nusipirkau vakar Karcheri (paprasta su vandens filtru, bet turbo)
siaubas taip galima apibudinti tai, ka pamaciau vanenyje isvalius koridoriaus kilimuka.
o karta i pusmeti as ji atiduodavau isplauti, sumokedavau TOKIUS pinigus, o pasirodo gal jo net neplaudavo
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2009 05 10, 18:22)
nusipirkau vakar Karcheri (paprasta su vandens filtru, bet turbo)
siaubas taip galima apibudinti tai, ka pamaciau vanenyje isvalius koridoriaus kilimuka.
o karta i pusmeti as ji atiduodavau isplauti, sumokedavau TOKIUS pinigus, o pasirodo gal jo net neplaudavo
nesijaudink, tikrai plaudavo ta tavo kilimuka, nes as kai saviskius pirma karta nusipirkusi siurbli issiubiau ir man plaukai piestu pasistojo toki vandeneli pamacius

bukit geros patarkit ar verta pirkti plaunantį dulkiu siurblį tokiu atveju :
auginu namie suny, plauku milijonas....kaip manot ar toks siurblys isplautu man linoleuma ir laminata
ar verta tokiu atveju pirkti....nes esu pasimetus

QUOTE(astiti @ 2009 05 10, 20:48)
bukit geros patarkit ar verta pirkti plaunantį dulkiu siurblį tokiu atveju :
auginu namie suny, plauku milijonas....kaip manot ar toks siurblys isplautu man linoleuma ir laminata
ar verta tokiu atveju pirkti....nes esu pasimetus

Plaunančio tikrai neverta, nei tu plausi grindis su tuo siurbliu, nei ką, šluota greičiau praplausi, nei tą siurblį paruoši, o po to išplausi. Pati šunį turiu, ir siurblį plaunantį, nei aš juo plaunu grindų, nei ką (tik vieną kilimą kartą per pusmetį). O va garinį tai tikrai verta, nes jis visas erkutes naikina, kvėpuot gera darosi, juo išvalius, ne tik šuns plaukus surinks, bet ir iš atokiausių kampelių purvus priskretusius, baldus "išgarinsi" (išvalysi), rūbus lyginsi, valysi (super paltus, kailinius išvalo, striukes, kaip nauji lieka) čiužinį lovos, virtuvėj plytelę, vonioj plyteles, vonią, tulike unitazą, langus, va čia tai dalykas, bet irgi kasdien su juo neskraidysi, aš tokį generalinį valymą kartą per mėnesį darau, o šuns plaukus vis vien rankytėm plaunu

mb nusipirko savo issvajota karcheri
nu ir dusinasi su juo
as nei kart nesiurbiau
senaji paprasta philips atidaviau tevam,tai sau pirkau nauja ale rankini STORM
man reikia tokio,kad ijungiai greit prasiurbiai ir padejai
o su tuo karcher labai jau daug vaznios 
Papildyta:
bet mes tik karta per savaite ji istraukiam
nu man tikrai patinka,kai isvalo visus tarpus tarp plyteliu ir pan,jau nekalbu apie kilimus
bet as tai gal karta per pusmeti ji uztaisyciau,jei ne mb

Papildyta:
QUOTE(Jucy @ 2009 05 11, 21:52)
Plaunančio tikrai neverta, nei tu plausi grindis su tuo siurbliu, nei ką, šluota greičiau praplausi, nei tą siurblį paruoši, o po to išplausi. Pati šunį turiu, ir siurblį plaunantį, nei aš juo plaunu grindų, nei ką (tik vieną kilimą kartą per pusmetį). O va garinį tai tikrai verta, nes jis visas erkutes naikina, kvėpuot gera darosi, juo išvalius, ne tik šuns plaukus surinks, bet ir iš atokiausių kampelių purvus priskretusius, baldus "išgarinsi" (išvalysi), rūbus lyginsi, valysi (super paltus, kailinius išvalo, striukes, kaip nauji lieka) čiužinį lovos, virtuvėj plytelę, vonioj plyteles, vonią, tulike unitazą, langus, va čia tai dalykas, bet irgi kasdien su juo neskraidysi, aš tokį generalinį valymą kartą per mėnesį darau, o šuns plaukus vis vien rankytėm plaunu
Gerai pagalvok, man atrodo verta šiek tiek primokėt ir garinį nusipirkt 

