Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški vardai

Atkreipiau dėmesį į gražią mergytę, kuri atsiliepė šaukiama GELMĖS vardu.
Atsakyti
QUOTE (smulkute @ 2004 09 08, 04:35)
Ramybes nerandu. Uzrasem dukrelei varda- RUTA. Ar grazu? Kaip ir norejau, kad butu Emilija, bet "nelipo" jai tas vardas. O Rutele lyg ir tinka, bet ar grazu huh.gif ? Toks jausmas, kad ji per grazi tam vardui wub.gif ...

Ei, neizeidinek! Mano vardas Ruta. Ir aplinkiniai sako, kad esu visai nebaisi laugh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (vilkeS @ 2004 09 24, 22:55)
O Junte man tai nelabai.. unsure.gif Kazkaip Juntes, Justes ir panasiai tai labai infantiliskai skamba - kol mazute mergaite, gerai, o kai paauga, tai kazkaip nelabai.

hm... kaip Justes vardas skamba? nelabaj supratau biggrin.gif bet ne tame esme wink.gif
[Juste mano vardas] suprantu kad yra begale grazhiu vardu, bet mano vardas- man pats paciausias smile.gif ir labaj grazhus jis man smile.gif Justina man nelabaj patinka [o mano vardas ne Justina]
ir ash jau ne mazha biggrin.gif 16m man. nu bet vardas dar karta pasakysiu - LABAJ grazhus tongue.gif tongue.gif tongue.gif

P.S suprantu, kad Tu ishdestei savo nuomone, bet kai paminetas mano vardas kurnors, visada isikishu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FaJnuLka: 25 rugsėjo 2004 - 19:25
kazkas sake,kad Ruta grynai lietuviskas vardas...tai ,kad nelabai...angliskai Ruta skamba Ruth ir reiskia gailestingoji ir pan. tikrai! pvz Ramune atrodo irgi grynai lietuviskas, bet ispaniskai jis skamba Camila (man taip isverte vienas ispanas,kai as jam bandziau paaiskinti ka reikia mano mano vardas), vokiskai,Kamilla (tik nezinau kaip teisingai rasosi) tai buvo rasyta 'Moteryje" seniai, seniai. Anglai, ypac JAV si varda siulo versti Daisy...Praktiskai visi ka nors reiskiantys vardai turi atitikmeni ir uzsienio kalboj wink.gif
bet kaip supratau,kad temos autore noti,kad tas vardas ka nors reikstu ir kad visi jo reiksme suprastu ir be knygu,taigi siulau
mergaitei
Vytaute, Gabija, Jogaile, Skaiste, Deimante, Ugne, Vilte, Rusne, Rugile, Vaiva, Sarune man dar labai grazus Jorune (u ilgoji) - kildinama nuo Jorio

Berniukui
visi kunigaiksciu vardai, Dainius, Zilvinas...
Atsakyti
Man grazu Rugile - rugiu mergaite...
Rusne, Skaiste... wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Atlantida @ 2004 09 27, 12:53)
Man grazu Rugile - rugiu mergaite...

Aciu wub.gif
Man irgi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Ramunita @ 2004 09 27, 02:34)
kazkas sake,kad Ruta grynai lietuviskas vardas...tai ,kad nelabai...angliskai Ruta skamba Ruth ir reiskia gailestingoji ir pan. tikrai!

Siaip tai Hebrajiskas, minimas biblijoje ir reiskia "drauge". O LT tai yra gele ir angliskai verciama "Rue".
Atsakyti
Mano dukters vardas Vasara. Galiu dar pasiūlyti kitą variantą, kurio pati neišsirinkau ir pasilikau atsargai(jei trečia būtų mergaitė) - Smilga:)
Atsakyti
Mano mazosios vardas Egle. Manau, kad tai isties grazus vardas, be to simbolizuoja grazia, moteriska ir kartui stipria dvasiskai moteri. Eglyte gime po saulio zenklu, todel manau tokia ji ir bus.
Dar man patinka vardas Ausrine. Ypac tinka mergaitems gimusioms ryte smile.gif
Jeigu tureciau berniuka rinkciausi tvirtus vyriskus vardus. Ypac patinka su priesagomis -vydas ; -mantas.. Pvz. Domantas, Rimvydas ir pan.
Atsakyti
SMILGA isties labai grazu, bet as bijau vardu, kurie kazkuo ipareigoja vaika. Tarkim ta mazoji Smilga bus storule, Grazina-nelabai grazi, Ramute-padukusi kaip velnias?
Manau, kad pavadinti reikia kazkaip nenusakanciai budo ar isvaizdos. Na tarkim kokia jums Gintare, Deimante rudom akim ir juodais plaukais?
O Vakaris tai be komentaru. Visa laika galvojau, kad mano dukra bus VAKARE ir tik taip, tik gime ji vidurdieni ir tas vardas nebelipo. Bet be galo grazus vardas.
Atsakyti
Man graziausi - Gintare ir Ramune wub.gif wub.gif wub.gif Isskyrus manaja princese, Vilniuj, tikriausiai, daugiau nera nei vienos mazytes Ramuneles (kuo as labai patenkinta). O vardas tikrai lietuviskas, o del Camilles (ar panasiai ) - ka gi padarysi, jei sitos gelytes grozis ir nauda pripazinti visam pasauli, ir mamytes pavadyna savo dukrytes jos vardu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O berniukui - Mantas ( sad.gif gaila, kad dabar daznas ), Gintaras, Ramunas, Linas, gal dar Stepas
Atsakyti
QUOTE (Liorka @ 2004 09 20, 16:02)
Veliuona, Raudone [miestukai jurbarko rajone, raudones pilyje shventem musu vestuviu puota:)

Na, Liorka, ar iš Jurbarko būsi ar šiaip simpatizuoji šiam rajonui? wink.gif
Man tai Veliuona nelabai, nes nuo žodžio vėlė unsure.gif
Įdomus vardas Naglis (Palangoj lygtais Naglio kalnas yra), įpareigojantis biggrin.gif wink.gif
Atsakyti