Ruošiuosi įsigyti. Į ką atkreipti dėmesį renkantis, kokių firmų geriau pirkti, o kokių geriau nepirkti? Labai reikia jūsų patarimų ir pastebėjimų

O aš savo Karcher 5500 patenkinta, tik filtrai brungiai kainuoja (virš 50 lt, bet reikia keisti 1*per metus, ir kitas tiek pat kainuoja, bet jį reikia keisti kas 18 mėn.), bet

Mes turim plaunama kazkoki nedideli is B raides
Na, dabar jis ne namie- tai negaliu pasakyti pavadinimo. Kai sausai siurbiam - tai i vandeni dulkes renkasi - tai man labai patogu, o ir isplauti - 2 minuciu darbas, tik kad slapiai plaunant kartais kemsasi slangute ir vanduo nelabai bega. Bet naujesni siurbliai turbut geresni, nes musiskis - tai jau gal kokiu 6-7 metu senumo.

Onora, kai galėsi, būtų gerai, kad parašytum tikslų firmos pavadinimą, dėl aiškumo.

QUOTE(Ele @ 2005 04 11, 09:26)
Onora, kai galėsi, būtų gerai, kad parašytum tikslų firmos pavadinimą, dėl aiškumo. 

Ok, bet gal jau tokiu ir nebegamina tos firmos, bet visvien parasysiu.
Rodos, kad Bestron, jei tokia firma yra - tai tikrai t oks pavadinimas.
na taip, tikrai kažkokia negirdėta firma

QUOTE(Dobšiukas @ 2005 04 10, 15:51)
O aš savo Karcher 5500 patenkinta, tik filtrai brungiai kainuoja (virš 50 lt, bet reikia keisti 1*per metus, ir kitas tiek pat kainuoja, bet jį reikia keisti kas 18 mėn.), bet 

tikrai labai liuks

Ok, bet gal jau tokiu ir nebegamina tos firmos, bet visvien parasysiu.
Rodos, kad Bestron, jei tokia firma yra - tai tikrai t oks pavadinimas
Rodos, kad Bestron, jei tokia firma yra - tai tikrai t oks pavadinimas
Mes irgi turim Bestron, čia, jei neklystu oalndų gamybos.

Plaunant šlangutė ir mums dažnai užsikemša, bet kaltas čia vandentiekio vanduo, nes nėra švarus. Geriausia aišku pilt distiliuotą.
O išplaut po siurbimo trunka 10 min, ir palikt negali neplauto, nes prirūgsta

Idomu, ar šiuo metu tais Bestron siurbliais kas nors prekiauja, ir kiek maždaug jie galėtų kainuoti?

Idomu, ar šiuo metu tais Bestron siurbliais kas nors prekiauja, ir kiek maždaug jie galėtų kainuoti?
Nežinau ar prekiauja, mūsų kainavo 900 lt. , čia prieš 1,5m.
K619 Proficlean , toks mūsų