktores ja naudoja. Kainos tai ziuriu panasios kaip Dior kosmetikos.
Atsakyti
turiu Nars Orgasm skaistalus ir esu jais labai patenkinta rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes, kazkaip ziuriu, labai mazai Nars gerbeju. As niekad nebandziau nei Nars, nei MAC, bet planuoju arciau susipazint su siais brandais. Esu Uk, bet kazkodel NARS internetinej parduotuvej nera butent tu priemoniu, kurios yra USA.
Gal kas turit atsiliepimu apie multi-purpose stick, labiausiai domina spalvos copacabana ir st.bars.
user posted image

Va, dar maciau atsirado tokie skaistalai/bronzantas kartu, bet UK puslapy nera tu spalvu, tik Amerikoj, ir dar limituotas.
user posted image
user posted image
Bet vis tiek buciau dekinga uz atsiliepimus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 29 lapkričio 2008 - 15:02
QUOTE(Zukauskaite @ 2008 11 29, 15:54)

o kokiam UK puslapyje yra NARS? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 24 sausio 2009 - 22:17
QUOTE(Eveliina @ 2009 01 25, 00:17)
QUOTE(Zukauskaite @ 2008 11 29, 15:54)

o kokiam UK puslapyje yra NARS? blush2.gif 4u.gif

www.nars.co.uk
Atsakyti
Esu bandzius pas pazystama pudra is nars tai superine , ilgai laikos.Tai paprasiau savo drauges , kad is uzsienio parveztu man kanors ,parveze lupdazi smile.gif Seip man jis patinka , bet jo dangtelis ovalus ,o kiek ziurejau nars saite tai buna tik kvadratineme ipakavime , tai ka padelka tokia ziauri ? biggrin.gif gal kas naudoja nars lupdazius , ir gali man atsakyti ?
Atsakyti
Myliu NARS, begalo dziaugiuosi, kad atradau bronzuojancia (idegio) pudra, man tai metu atradimas thumbup.gif pries tai naudojau egipto zeme, tada persimeciau ant guerlain terracotta brunetems, bet kai atradau NARS, isimylejau wub.gif biggrin.gif
user posted image

Taip pat turiu nuostabu lupu blizgi, spalvyte Turkish delaight wub.gif user posted image

Ir skaistalus Super orgazm
user posted image

Atsakyti
orgasm pats populiariausias nars kosmetikoje thumbup.gif visu giriamas,ir bronzatas superinis wub.gif sepeteliai happy.gif
Atsakyti
noreciau isigyti skaistalus bet nzn kokia spalva imti noretusi naturalios. gal patartumet kokia imti skaistalai
Atsakyti