QUOTE (kristina.z @ 2004 09 08, 19:41) |
Dabar man grazu Vakare ir Gaile. Kaip jums Gaile? |
Turiu sena giminaite uzsienyje. Vienisa, siuncia siuntinius i... Afrika, gailisi badaujanciu vaiku ir vis meldzia dievo palaimos visiems...
Turiu vieną pažįstamą, vardu Jautra. Manau, jog tai - lietuviškas vardas.
Prisiminiau... IMSRĖ. Cia toks upelis yra tarp Lietuvos ir Ltvijos. Grazu.
Imsre??? Kol vaikiukas sugebes istart savo varda tai 10 tortadienio sulauks

O man grazus vardas Birute

QUOTE (nerile @ 2004 09 09, 14:34) |
Prisiminiau... IMSRĖ. Cia toks upelis yra tarp Lietuvos ir Ltvijos. Grazu. |
Imsre yra upelis Jurbarke, iteka i Mituva, kuri tuoj pat iteka i Nemuna..

mes irgi vadinsim tik lietuvishku vardu

taip pat labai grazhus Grazhina, Svajune. na daug grazhiu lietuvishku yra

jei kas domisi pagoniskais vardais, siulau nueiti i svetaine www.romuva.lt (ka tik pabandyiau, bet kaykodel serveris streikuoja - bandykit veliau). ten yra pagonisku dievu sarasas. mes savo mazyliui irgi norime pagonisko-lietuvisko vardo, bet, deja, gero saltinio su idomiais ir retais vardais surasti nepavyko... sekmes! g.
gondinga: ash dar abndzhiau skaityti metrashchius
bet ten be sitoriko pagalbos neaishku, ar tikrai lietuvishki vardai. nes daug vardu ateje ish mazhosios lietuvos, kartais kaip ytchia grazhesni

Mergaitem kaip ir pilna tu vardu, ir graziu lietuvisku nemazai. O va berniukam? Man paciai labai mano vyro vardas patinka - lietuviskas, trumpas, bet kad nelabai norisi duoti tokio pat. Be to, vyrui mano maniskis patinka vardas (patiko dar iki mum susitinkant) - galvojo vis, kad jei bus dukra, tai duos, tai ka, jei mergaite butu, tai negi duotumem toki pat irgi 
Na zodziu. Painiavai su tais lietuviskais vyriskais vardais. Tikejaus cia koki pasigaut, bent mintele, bet tik merguckem pilna
O Joriu ir Luku tai dabar ant kiekvieno kampo pilna, kaip kazkada Tomu - tik pasauk kur mieste, tai ziurek tikrai keli vaikai tokiais vardais atsisuks.

Na zodziu. Painiavai su tais lietuviskais vyriskais vardais. Tikejaus cia koki pasigaut, bent mintele, bet tik merguckem pilna

o kaip jums patinka Liepa?
svelnus,grazus,moteriskas vardas
dar- Junte

svelnus,grazus,moteriskas vardas

dar- Junte

Man Liepa labai patinka
kaip tik parasiusi posta galvojau parasyta ir sita varda mergaitei, bet taip ir neprisiruosiau 
Tik truputi gaila, kad sie vardai, buve reti, dabar pasidare labai dazni
Va man patinka Liepa, Saule, Vilte - bet kad jau tiek daug mamu dave dukrom tokius vardus.. Aisku, banga praeis, kol as dukryte turesiu, jei turesiu, tai gal bus ir vel ne toks daznas vardas 
Dabar berniokisko vardo dairinejuos
O Junte man tai nelabai..
Kazkaip Juntes, Justes ir panasiai tai labai infantiliskai skamba - kol mazute mergaite, gerai, o kai paauga, tai kazkaip nelabai.

Tik truputi gaila, kad sie vardai, buve reti, dabar pasidare labai dazni

Dabar berniokisko vardo dairinejuos

O Junte man tai nelabai..