Įkraunama...
Įkraunama...

Plaunantis dulkių siurblys

Ruošiuosi įsigyti. Į ką atkreipti dėmesį renkantis, kokių firmų geriau pirkti, o kokių geriau nepirkti? Labai reikia jūsų patarimų ir pastebėjimų 4u.gif
Atsakyti
Turime Thomas Twin. Tikrai nusivylėme. Nepatariu.
Atsakyti
O aš savo Karcher 5500 patenkinta, tik filtrai brungiai kainuoja (virš 50 lt, bet reikia keisti 1*per metus, ir kitas tiek pat kainuoja, bet jį reikia keisti kas 18 mėn.), bet thumbup.gif
Atsakyti
Turi mano tevai Thomas su vandens filtru, mes turim Philipsa paprasta, tai galios Thomas siurbliui tikrai truksta....
Plius uzhknisa kiekviena kart ishsiurbus namus plaut ta siurbli....
Kilimus tikrai gerai jis plauna, bet va su siurbimu nelabai pas ji....
Atsakyti
Mes turim plaunama kazkoki nedideli is B raides smile.gif Na, dabar jis ne namie- tai negaliu pasakyti pavadinimo. Kai sausai siurbiam - tai i vandeni dulkes renkasi - tai man labai patogu, o ir isplauti - 2 minuciu darbas, tik kad slapiai plaunant kartais kemsasi slangute ir vanduo nelabai bega. Bet naujesni siurbliai turbut geresni, nes musiskis - tai jau gal kokiu 6-7 metu senumo.
Atsakyti
Onora, kai galėsi, būtų gerai, kad parašytum tikslų firmos pavadinimą, dėl aiškumo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ele @ 2005 04 11, 09:26)
Onora, kai galėsi, būtų gerai, kad parašytum tikslų firmos pavadinimą, dėl aiškumo.  smile.gif

Ok, bet gal jau tokiu ir nebegamina tos firmos, bet visvien parasysiu.
Rodos, kad Bestron, jei tokia firma yra - tai tikrai t oks pavadinimas.
Atsakyti
na taip, tikrai kažkokia negirdėta firma g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobšiukas @ 2005 04 10, 15:51)
O aš savo Karcher 5500 patenkinta, tik filtrai brungiai kainuoja (virš 50 lt, bet reikia keisti 1*per metus, ir kitas tiek pat kainuoja, bet jį reikia keisti kas 18 mėn.), bet  thumbup.gif

tikrai labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Ok, bet gal jau tokiu ir nebegamina tos firmos, bet visvien parasysiu.
Rodos, kad Bestron, jei tokia firma yra - tai tikrai t oks pavadinimas

Mes irgi turim Bestron, čia, jei neklystu oalndų gamybos. smile.gif Pirkom prieš 1,5 metų. Galingas, dulkes išsiurbia labai gerai. Mes siurbiam vieną kart per savaitę, oras namuose tiesiog gaivesnis pasidaro, dulkes ir iš oro išvalo. smile.gif
Plaunant šlangutė ir mums dažnai užsikemša, bet kaltas čia vandentiekio vanduo, nes nėra švarus. Geriausia aišku pilt distiliuotą.
O išplaut po siurbimo trunka 10 min, ir palikt negali neplauto, nes prirūgsta smile.gif Bet užtat filtrų pirkt nereikia.
Atsakyti
Idomu, ar šiuo metu tais Bestron siurbliais kas nors prekiauja, ir kiek maždaug jie galėtų kainuoti? g.gif
Atsakyti
Idomu, ar šiuo metu tais Bestron siurbliais kas nors prekiauja, ir kiek maždaug jie galėtų kainuoti?

Nežinau ar prekiauja, mūsų kainavo 900 lt. , čia prieš 1,5m.

K619 Proficlean , toks mūsų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kostina: 14 balandžio 2005 - 11:50