QUOTE (laurala @ 2004 10 03, 10:40) | ||
Na, Liorka, ar iš Jurbarko būsi ar šiaip simpatizuoji šiam rajonui? ![]() Man tai Veliuona nelabai, nes nuo žodžio vėlė ![]() Įdomus vardas Naglis (Palangoj lygtais Naglio kalnas yra), įpareigojantis ![]() ![]() |
man tai juokingas vardas Naglis

QUOTE (golfa @ 2004 10 02, 09:26) |
SMILGA isties labai grazu, bet as bijau vardu, kurie kazkuo ipareigoja vaika. Tarkim ta mazoji Smilga bus storule, Grazina-nelabai grazi, Ramute-padukusi kaip velnias? Manau, kad pavadinti reikia kazkaip nenusakanciai budo ar isvaizdos. Na tarkim kokia jums Gintare, Deimante rudom akim ir juodais plaukais? O Vakaris tai be komentaru. Visa laika galvojau, kad mano dukra bus VAKARE ir tik taip, tik gime ji vidurdieni ir tas vardas nebelipo. Bet be galo grazus vardas. |
nesupratau,pagal tave Gintare ar Deimante negali buti juodaplaukes-rudaakes? o jei tas vardas,pvz. Deimante, yra tevu deimanciukas,o Gintare-tevu gintariukas? gal Gintaryte buvo pradeta pajuryje?

QUOTE (Ramunita @ 2004 10 04, 09:13) |
Įdomus vardas Naglis (Palangoj lygtais Naglio kalnas yra), įpareigojantis ![]() ![]() man tai juokingas vardas Naglis ![]() ![]() ![]() |

QUOTE (laurala @ 2004 10 03, 09:40) | ||
Na, Liorka, ar iš Jurbarko būsi ar šiaip simpatizuoji šiam rajonui? ![]() Man tai Veliuona nelabai, nes nuo žodžio vėlė ![]() Įdomus vardas Naglis (Palangoj lygtais Naglio kalnas yra), įpareigojantis ![]() ![]() |
ish Jurbarko busiu ir labai simpatizuoju visoms grazhioms vietoms nuo Kauno iki Jurbarko

nepagalvojau, kad veliona kilusi nuo veles

toj romuva.lt radau varda Kovas - karo ir jegos dievas. ir vardas visai kita prasme ygavo, ir taip grazhiai nuskambejo

o del ypareigojanchiu vardu, ar pastebejot, kad retai kada buna, kad vardas neatitiktu zhmogaus?

Help, reikia grazaus vardo berniukui ir zinoma kad "bent jau salia lietuvisko" butu. Naglis, Lukas, Pijus, Mantas, Tomas nebetinka, nenoriu tokio kur 'ant kiekvieno kampo' po kelis atsiliepia
. Ir dar ... ka manot apie Jona
? Niekaip neatprantu nuo vaikystes kad Jonas yra trecias brolis
, kapitonas ir t.t. o vyrui pats graziausias vardas...

as tai girdėjau tokį prietarą, kad negerai vadint žmogų augalų vardais, pvz. Rūta, Liepa ar Ąžuolas. nežinau, kuo tai paremta, bet sako, visi prietarai turi pagrindą.
QUOTE (mamuska @ 2004 10 06, 05:38) |
Help, reikia grazaus vardo berniukui ir zinoma kad "bent jau salia lietuvisko" butu. Naglis, Lukas, Pijus, Mantas, Tomas nebetinka, nenoriu tokio kur 'ant kiekvieno kampo' po kelis atsiliepia ![]() ![]() ![]() |
Juozas, Balys, Motiejus, Jokubas, Valentas.
o man Naglis-labai
!
ir kazkieno pamineta Vasara...nerealus vardas!
del Jono...man asmeniskai nelabai,noretusi ko nors idomesnio.bet teveliams,megstantiems senus lietuviskus vardus,-kodel gi ne?..tikrai geriau,nei koks nors mykolas ar pranas

ir kazkieno pamineta Vasara...nerealus vardas!

del Jono...man asmeniskai nelabai,noretusi ko nors idomesnio.bet teveliams,megstantiems senus lietuviskus vardus,-kodel gi ne?..tikrai geriau,nei koks nors mykolas ar pranas

man tai labai grazus pagonybes deiviu vardai- Milda, Gabija, Zemyna, Medeina, Austeja ir aisku Laima (grazu varda turiu
)
mano drauge norejo duoti vaikui varda Jonas, bet isikiso vaiko diedukas ir pasake "jei duosit varda Jonas, padovanosiu vaikui 1000lt", tai nedave, kad neatrodytu, jog viskas del pinigu. na, nezinau ar gerai duoti varda Jonas. vaikai buan ziaurus ir kartais taip pajuokauja, kad ner kur daugiau

mano drauge norejo duoti vaikui varda Jonas, bet isikiso vaiko diedukas ir pasake "jei duosit varda Jonas, padovanosiu vaikui 1000lt", tai nedave, kad neatrodytu, jog viskas del pinigu. na, nezinau ar gerai duoti varda Jonas. vaikai buan ziaurus ir kartais taip pajuokauja, kad ner kur daugiau

Mano vyras yra Jonas, savo vardu labai patenkintas
Trumpas, paprastas, lietuviskas... Nors man tai nelabai tas vardas... O kad vaikai pajuokauja... Nores pasitycios is bet kokio vardo, pravarde sugalvos. Siaip tik del vardo niekas nesitycios, o jei jau pats vaikas kuo nors uzklius, tai jau ir graziausias vardas nepades

QUOTE (Isila @ 2004 10 06, 20:00) |
man tai labai grazus pagonybes deiviu vardai- Milda, Gabija, Zemyna, Medeina, Austeja ir aisku Laima (grazu varda turiu ![]() |
Ir as Laima, todel ir dukra Milda

Visada sakiau, kad vaikui duosiu prasminga lietuviska varda - nepatinka man tie sudelioti is raidziu ir tusciai skambantys

Papildyta @ [mergetime]1097093710[/mergetime]
Del vardo berniukui - man labai grazus Bartas