Įkraunama...
Įkraunama...

Plaunantis dulkių siurblys

Dabar reikia issirinkti dulkiu siurbli, tai nezinau koki doh.gif Su paprastu dar kazkaip issirinkciau, bet plaunancio niekada neturejau. I ka demesi atkreipti perkant, patarkit plizzz 4u.gif
Atsakyti
Jau senai ir aš pasvajoju apie plaunantį dulkių siurblį, tik kiek klausinėjausi parduotuvėse ir turguj vis skirtingai pasakoja cry.gif Kiekvienas vis savo prekę giria, o kito peikia ir t.t. doh.gif
Gal galėtumėt paaiškinti man... (skaičiau skaičiau ir vistiek nesupratus likau, matyt kažkas su galva biggrin.gif ) plaunamu siurbliu lakuotą parketą ar medines grindis galima "skalbt"??? Ar bandet kas nors? Ir ar tuo pačiu siurbliu galima siurbliuot kaip paprastu - sausai, arba prisipylus vandenuko (su priklausančiais "navarotais") - plaut?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyta @ 2005 05 15, 12:50)
Jau senai ir aš pasvajoju apie plaunantį dulkių siurblį, tik kiek klausinėjausi parduotuvėse ir turguj vis skirtingai pasakoja  cry.gif  Kiekvienas vis savo prekę giria, o kito peikia ir t.t.  doh.gif
Gal galėtumėt paaiškinti man... (skaičiau skaičiau ir vistiek nesupratus likau, matyt kažkas su galva biggrin.gif ) plaunamu siurbliu lakuotą parketą ar medines grindis galima "skalbt"??? Ar bandet kas nors? Ir ar  tuo pačiu siurbliu galima siurbliuot kaip paprastu - sausai, arba prisipylus vandenuko (su priklausančiais "navarotais") - plaut?
4u.gif

Aš irgi daugiau norėčiau sužinoti apie plaunamus siurblius (gyvenime neturėjau verysad.gif ), gydytojai nustatė, kad esu alergiška namų dulkėms ir patalynės erkėms, tai galvoju - gal įsigyti plaunamą siurblį, bet kas ir kaip nežinau, merginos, patarkit, kąąą blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Na as galiu tik papasakot, ka su musiskiu galima veikti, kitu nebandziusi, komentuot nelabai galiu.
Esminis privalumas manau tas, kad visos siuksles krenta tiesiai i vandeni ir nereikia jokiu maiseliu. Baigus darba isgraibyt stambiasias siuksles, plaukus ir ispilt kitka i klozeta. Cia gaunasi sausas siurbimas, taip pat, kaip su paprasciausiu siurbliu. Tiesa, kazkas rase, kad galingimas per mazas situ siurbliu. Na nei as, nei mano vyras taip nepasakytume. Nors, ziurint su kuom lyginti.
Plovimas - galima plaut ir parketa, plyteles ir kitas dangas, bet manau tikrai neverta kiekviena karta taip zaisti, tuo labiau, kad susimontuot visa sistema plovimui ir po to viska susitvarkyt yra siek tiek reikalu. Plovimo funkcija mano supratimu naudinga kilimams, kiliminems dangoms, baldams, masinu salonams. O kietus grindu pavirsius geriausia su gera "svabra" praeit ir maziausia problemu, ir rezultatas puikus.
Beje, sitiems siurbliams galima papildomai isigyti ivairiu antgaliu - vyrs nupirko specialius radiajatoriams ir televizoriui, kompui, knygoms ir pan. dalykams.
Atsakyti
Pas mus siurblys Philips Triatlon 2000-sausam ir šlapiam valymui.Kiek sunkokas ir didelis, bet manevringas ir patogus. Be visų paminėtų paviršių valymo, bandžiau valyti langus thumbup.gif ,labai greitai ir švariai. Tiesa, jis turi maišelius, bet jie labai dideli ir retai reikia keisti. Manyčiau perkant reikia žiūrėti į galingumą, mūsiškis puikiai valo šuns plaukus iš kilimų, ko niekaip negalėjo padaryti mažesnio galingumo Elektroliux (dėl šios priežasties ir pirkom naują siurblį).
Sėkmės renkantis 4u.gif !
Atsakyti
sveikutes,
o kokuios kainos tu siurbliu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ViTuTe @ 2005 05 16, 14:14)
sveikutes,
o kokuios kainos tu siurbliu? biggrin.gif

