Įkraunama...
Įkraunama...

Plaunantis dulkių siurblys

QUOTE(Armani @ 2009 03 29, 12:04)
mes turim toki  bigsmile.gif  nesiskundziu ,nesiot man jo niekur nereikia  schmoll.gif  ,turiu gan senai ,man jis patinka  4u.gif
user posted image

Suluzo dangtis pas mus doh.gif tiksliau ta plastmasine dalis prie kurios tas dangtis pritvirtintas. Gal kur atsargynes dalys parduodamos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 03 29, 09:27)
Jau penki metai turiu Thomas Twin.Man tai jis nelabai.Labai didelis ir sunkus ir nešioti i antra aukšta sunku.Be to ir išlaikymas jo nepigus reikia pirkti filtrus, kurie nemažai kainuoja, pvz.hepa filtras 50lt., kempineles, kurios po 10 lt. kainuoja, o 2 reikia.O tas šlapias plovimas tai tik plytelem tinka, nes medines grindys ar parketai tai iškarto atšoktu.Taigi aš jo niekada ir nenaudoju.Naudojuosi kaip paprastu dulkiu siurbliu, kuris siurbia per vandeni.Ai dar langus plauna, bet ir nenaudoju, nes pas mane nat. medžio palanges,tai po to plovimo tai vanduo upeliais kliokia.Tikriausiai yra tobulesniu negu Thomas.Jau daugiau tokio tai nepirkčiau.

Na gal koks brokas, nes as viska plaunu, vien plovima ir naudoju.Laminatas net blizga, ir iskarto sausas, o tai didelis privalumas, nes du maziukai laksto biggrin.gif Na tik nei langu , nei palangiu su juo neploviau, kazkaip reikalo nebuvo.Tik vienas min kad sunkus, bet kad jie visi dideli. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maravillosa @ 2009 03 31, 00:12)
Suluzo dangtis pas mus  doh.gif tiksliau ta plastmasine dalis prie kurios tas dangtis pritvirtintas. Gal kur atsargynes dalys parduodamos?  g.gif

Yra vilniuj atsovybe, tai ten užsako.Man šepetys buvo sulužes, tai užsisakiau.
Atsakyti
Parduodu Karcher SV 1902 cia visu isgirta siurbli, garantijos nera, bet naudotas kelis kartus.
Atsakyti
Išmėginau kercherį 1902. Na esu labai patenkinta. Perso kudlas puikiai surenka. Kilimą atšviežino, net spalvos paryškėjo. Aišku iš seno naujo nepadarysi, bet skirtumas akivaizdus. Virtuvėje tapetus ploviau - nuo garų nubėga rudas vanduo, o čia pat ir susiurbia. Ir lonoliaumą ploviau ir laminatą. Bute net oras pagerėjo. Vis ruošiausi oro valytuvą pirkti, dabar palauksiu. Greitas rezultatas be chemijos. Būdavo trini trini skuduriuku, ir rankas chemija apgraužia.
Atšilus valysime langus, mašinos saloną. Man skirtumas - akivaizdus. Jei pirkti, tai tik Kercherį. Firma ne tik buitinius prietaisus gamina ir pramoninius. Mano viltis pateisino. Tomas man pasirodė kiek per didelis. Na kaip aiškino tome galima ir popierinius maišelius naudoti. Bet dulkių surinkimas į vandenį - efektas geresnis.
Du metus naudojau kercherį be garų,be plovimo - dulkių surinkimas į vandenį. Pradžioje erzino tas talpos plovimas, bet kai pamatai kiek dulkių surenka! Ir sugedęs nebuvo, dar parduoti ruošiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2009 04 03, 12:10)
Parduodu Karcher SV 1902 cia visu isgirta siurbli, garantijos nera, bet naudotas kelis kartus.