na va as ir Karcheri isigijau, isbandziau katik super
laukiu savaitgalio kada galesiu visus namus kuopti

na siaip mergaites nesupykite uz mano toki pasakyma, bet skupus moka du kartus
pati is sitos atceit taupymo ligos bandau islipt. Greiau jau sumoket, bet turet gera daikta
tai vat as apie ta Pawwnee ir rasiau. Issiurbiai. Dar ijungto siurblio slanga pakisai po kranu ir pasiurbiai vandens. Isemei kibira ir ispylei vandeni ir vuolia
siaip mano mamos darbas uzsikviete berniukus, kad parodytu kaip tas daiktas veikia
tai bobikes is ranku nenorejo paleist.
Tai zinote ir as buvau prisiplakus paziuret. Tai dabar mirtis alyvose kai uzsimaniau
Kaip supratau, galima ten jiem paskambint ir paprasyt, kad atvestu ta siurbli parodyt, duoda ir pabandyt paciai
jei manim netikit siulyciau savo akim pamatyt
Kai pacios paciupinesit tai ir kaina uz toki daikta neatrodys didele.
Ai dar su fotiku pasifilmavau kaip plyteliu plysius valo, galesiu kada idet parodyt

QUOTE(SNIPE @ 2009 04 29, 02:13)
kas gales ir netinges brukstelekite - padekit
siandien tiek senukuose ir kitur buvau ir ziurinejau siurblius kurie ipili vandeni ir siurbliuoji o poto kiėk isivaizduoju
ispili vandeni nu ir tarkim ta zarna padziauni
(be ten jokiu mazu vamzdeliu ir didelio ardymo nes va turiu plaunama philips dulkiu siurbli bet
) sakau gal yra tokiu kur tik tiek tereik ilipi vandeni poto ispili ir viskas
nes kai isidarbinau vienoje fimoje jis ten toks ir buvo tik vandens ipilt ir siurbliuoji bet vienas minusas jis ziauriai senas ir as jo pavadinimo neatsimenu bet kad tokiu yra tai tikrai tik va manau jie patobulinti tik va klausimas kaip vadinas tas stebuklas
busiu labai labai dekinga
nes paskaicius cia jusu parasymus tai pasimeciau gal senukuose ir kitur mane kas netaip suprato ir va pagal jusu pasisakymus ten su jais daug zaist nes as jau su savo prisizaidziau
tai tokio nenoriu
tai kas turit toki stebukla laukiu atsiliepinu ir pavadinimu 

tai vat as apie ta Pawwnee ir rasiau. Issiurbiai. Dar ijungto siurblio slanga pakisai po kranu ir pasiurbiai vandens. Isemei kibira ir ispylei vandeni ir vuolia

siaip mano mamos darbas uzsikviete berniukus, kad parodytu kaip tas daiktas veikia

Tai zinote ir as buvau prisiplakus paziuret. Tai dabar mirtis alyvose kai uzsimaniau

Kaip supratau, galima ten jiem paskambint ir paprasyt, kad atvestu ta siurbli parodyt, duoda ir pabandyt paciai

Ai dar su fotiku pasifilmavau kaip plyteliu plysius valo, galesiu kada idet parodyt

QUOTE(birbusiukas @ 2009 05 15, 13:33)
na siaip mergaites nesupykite uz mano toki pasakyma, bet skupus moka du kartus
pati is sitos atceit taupymo ligos bandau islipt. Greiau jau sumoket, bet turet gera daikta
tai bobikes is ranku nenorejo paleist.
jei manim netikit siulyciau savo akim pamatyt

Įdėk įdėk

beje gal yra Panevezieciu planuojanciu Karchery pirkti, siuo metu, visa menesi Panvz. salone taikoma 30 proc. nuolaida. mes uz garini Karcheri sumokejom 1600

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.