Priklauso nuo modelio, siurbimo galios, gamintojo... Yra pigesniu (apie 300-400) yra brangiu (keli tukstanciai).
O jei as noriu, kad dulkes i vandeni nusestu, tai cia tik plaunanciuose siurbliuose buna? Man siaip nelabai bus ko plaut, kilimas gal tik 1 bus, ir tas nedidelis, ir baldai ne gobeleniniai. Tai ar apsimoka? g.gif
Atsakyti
frostied berry, jei turi tik viena kilimuka, tai tikrai neapsimoka pirkt tokio agregato. geriau jau atiduot i chemine kilimu valykla pora kartu i metus, blogiausiu atveju issiplausi rankomis. pries trejeta metu , parduotuveje , buvau pastebejusi tokius siurblius, kur vietoj maiselio, dulkes siurbia i vandeni, o jie ir nebrangus(~400lt).tokie siurbliai geri tuom, kad i aplinka ispucia maziau alergenu, o dulketa vandeni kiekviena karta ispili, keiti nauju(ne taip kaip maiseliai-dulkiu inkubatorius) biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 05 16, 15:27)
Priklauso nuo modelio, siurbimo galios, gamintojo... Yra pigesniu (apie 300-400) yra brangiu (keli tukstanciai).
O jei as noriu, kad dulkes i vandeni nusestu, tai cia tik plaunanciuose siurbliuose buna? Man siaip nelabai bus ko plaut, kilimas gal tik 1 bus, ir tas nedidelis, ir baldai ne gobeleniniai. Tai ar apsimoka?  g.gif

Nebutinai turi but plauantis dulkiu siurblys, kad siuksles i vandeni patektu. Yra to paties gamintojo Thomas siurbliai neplaunantys, bet su vandens filtru. Senukuose kainuoja apie 1300 lt. CIa naujesnis modelis, o senesnis modelis kartu ir plaunantis tiek pat kainuoja.
Dar yra Thomas siurbliai su vandens filtrais tokie apvalus (Thomas Bravo ir pan.), bet kiek domejausi, tokiu nerekomenduoja pirkt, nes maziau stabilus, dirbant gali apvirsti ir vanduo issipilt.
Dar galit pasiziuret www.thomas.lt ten bus nuorodos i vokiska ir ukrainietiska puslapius. Dar yra www.thomas.ru
Atsakyti
bet su plaunamu siurbliu galima ir automobilio salona plaut wink.gif
Bet aisku jei tik vienas mazas kilimukas- tai menka nauda is to siurblio butu, ziema ant sniego isdulkintum ir viskas arba rankiniu budu isplautum/.
Atsakyti
QUOTE(wita @ 2005 05 16, 18:30)
frostied berry, jei turi tik viena kilimuka, tai tikrai neapsimoka pirkt tokio agregato. geriau jau atiduot i chemine kilimu valykla pora kartu i metus, blogiausiu atveju issiplausi rankomis. pries trejeta metu , parduotuveje , buvau pastebejusi tokius siurblius, kur vietoj maiselio, dulkes siurbia i vandeni, o jie ir nebrangus(~400lt).tokie siurbliai geri tuom, kad i aplinka ispucia maziau alergenu, o dulketa vandeni kiekviena karta ispili, keiti nauju(ne taip kaip maiseliai-dulkiu inkubatorius) biggrin.gif  smile.gif

Reikes paklausinet apie tokius, kur vietoj filtro vanduo. Nes man tas dalykas labiausiai ir rupi, as alergiska esu, tai ypac vasaros pabaigoj tai nezinau, kur detis. verysad.gif Gal bent jau namuose issiurbsiu viska, kad nebutu dulkiu, ziedadulkiu ir pan.
Atsakyti
pabandyti tikrai verta, ypac, kai esi alergiska dulkem. issisiurbinesi karts nuo karto pakampius visur, pamatysi kaip puiku bus. o del ziedadulkiu net nzn, girdejau, kad kai zydi augalai, nepatariama lankytis pievose, atidarineti diena langu, nes vejas atnesa i namus ir ziedadulkes. bet kokiu atveju, toks siurblys geriau , negu tas kur siurbia i maiselius.sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wita: 19 gegužės 2005 - 17:19