Tai kodėl parduodate? g.gif Aš kaip tik domiuosi šiuo siurbliu..
Atsakyti
sveikos, paskaiciau as Jusu pokalbius ir supratau, kad visos norite skirtingas funkcijas atliekancio plovejo - siurblio. kaip tik vyras parnese lankstinuka su garu pagalba dezinfekuojanciu siurbliu. nu ten jis daug funkciju atlieka, ir laminata gali valyti ir stiklus ir sienas plaunamas, tik reik su tuo garu neperlenkt, nes odinius baldus tai su visais dazais sake nuima. bet kaip gerai vonioj plyteliu tarpus nubalina tai sakes, jau jei net maniskis susidomejo.... tik kaina aukstoka 5500lt. bet dar vienas pliusas - nera keiciamu filtru ir kitokiu terliojimusi. issiurbliavai, isardei, isplovei detales ir viskas. vadinas MINI - Pawnee. lankstinukyje yra internetinis adresas, kur galima filmuka paziuret www.novaltec.lt
spreskit pacios.
Papildyta:
tongue.gif Mes jau pradejom taupiti sitam daigciukui ax.gif laukiu nesulaukiu kada galesiu isdezifekuot namucius
Atsakyti
visa tema kone apie du siurblius... KARCHER sv1902 ir THOMAS TWIN
gal reikia naujos temos ju turetojoms ir jiems taupancioms

man reikia pigesnio tai tikrai, na ir paprastesnio gal...
langu neketinu plauti- valau kitaip, plyteliu taip pat.
kambariuose grindys laminatas ir siek tiek pridengtos kilimais, va jiems - grindims ir kilimams ir reikia valyti, na dar sofoms...
gal yra koks monstriukas apie 500-700 lt
dabar pas mane parastas sauso valymo siubliukas - senas, istraukiu ji karta per savaite ar net per dvi
gal kas koki patarima turetu 4u.gif
siaip jau net nenusimanau apie parametrus - koks ten geriausias galingumas galetu buti...
Atsakyti
gal kas dar gali paaiskinti, kokio galingumo turi buti tas issiurbimas, kad gerai istrauktu dulkes is kokios soofosd ar ciuzinio?

siurbimo galia nuo variklio galios skiriasi - ta dar suvokiu, o koks geriausias santykis...
Atsakyti
kas gales ir netinges brukstelekite - padekit 4u.gif siandien tiek senukuose ir kitur buvau ir ziurinejau siurblius kurie ipili vandeni ir siurbliuoji o poto kiėk isivaizduoju biggrin.gif ispili vandeni nu ir tarkim ta zarna padziauni ax.gif (be ten jokiu mazu vamzdeliu ir didelio ardymo nes va turiu plaunama philips dulkiu siurbli bet doh.gif doh.gif doh.gif ) sakau gal yra tokiu kur tik tiek tereik ilipi vandeni poto ispili ir viskas bigsmile.gif nes kai isidarbinau vienoje fimoje jis ten toks ir buvo tik vandens ipilt ir siurbliuoji bet vienas minusas jis ziauriai senas ir as jo pavadinimo neatsimenu bet kad tokiu yra tai tikrai tik va manau jie patobulinti tik va klausimas kaip vadinas tas stebuklas bigsmile.gif busiu labai labai dekinga wub.gif nes paskaicius cia jusu parasymus tai pasimeciau gal senukuose ir kitur mane kas netaip suprato ir va pagal jusu pasisakymus ten su jais daug zaist nes as jau su savo prisizaidziau biggrin.gif tai tokio nenoriu biggrin.gif tai kas turit toki stebukla laukiu atsiliepinu ir pavadinimu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas visoms. Na man irgi reiktu jau naujo dulkiu siurblio ir pradejau as ieskoti koks cia geriausias butu. Taigi radau siokios tokios informacijos apie grindu plovimo robota. Kaina nera jau ir tokia didele,kaip uz toki daikta, o svarbiausia,kad jis viska atliks uz mane! Tai va,gal kuri is jusu jau yra isigijusi toki daikta iRobo Scooba 385. Labai noreciau suzinoti ar verta pirkti, ir ar daug trukumu jis turi.
Atsakyti
Pirmiausia, perkant visokius per vandenį siurbiančius, plaunančius ir pan.dalykus, reikia turėti paprastą (patogiausia cikloninį) dulkių siurblį. Nes anų stebuklų ardymas ir valymas po panaudojimo, net ir nedidelio, užmuša blink.gif Paimti ir truputį pasiurbti nekyla rankos. Siurbimas per vandens filtrą, apskritai abejotinas privalumas, nes galutinį filtravimą atliks HEPA. Kitaip smulkios dulkės burbuliukais sėkmingai pereina vandenį.
Kas domisi gariniais, gali keleta tūkstantėliu sutaupyti. Yra tokie menikini
Atsakyti